Gizli Üye(36-45)+1 yılzevk hissi bir yana psikolojik olarak da çok iyi gelen bir yanı var, o his çok iyi geliyor yani bir kıza kadına sahip olma hissi terapi gibi çok iyi gelen bir his, duygusu çok güzel, özellikle sevdiğin kız ile yapıyorsan o an kızı öperek okşayarak onun tüm kıyafetlerini çıkartmanın da apayrı bir hazzı oluyor ve yatağa uzatıyorsun o an bir süre seyrediyorsun, alinle hafiften tenini tepeden tırnağa bi okşuyorsun, çok hoş hissediyorsun, tamamen kıyafetsiz ve senin olmaya hazırım diyen bakışlarını görmek de çok mutlu eden bir duygu... sevişmeden sonra benim en çok hoşuma giden an kızı tamamen altıma aldığım anki duygu, o an saç baş darmadağınık kız altımda yatıyor bacaklarını açıyorum içine yavaş yavaş girmenin yavaş yavaş kendini kıza bastırmanın hissi hazzı muhteşem, o an yüzüne bakıyorsun kızın ve onun yüzündeki ifadeyi seyretmek ve aııııııhh diye inleyişini dinlemek psikolojik olarak terapi gibi çok iyi gelen bir duygu... vajina hissi sımmsıcaklığı ve aşırı dar oluşu, penisin zorlanarak kayıp girmesinin hissi, o an kızın kendini sıkıp kastıkça penisi sımsıkı sıkıştırması ve sıcaklığını hissetmek muhteşem duygular.. kız kendini kastıkça penisi sımsıkı sıkıştırması da penise çok tatlı bir zevk hissi veriyor, çok hoşuma gider o histe, kızın kendini sıkıp kasması.. vajina içinin ıslak ve vıcık vıcık oluşu da çok hoş hissettiriyor girerken, ıslaklık yumuşaklık hissi veriyor ve çok tatlı bir his o... ruh hali olarak bir kadına sahip olmanın hazzı keyfi, onun altımda inleyip kıvranmalarını seyretmenin hazzı bambaşka bir keyif veriyor, ben özellikle penisi içine tamamen kökleyip kendimi tamamen bastırarak bir süre hareket ettirmeden içinde bekletmeyi çok severim, vajina en dibinin yakıcı sıcaklığını peniste hissetmek muhteşem oluyor, içinden hiiç çıkartasım gelmez, içinde bekletirken de öper okşarım her yanını göğüslerini özellikle sürekli avucumda okşarım ve bir elimle de kızın klitorisini mutlaka okşarım.. o an kızın zevkten kıvranmalarını seyretmek mayışık mayışık inleyişlerini dinlemek çok çok hoşuma gider, bir de ayrıca penisi içine tamamen kökleyip bekletince bir süre sonra vajina en dibinde hafiften bir vakum etkisi hissediyorum ve adeta penisin başını emiyor gibi oluyor o histe dehşet tatlı bir zevk hissi veriyor penise, içinden hiç çıkartasım gelmez o yüzden terapi gibi çok iyi gelir bana ve beni asıl tatmin eden bu duygular oluyor, yoksa bu duygular hisler olmasa 5 dakika git gel yapıp boşalıp bırakırsın tatmin olamazsın sadece boşalırsın ve 5-10 saniye boşalırken ki zevki hissedersin ve hemen biter.. ama benim için öyle olmuyor, hissettiğim haz zevk öyle 10 saniyede geçip bitmiyor... sarılıp kenetlenmenin onun vücudunun sımmsıcaklığını hissetmenin de apayrı bir hazzı var...
enn sevdiğim şeylerden biri de şu: kıza kökleyip uzun süre hareket ettirmeden içinde bekletmek ve içinde bekletirken de memelerini öpüp okşamak bazen yarım saat bile yaptığım oluyor ama en az 15 dakika mutlaka yaparım.. klasik pozisyonda yaparım yani kızı altıma alıp yapmak daha bi zevkli, kızın inleyip kıvranmaları da terapi gibi çok iyi geliyor bana o hallerini seyretmek... ön sevişmeye başladıktan 15 dakika sonra penisi yavaaş yavaaaş köklerim kıza kendimi iyice bastırırım ve öylece kalırım, sevişmeye öpüp okşamaya devam ederim en az 15 dakika daha... öyle tatlı bir hazzı var ki penisi kökleyip içinde bekletmenin, vajina en dibinde hafiften bir vakum etkisi oluyor ve penisin başını emiyor gibi bir his veriyor ve muhteşem bir haz hissettiriyor, kız kendini sıkıp kasmasıyla penisi sıkıştırması ve vajinanın yakıcı sıcaklığının verdiği haz da da çok tatlı oluyor... içinden hiç çıkartasın gelmiyor saatlerce.. hatta penis içinde kökleyip öylece kenetlenip uyumak bile aşırı zevkli...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılTarif etsekte anlaman zor. Orta parmağını iki bacak aranda gibi düşün Islak kaygan ve sıcak birşeyin içinde Biraz Yanak için gibi Ve sıkıyor parmağını sıkarken tabi kaygan yağlı şekilde İçerside sıcak Çıkarken vakum gibi geri çekiyor. Ha ama Parmak gibi değil yani kafanda canlandır diye dedim Yoksa çok çok daha hassas duyarlı bir şey penis ve parmakta Zevk hissiyatı yok Oda uyuşma ve gıdıklanma arası bir hise benzer. Tabi 10 kat daha yoğun hali boşalırken x1000 kata çıkıyor. O zamanda Bilinç kaybı bile yaşarsın Bütün bunlar olurken Kızın kaymak gibi tenine sarıldığını avucladığını düşün bi yandan
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılGenç bakire bir kızla sevişmek o kızı duvara yaslayıp önünde diz çökerek dilin kıza vajinasına değdiğinde herşeyi unutup ufff derken titreyen bedenine dokunmak buz gibi bir suya ansızın düşmek gibi bir zevk
02 Yorumla
Soran+1 yılVavvv
Cevap sahibi+1 yılHıhıı zevkler değişiyor işte
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılelimizle kuru kuru yaptığımız bir aktiviteyi ıslak ve bu iş için yapılmış bir şeye sokmak uzun süre bisikler kullandıktan sonra motora binmek gibi
02 Yorumla
Soran+1 yılS. kin gidip gelmesi nasıl oluyor
- +1 yıl
yağın üstünde kayar giibi ıskak
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir kadının kendini tümüyle sana teslim etmesi, en özelini sunması, altımda inlemesi, zevkten kendinden geçmesi, hatta ve hatta benden tiksinmeyip döllerimi ağzına boşaltmamı istemesi nasıl tarif edilir ki böyle bir haz, böyle bir zevk.
