Cinsel Yaşam İstemediğim halde zorla birlikte olmasına ne diyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 hayır yapma dedim kaç defa Güncellemeler+1 yıl onu seviyorum ama birlikte olmak istemedim İstemediğim halde zorla birlikte olmasına ne diyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Zorla yapmaması gerekir tecavüz olmuş onunla asla bir araya filme kullanır atar birde gönlün olmasa gelmezsin der 0 0 Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. E tecavüz etmiş gibi... Gibi diyorum çünkü sen yapma dediğin hâlde daha da ileri gitti ve sende zevk aldın bundan.. Cılız bir bir direniş yani 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Öyleleri zaten kıymetli oluyor Yarın bir daha gidersin evine 0 0 Yorumla
ggfgf Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Ve anında buraya düştü bu haber enteresan buradaki soru nedir bidahakine kolayca veriler bari😀😀 0 0 Yorumla
Utangaç5454 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. İyide nasıl engel olamadın 0 19 Yorumla Soran +1 yıl olamadım cok gucluydu Yorumla Utangaç5454 +1 yıl Şikayetçi olsaydın Yorumla Esrasoyka +1 yıl Birak bu isleri be gülüm Yorumla Utangaç5454 +1 yıl Bu kimeydi Yorumla Esrasoyka +1 yıl Sorana Yorumla Utangaç5454 +1 yıl Tamam Yorumla Soran +1 yıl @Esrasoyka ya seviyorum zaten sadece öpüşüyorduk ve bir anda baska biseye dönüştü istemedim ama durmadı Yorumla Utangaç5454 +1 yıl İyi zamanla ben artık yapamıyorum seni daha fazla üzmek istemiyorum der ve büyük Bi sevinçle gider Yorumla Esrasoyka +1 yıl Sevdigin icin oldu iste sende kendine hakim olamadın eger o sevseydi zaten boyle Bi ise kalkışmazdı nolcak simdi peki konusmadiniz mi bu konuyu Yorumla Soran +1 yıl @Esrasoyka hayır sonra yaptıktan sonra durdu yani cok uzatmadı özür dilerim dedi gel otur dokunmicam sana asla dedi Yorumla teflon-_-tava +1 yıl Seviyordum öpüşüyorduk elleşiyorduk soyunduk değdirdik sürtündük ama sokmamalıydı Yok anasının nikahı Yorumla Utangaç5454 +1 yıl Aynen öyle 👏👏 Yorumla Esrasoyka +1 yıl Sonuc olarak artik bi kadınsın o serefsiz de seni o halde birakcak hali yoktur insallah umarim bu durumu temizler seninle evlenir Yorumla Utangaç5454 +1 yıl Bu zamanda bırakanlar çoğunlukta Yorumla Esrasoyka +1 yıl Ne hayatlar var amaan boş ver giden o olsun Yorumla Esrasoyka +1 yıl Napcan kendini mi öldürcen dua ette hamile kalma bari Yorumla Utangaç5454 +1 yıl Orasıda öyle. Yorumla Esrasoyka +1 yıl Abi ben anlamıyorum ya gerçekten alan memnun veren memnun bence bizlik bi durum yok güzel kızım sen devam et Yorumla Utangaç5454 +1 yıl Bencede öyle. O noktaya getirmiş şimdi yalandan eyvah. Dediğin gibi herkes memnun bizde dinler geçeriz Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bunun adı tecavüz olur. Şikayette bulun 0 0 Yorumla
DeadlyPenalty Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Zorla demek tecavüz oluyor git şikayet et 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Tecavüz o 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Kim bu eşin mi 0 0 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Tecavüz sayılır 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. İyi bir şey değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Zorla yapmaması gerekir tecavüz olmuş onunla asla bir araya filme kullanır atar birde gönlün olmasa gelmezsin der
E tecavüz etmiş gibi...
Gibi diyorum çünkü sen yapma dediğin hâlde daha da ileri gitti ve sende zevk aldın bundan.. Cılız bir bir direniş yani
Öyleleri zaten kıymetli oluyor Yarın bir daha gidersin evine
Zorla birsey olmaz.
Zaten zor oldugunda sertleşmez.
Ve anında buraya düştü bu haber enteresan buradaki soru nedir bidahakine kolayca veriler bari😀😀
İyide nasıl engel olamadın
olamadım cok gucluydu
Şikayetçi olsaydın
Birak bu isleri be gülüm
Bu kimeydi
Sorana
Tamam
@Esrasoyka ya seviyorum zaten sadece öpüşüyorduk ve bir anda baska biseye dönüştü istemedim ama durmadı
İyi zamanla ben artık yapamıyorum seni daha fazla üzmek istemiyorum der ve büyük Bi sevinçle gider
Sevdigin icin oldu iste sende kendine hakim olamadın eger o sevseydi zaten boyle Bi ise kalkışmazdı nolcak simdi peki konusmadiniz mi bu konuyu
@Esrasoyka hayır sonra yaptıktan sonra durdu yani cok uzatmadı özür dilerim dedi gel otur dokunmicam sana asla dedi
Seviyordum öpüşüyorduk elleşiyorduk soyunduk değdirdik sürtündük ama sokmamalıydı
Yok anasının nikahı
Aynen öyle 👏👏
Sonuc olarak artik bi kadınsın o serefsiz de seni o halde birakcak hali yoktur insallah umarim bu durumu temizler seninle evlenir
Bu zamanda bırakanlar çoğunlukta
Ne hayatlar var amaan boş ver giden o olsun
Napcan kendini mi öldürcen dua ette hamile kalma bari
Orasıda öyle.
Abi ben anlamıyorum ya gerçekten alan memnun veren memnun bence bizlik bi durum yok güzel kızım sen devam et
Bencede öyle. O noktaya getirmiş şimdi yalandan eyvah. Dediğin gibi herkes memnun bizde dinler geçeriz
Bunun adı tecavüz olur. Şikayette bulun
Ayrılma sebebi
sende istemeseydin böyle olmazdı demekki senin içinde de varmış
Zorla demek tecavüz oluyor git şikayet et
Bakireliginimi aldı yoksa
Tecavüz o
Kim bu eşin mi
Tecavüz fantazisi mi
Ayıp ayıp
Polisi ara
Suç şikayet et
Tecavüz sayılır