Güncellemeler
+1 yıl
Hala üzüldüğüm ve onu düşündüğüm için sizce ben aptal mıyım
Elimi tutması dışında bir yakınlaşma yaşamadık, diğer arzulu mesajlarına da eşlik etmedim. Her seferinde kızdım hatta , büyük tepkiler gösterdim. Uzaklaştık hep ama hiç kopmamıştık. Bana ilk kez ben sana arkadaşça yaklaşamıyorum, sana artık istediğim gibi konuşmak istiyorum, senden çok etkileniyorum , çok yükseliyorum, sen beni kaldıramazsın benden uzak dur dedi. İstemiyor beğenmiyor demi beni artık.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sen cinsel anlamda cevap vermedigin için öyle demiş. Aslında beğeniyor istiyor ama sen cinselliğe yok dediğin için vazgeçmiş artık
Ben buna senle çok farklıyız , asla olamayız, umarım karşına seni iyiliğe teşvik edecek, olduğun halinle kabul edecek iyi insanlar çıksın ama ben seni arkadaş olarak görüyorum yazdım 2 ay önce. Ona da görüldü atmıştı. Bir ay sonra ağlamaklı bir modda ben artık sana yazmayacaktım ama bana ne oldu bilmiyorum dayanamadım, ben seni çok özledim , senden çok hoşlanıyorum diye ses kaydı atmıştı. 2 hafta içinde uzak dur dedi adam. Ben de mi gariplik onda mı artık devrelerim yandı. Sence pişman olup döner mi yine?
Yüksek ihtimal pişman olup döner ama onun niyeti seninle cinsellik yaşamak çok net
Başka türlü kandırmanın yolunu arar mı diyorsun
Bana sen beni kaldıramazsın uzak dur dedi ya. 2 gün hasta yattım üzüntüden. Kal gitme filan demedim ama. Yalvarmadım ona. Hatta az iyileşip gözümü açtım. Sana kırgın kızgın değilim, birbirimizi olmadığımız insanlara dönüştürmek için beklentiye girmek yanlıştı zaten, duam sevgim seninle ama sakın bir daha hayati bir durum olmadıkça benimle iletişime geçme diye mesaj attım. Sence kuyruğum dik kalmış mı?
Kuyruk dik kalmış evet ama dediklerinde haklısın tamamen
Görüldü attı ama tek bir kelime iyi ya da kötü bir şey yazmamış
Takmadığı için mi sence? Ne diyeceğini mi bilemedi?
Öyle birisinden uzak durman senin için en güzeli
Takmadığı için bence cevap yazmamis
Biliyorum ama bu üzülmeme engel olmuyor. Kaç senedir kop barış kop barış aşık olmuşum napim
Dünyadaki tek erkek o değil son da olmayacak. Takılıp kalma bir kişide hayatını yaşa
Ben o mesajın ertesi günü ailemle gülüp eğlenirken aşırı mutlu pozlar paylaştım, şu an zerre üzüldüğümü düşünmüyordur ondan eminim , kuyruğumu bu da bir tık daha düzleştirir mi sence? Bak sen uzak dur dedin ama mutluyum pozu
Ben sığ ilişkilerden hoşlanmıyorum, bu hayatını yaşa lafı bana hep derinlikten uzak geliyor
Niye öyle geliyor ki ne alaka anlamadım
Güncel soruna cevabım evet
Tahminimce senden cinsel beklentileri vardı ve karşılık alamadığı için böyle söyledi. Boşvermelisin. En azından amacını en baştan söylemiş, hem cinsellik hem ilişki tarzında olmak istemiş.
En başı değil ki geçen yaz söylemişti ilk kes sevdiğini. Ama o zaman da yaklaşımı yine aynıydı, benden bir sürü hakaret yedi yine gelince ben değişti sandım
ciddi olmak istemiyor
Defolup gitsin o halde
peki gitsin
Galiba
Sevmiyormuş o zsman , rol yapmış