09 Yorumla
Soran+1 yılSo. kma gi. t gel vs nasıl oluyor
Cevap sahibi+1 yılSıcacık deliğin içinde bütün ateşini hissede hissede, soktukça çığşık atması, inlemesi muhteşem zevk veriyor.
Cevap sahibi+1 yılYara yara, zorlaya zorlaya sulandıkça kayganlaşıyor
Soran+1 yılNe hissideihoraun o an
Soran+1 yılO çıplaklık ten
Soran+1 yılNefes alış veris
Cevap sahibi+1 yılKelimelerle tarif edilmiyor. Kendinden geçiyorsun biz kadının içinde. Muhteşem, tarifi olmayan bir zevk.
- +1 yıl
hahaha çok merak etme evlenince görürsün :)
- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılErkekliğini doruklarda yaşama, rahatlama, kendini güçlü dinç hissetme hissi
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki burada erkek güçlü hissetmek için sert kaba davranışlar yapar mi
- +1 yıl
Yapar tabii ki. Boşalana kadar erkek çok sert baskın yırtıcı olur. Boşaldıktan sonra rahatlayınca daha korumacı kibar.
Siz ne hissediyorsanız o daha açıklayıcı bir yorum yoktur bence
09 Yorumla
Soran+1 yılBakire de nasil
Soran+1 yılKız bakire ama nasıl hareket edeceğini bilmez ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnce acaba mi dersin sonra kadının ustunde ona zevk verdikçe ve kendin zevk aldıkça tadına doyamazsim ve sonuçta bütün vücut kasılarak rahatlarsın, anlatılmaz yaşanır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSiz kadınlar gibi bir güzelliği yaşadığımız için harika bir his.
00 Yorumla Kızgın kumlar dan seri sulara atlamak gibi 🤣🤣🤣
12 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSuyun dibine dalıp bi süre nefessiz kaldıktan sonra yüzeye çıkarsın ve nefes alınca rahatlarsın ya aynı öyle
00 Yorumla
+1 yılGS FB maçınj düşün
Maçı kazanan şampiyon olur
Son dakika da penaltı kazandı FB
Ve o penaltı başında tadic.
Vuruşu yapıp gol olana kadarki geçen süre ve gol olduktan sonra ki sevinç
Daha nasıl anlatayım ki00 YorumlaVücüdun çok rahatlaması ve stresin boşalması
12 Yorumla
Soran+1 yılStres nasıl bosaliyor
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılBenzetebileceğim hiçbir şey yok maalesef
05 Yorumla
- +1 yıl
Yumuşacık sıcak ve ıslak bi yerde kayması zevk rahatlık veriyor
- +1 yıl
Senin hiç ilişkin olmadı mı
Soran+1 yılHayir opusmedim bild
- +1 yıl
İsteklisin galiba merak da ediyorsun
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyemek yemişsin karnın tok ama su içmemişsin suya çok ihtiyacın var gibi
00 Yorumla
+1 yılGuzel is bulutlarin ustude gibi
00 Yorumla
+1 yılÇok güzel bir his
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşeftali yemek gibi
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHarika bişi
- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yıl1.5 İskender yiyorsun gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç tatmadım bilmiyorum 🥹
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılilgi görmeye olan isteğiniz gibi düşün
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı. Koşarak uzaya çıkmak gibi
02 Yorumla
+1 yılama zurna sokmak gibi
00 Yorumla
+1 yılGaymaklı baklava gibi. Dadınca durulmuyo
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılTarif edilemez
00 Yorumla
+1 yılBurdan yazılmazzz🫣
00 Yorumla
+1 yılSaf zevk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılboka benziyor
00 Yorumla
+1 yılÇok hoş
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri