Nişanlımla 2 kere denedik ama giremedi. Yani aşırı kasıyorum ve onu itiyorum. Girecek gibi oluyor sanki duvar var gibi giremiyor. Zorlasa canım aşırı yanıyor. Napmam lazım. Aslında ön sevişmede var ama ben sanırım o acıyı düşünmekten asla odaklanamıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkeğe çok görev düşüyor. sadece kız açısından değil korku endişe gerginlik, ilk yaşayacak erkek için de hem aşırı heyecan hem de gerginlik endişe oldukça fazladır ama erkeğin sakin olması, heyecanına yenik düşmemesi, bencil ve aceleci davranmaması çok önemlidir, ön sevişme en az yarım saat sürmeli hatta daha fazla ve sdece belli yerleri öpmekle kalmamalı erkek, kızın tüm bedenini masaj yapar gibi tepeden tırnağa okşamalı öpmeli, özellikle uzun uzun aheste aheste dudaklarla öpüşme çok önemli bence ve en az 15 dakika sürmeli, sonrasına yine en az 10-15 dakika sadece kızın göğüslerini öpmeli emmeli okşamalı erkek, ondan sonra yavaş yavaş aşağılara inmeli ayaklara kadar, sonra yavaş yavaş tekrar dudaklara kadar yukarı, bu şekilde en az 3 tur atılmalı erkek kızın vücudunda ki hazzın etkisiyle kasları iyice gevşesin mayışsın ve vajina fazlasıyla ıslansın, özellikle vajina kısmına klitorise masaj yapar gibi bir elle okşama mutlaka hep olmalı, erkek yapmazsa kız kendi mutlaka yapmalı erkeğine göstererek ki erkek devam ettirsin, bu çok önemli vajinya masaj, kasların gevşemesi açısından, içine girerken daha rahat girmesi açısından önemli, bütün bunlar 1 saat sürdükten sonra bence kız kendini sıkıp kasacak güç bulamaz mayışıp kalır gevşer rahatlar kendini erkeğine bırakır gözlerini kapatır, eşinin dokunuşlarını hisseder, daha iyi odaklanır hazza... içine girmeden önce de mutlaka alıştırma yapmalıdır erkek, önce sadece penisin baş kısmını sokarak öylece içinde bekletmeli 1-2 dakika sonra çıkartmalı, ama tüm bu esnada mutlaka vajina kısmını ve klitorisi eliyle de okşamalı, ve mümkünse göğüs uçlarını da parmaklarının arasına alarak hafiften sıkarak ovuşturmalı erkek, erkek yapmazsa kız kendi yapmalı bunu ki etkileşim daha yoğun olsun, daha tatlı haz hissetsin kız, sonra tekrar penisin başını sokarak yine 1-2 dakika beklemeli içerde. bu sayede kız penisin yapısına sıcaklığına alışır haz hissetmeye başlar vajinasında, hoşuna gittikçe daha da rahatlar. bu penisin başını sokup bekletme ve çıkartma olayını en az 25 kez tekrarlamalı erkek. aslında kızın canını acıtan en önemli etken ilk kez giriyor olmasından çok alışkın olmadığı bir hissi ilk kez yaşamanın etkisiyle kendini sıkıp kasması bunun da en önemli etkeni erkeğin penisi yavaş yavaş sokmaya çalışmasıdır, yavaş yavaş girmeye çalışınca kız istemsizce kendini sıkıp kasar ve zaten aşırı dar olan bakire kız vajinası iyice daralır, giriş zorlaşır.. bence kız kendini sıkmadığı kasmadığı bir anda aniden girmeli erkek tamamen, penisin başını sokup bekletirken erkek mutlaka hisseder kızın kendini sıkıp kasmasını ve kendini sıkmayı bıraktığını, en az 25 denemeden sonra tekrar penisin başını sokup yani bu da 2-3 cm dir, içinde bekletirken kızın kendini sıkmadığını hissettiği anda kendini biraz sertçe bastırırsa erkek penis fazla zorlanmadan köküne kadar girer, o şekilde en az 5 dakika kdar hereket etmeden kalmalı, sonrasında hafiften git gel yapabilir, sonra da çıkartır ve ilk ilişki böylece biter, erkek boşalmayı bekleden bitirmeli ilk ilişkiyi çünkü kanama vardır illaki ve acıtmamak sancı yaşatmamak için bitirmeli ve sevdiği kıza sarılıp öylece birbirinin sıcaklığını hissederek kalmalı bir süre... benim iki kez evliliğim oldu her iki eşim de bakireydi ve bu şekilde yaptım. onlarda da hem aşırı korku gerginlik vardı ilk ilişki için ve yavaş yavaş girmeye çalıştıkça sancı acı kendini kasma vs hep vardı ama ben böyle birden girince daha kolay oldu ve iyi ki öyle yaptın demişti eşim çok fazla acımadan ve zorlanmadan daha kolay olmuştu ilk birleşme... ayrıca evliliğimin dışında da ayrıca 1 bakire kız tecrübem daha oldu evlenmeden önce lise yıllarında, o zaman acemiydim benim de ilk ilişkimdi. neyse sormak istediğin merak ettiklerin varsa cevaplamaya çalışırım. mutluluklar dilerim size de, enn zevkli birliktelikler sizlerin olsun her daim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. İlk önce sen kendini sıkmayacaksın sonra ön sevişmeyi uzun tutun nişanlın sana oral yapsın. Sen de yeterince ıslanırsan o kocaman penis çok rahat bir şekilde içine girer. Hatta ilk birleşme de sen üstte ol yavaş yavaş üstüne otur.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğe düşen görevler sabırlı olmalı ve mutlaka eşini dinlemeli aceleci olmamalı ilk ilişki kadın için gerçekten zordur bu yüzden kadının rahat edeceği pozisyonda olmalı
00 Yorumla
Kendini çok kasıyorsun o yüzden kasların kasılıyor böyle yaparsan olmaz rahatlaman lazım. O an zevkine bak gözlerini kapat başka bir şey hayal et gerekirse, ama rahatlamaya çalış bu şekilde olmaz.
