Cinsel Yaşam Erkekler neden pensinin değerini bilmez? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Abi penis guzelse seks guzel olur olay peniste bence 😍😍🥰😘😍 Erkekler neden pensinin değerini bilmez? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Mersedese binersin ama trafikte onu doğru kullanamazsan.. kazaya kurban gidersin.. gider bir duvara toslarsin.. hiçbir anlamı olmaz neye bindiğinin.. 5 1 Yorumla spartacus343 +1 yıl Aynen kullanmayı bileceksin , yalrken dilini bile kullanmayı bileceksin Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Öncelikle Onu kullanmayı bileceksin derler.Fakat Mercedes arabada gideceğin yere ulaştırır, murat 131 de. Önemli olan işlevi karşındakinin haz alması. Sonuçta yaptığı iş aynı. Hedefe ulaştığında bir miktar içini döker. 0 0 Yorumla
PratisyenHekim Takip Et Guru Yaş: 43 +1 yıl Ben bilirim her gun dusunu aldirir bakimini yaparim 1 0 Yorumla
34fnry Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 86% +1 yıl Haklisinn 😅vajinanin da islanmasi sirekli guzeldir 0 0 Yorumla
Korayby3434 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Makbul olanı büyüğü değil, güzeli hiç değil İçerde en çok kalanı 😎 0 0 Yorumla
spartacus343 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 69% +1 yıl İsviçreli bilim adamları gibi konuşmuşsun , çözlemeyi yapmışsın😂 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Bu kadın çok değerli umarım değerini bilen biri çıkar karşına 0 0 Yorumla
Fhjnfdhjf Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evet benimki guzel degerini biliyom siz bilmiyonuz benimkinin degerini dhkf 0 0 Yorumla
HakanUmraniye34 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kim demiş ben çok güzel bakıyorum ona bakım. kremi kokular falan 0 0 Yorumla
Skol85 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Katılıyorum ve bonuylu detaylı konuşmalıyız bence 😉 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Seni karabüllüm üniversitesine gönderelim. Bu ülke şartlarında istediğini başka türlü bulamazsın 0 0 Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. cinsel ilişkide aktif olan ve dominant taraf sen isen penis şekli ve ebatı önemli :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Olay sizdeki fiziğin güzel olmasına bağlı çünkü sevişmek oral yapmak seksten çok daha mükemmel 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hahaha erkeklerin elinde olan bir şey yok nasıl çıkarsa djdjdjdj 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. ağzın bal yesin (Penis daha sağlıklı baldan ama...) 0 0 Yorumla
serotonin_ Takip Et Xper 6 Yaş: 41 +1 yıl Ben çok iyi biliyorum kıymetini. Bence penisten daha değerli şeyi var vajina. peki sen neye göre güzel penis nasıl penis 0 0 Yorumla
çikiçükübabaaa Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bilmedimizi kim söylüyo 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bilseniz sexe hicbir erkek para odemez Yorumla çikiçükübabaaa +1 yıl Ödeyen maldır hem para ver hem hastalık kap bir kızı sağlam sîk peşnden ayrılmaz Yorumla
LoveBuzz_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. Evet oral seks seviyorum ben 1 1 Yorumla buraksmersinsert33 +1 yıl En son ne zaman yaptin Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Yaniliyorsun inan sadece penis degil 0 0 Yorumla
Herakkles Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl O kadar güzeldi bozulur diye kullanmıyorum 0 0 Yorumla
Cloudrain Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Ne yapalim peki? Pamuklara mı saralım? 0 0 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Penisin degerini biliom jffhfhfh 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Ben değerini biliyorum 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Herkes kendinde olmayanı ister 0 0 Yorumla
eagle0707 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı. güzel olana rastlayalamadın sanırım :) 0 0 Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. girecek amucuk değiyo da 0 0 Yorumla
Yunusemre1143 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. Doğru 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 14 15 cm iyi mi 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Hayr Yorumla Soran +1 yıl 18 iyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman sen bilmiyormussun penis degerini😂 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka buyuk penisin degeri bilinir kucugunu npim😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahaha klasik sosyal medya algisi buyuk penis ise yaramaz sekste , seks videolarina aldanma penis kucultme ameliyatlati bosa yapilmiyor 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Mersedese binersin ama trafikte onu doğru kullanamazsan.. kazaya kurban gidersin.. gider bir duvara toslarsin.. hiçbir anlamı olmaz neye bindiğinin..
Aynen kullanmayı bileceksin , yalrken dilini bile kullanmayı bileceksin
Öncelikle Onu kullanmayı bileceksin derler.
Fakat Mercedes arabada gideceğin yere ulaştırır, murat 131 de.
Önemli olan işlevi karşındakinin haz alması. Sonuçta yaptığı iş aynı. Hedefe ulaştığında bir miktar içini döker.
Ben bilirim her gun dusunu aldirir bakimini yaparim
Haklisinn 😅vajinanin da islanmasi sirekli guzeldir
Makbul olanı büyüğü değil, güzeli hiç değil İçerde en çok kalanı 😎
İsviçreli bilim adamları gibi konuşmuşsun , çözlemeyi yapmışsın😂
Bu kadın çok değerli umarım değerini bilen biri çıkar karşına
Evet benimki guzel degerini biliyom siz bilmiyonuz benimkinin degerini dhkf
Kim demiş ben çok güzel bakıyorum ona bakım. kremi kokular falan
Katılıyorum ve bonuylu detaylı konuşmalıyız bence 😉
Seni karabüllüm üniversitesine gönderelim. Bu ülke şartlarında istediğini başka türlü bulamazsın
cinsel ilişkide aktif olan ve dominant taraf sen isen penis şekli ve ebatı önemli :)
Olay sizdeki fiziğin güzel olmasına bağlı çünkü sevişmek oral yapmak seksten çok daha mükemmel
Hahaha erkeklerin elinde olan bir şey yok nasıl çıkarsa djdjdjdj
ağzın bal yesin (Penis daha sağlıklı baldan ama...)
Ben çok iyi biliyorum kıymetini. Bence penisten daha değerli şeyi var vajina. peki sen neye göre güzel penis nasıl penis
Bilmedimizi kim söylüyo
Bilseniz sexe hicbir erkek para odemez
Ödeyen maldır hem para ver hem hastalık kap bir kızı sağlam sîk peşnden ayrılmaz
Evet oral seks seviyorum ben
En son ne zaman yaptin
Yaniliyorsun inan sadece penis degil
Vurun bize naşil bılmeyizz, 😌😂
O kadar güzeldi bozulur diye kullanmıyorum
Ne yapalim peki? Pamuklara mı saralım?
Penisin degerini biliom jffhfhfh
Çok bakım yapıyoruz zaten
Ben değerini biliyorum
Herkes kendinde olmayanı ister
Büyük olması güzel mi?
güzel olana rastlayalamadın sanırım :)
Deger bilene acik😂
Kullanmıyorum ki, emen yok 😌
Güzel de kız yok sen gel 18 cm oyna :))
girecek amucuk değiyo da
İstiyor musun?
O penisin kıymetini bilmek lazım.
Doğru
Sence 21 cm kötü mü peki?
14 15 cm iyi mi
Hayr
18 iyi
O zaman sen bilmiyormussun penis degerini😂
Ne alaka buyuk penisin degeri bilinir kucugunu npim😂
Hahaha klasik sosyal medya algisi buyuk penis ise yaramaz sekste , seks videolarina aldanma penis kucultme ameliyatlati bosa yapilmiyor 😂
Güzel değilse
abartma
haklısın