41 Yorumla
Soran+1 yılİnan elimde değil nasıl yencem bilmiyroum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
33Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenip yapsana hadi seni bıraktı o zaman. ne yapacaksın gadası
04 Yorumla
Soran+1 yılE bıraksın dünyanın sonumu
- +1 yıl
Bıraksın o zaman görelim sonu mi değil mi
Soran+1 yılDerdi bana sen neden dusunuyorsun😁
- +1 yıl
Doğru valla 🤣
Toplumda kızlar korkutulduğu için yanlış bilgilerle dolduruldukları için oluyor hep bunlar. Acı sen kendini kasarsan olur. Rahat bırakırsan ve erkeğinde acele etmezse tabiri caizse sinek ısırır gibi bir acı o kadar.
61 Yorumla
Soran+1 yılO kadar haklısın ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet acıyı düşünüyorsun. Senin gibi bunlari yaşayan biri olarak söylüyorum. O an hic sonucu düşünme sadece âna odaklan zevk almaya bak. Kolay oluyo. Aci bile dusundugun gibi değil yani onu soyleyebilirim. Doğal bir sey bu sonuçta kasmazsan sorun olmaz
76 Yorumla- +1 yıl
Tecrubelisin seni iyi dinlesin gerekirse özelden
Soran+1 yılAşırı kasıyorum o acıyı düşündüğüm için anda olamıyorum ve kasıyorum. Bundan nasıl kurtulacagim
Cevap sahibi+1 yıl@2001amircan aynen ben iki kere de denemedim cok denedim olmadi. En son iste rahatken oldu. Bide adetin bittigi hafta var ya ona denk getir bunu.
Soran+1 yılRahatken oldu derken? Birde neden adet bittikten sorna
- +1 yıl
Aynen öyle biz ne desek boş çünkü karşı taraf hazır değilse boş
Cevap sahibi+1 yılYani bunlari hic düşünmedi. Adetten sonra istek biraz daha oluyor kadinda en azindan bend3 oyle oluyor. Fark oluyor bence
+1 yılCiftler odaya girdiklerinde erkek yuz gorumlulugu hediyesini takar yarini alnindan öper ayri ayri Abdestlerini alirlar namazini kılar duasını ederler birlikte olurlar ilk birliktelikte nazik olmasi gereklidir kadininin istek ve ricalarini uygulamali 2 tarafta zevk almali bir taraf aci cekerse ara verilmeli gibi gibi
00 Yorumla
+1 yılön sevişmeyi uzun zun yapın, ve oral yolla uyarımı vaginanızı , klitorisnizi uzun uzun yalasın sorasında pensinin başnı sadece sürtsün vaginanıza hata siz sürütün vaginanızı kendinizi rahat hissedin, oluruna akışına bırakın haz alacaksınızıdr kendinizi hazzın duygularınızın akışına bırakın gerisini eşiniz yavaş yavaş girecektir.
00 Yorumla
+1 yılSen bence stres yaptığın için ıslanma sorunun var. Kuru olduğu için girmiyor. Ayrıca kendini kasma ki rahat olsun kasların kasılıyor.
55 Yorumla- +1 yıl
Sulansa iyi olur
- +1 yıl
Nişanlısının görevi o da
- +1 yıl
Bazıları ne yaparsa yapsın o hali üzerinden atamaz.
- +1 yıl
Allah yardımcıları olsun artık bize laf etmek düşmez.
- +1 yıl
Yani psikolojik işte. Duygusal yaklaşsa biraz daha iyi olur aslında
Benimde sorunum bu 🥺 olmuyor bi türlü çok kasiyoeum bende … duvar var gibi olmuyor birutülü 😔
11 Yorumla- +1 yıl
Dm'ye gel
On sevismenin cok daha uzun ve tatli olmasi gerek yani kendini guvende hissetmek icin sonrasi zati gelir
00 YorumlaGirmeye odaklanmayın ikinizde. Sadece zevk almaya sürtünmeye odaklanın. Siz Farkına bile varmadan girmiş olacak.
Tecrübe.
Bişi. Olursa yaz00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNişanlına neden verdiğini çözemedim ben. Evli değilsin, ayrılsa ne olacak. Evlenmeden ilişkiye mi girilirmiş ya
11 Yorumla
Soran+1 yılBenim kararım
Gizli Üye(25-29)+1 yılVajinusmus ' un hayırlı olsun sana çok işlem gerekiyor
23 Yorumla
Soran+1 yılNapmam gerekiyor, kısaca bahseder misiniz,
Cevap sahibi+1 yıl@Dejavulu psikolojiye terapide bir işlemdir yaşadığımız şeyii sendenmi öğrenice çnce git sen bilgilen bu konuda
Soran+1 yıl@Dejavulu bencede psikolojik yani
- Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı.
+1 yılNazik ve anlayışlı olmalı, kadınının zevkine ve onun incinmemesine odaklı olmalı.
00 Yorumla
+1 yılEliyle yumuşaması lazım önce. Seni yeterince hazirlayamiyor demek ki
00 Yorumlaİlk gecemizde bizde aynı olmuştuk. Eşim duvar gibiydi. Sabaha karşı ya 5. Ya da 6. Denemede duvarı aşmistik
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok yorucu yıpratıcı ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılıyıce yalasın ve gırsın kasarsan duvar olur gırmez
kendını bırak gorev degıl bu keyıf01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbızde cok zorlandık ılk gun olmadı
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnce mastürbasyon yap iyice parmakla genişlediğinde eşin devam etsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılVajinismus olmuşsun kendini acıya odaklanmaktan
33 Yorumla
Soran+1 yılNasil başa edeceğim. Sanırım kastigim için vajinayi kapatıyorum oyke değil mi?
- +1 yıl
One
Cevap sahibi+1 yılTedavi olman lazım önünde uzun bir dönem var
+1 yılErkege düşen goreww kadini güzel organize etmesidir gevsetmesidir sonra. Çıkmak istemez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Seni rahatlatmasi ve seninde rahat olman
02 Yorumla
Soran+1 yılRahatlatıyor zaten ama ben itiyorum o girecekken istemsiz
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yapamamış tecrübe şart
00 Yorumla
+1 yılSelamün aleyküm deyip ense güreşi yapmak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖn sevişmeyi çok iyi yapması lazım sevgilin yazsın yönlendirelim :d
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKendinizi gevşetecek birer kadeh bir şey için
00 Yorumla
+1 yılSeni o noktaya ulaştırmak en başta
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılParmakla denesin önce
02 Yorumla
Soran+1 yılÖylede kontrolsüz itiyorum onu
Cevap sahibi+1 yılYavaş yavaş önce üstten eliyle okşayıp rahatlatsın seni sonra yavaş yavaş parmağını içeri doğru soksun ıslandıkça
Gizli Üye(36-45)+1 yılesas görev biraz da sende
03 Yorumla
Soran+1 yılAşırı aşırı kasıyorum napsam alkol vs mi alsam gevsesem
Cevap sahibi+1 yılalkol ilki için denene bilir
ama normalde alkol içer msn
Cevap sahibi+1 yılyanında başka kadınla yapmasını istermiydin
+1 yılalkol al
21 Yorumla
Soran+1 yılDüşünmedim degil
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Vajinismusun hayırlı olsun
04 Yorumla
Soran+1 yılSaol
Soran+1 yılSoyle o zaman
- +1 yıl
O an sabretmelisin. O bir kaç saniye içine girmesine müsade etmelisin. Gözlerini kapatıp kendini kasmadan rahat bırakmalısın. Sadece 3-5 saniye. Kocan da o an girmeli ve öyle kalmalı içinde. Hepsi bu kadar. Gerisi kendiliğinden gelir. Zaten doktorda farklı bir şey söylemeyecek.
- Cinsel Yaşam konusunda 632 cevap paylaştı.
+1 yılİlk denemeyi kondom ile yapsın kolay olur
00 Yorumla
+1 yılçok bozdum bekaret, istersen yardim edeyim
03 Yorumla
Soran+1 yılBenim. icin tavsiyen var mı?
- +1 yıl
adami dinle acıyacak diye düşünme, acımıyor merak etme ön sevişmeyi iyi yapin iyice ıslan, buradan anca bu kadar yardımcı olabilirim.
Soran+1 yılAnladim teşekkür ederim çok
- Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı.
+1 yılYatıp uyumak
00 Yorumla ıslanman lazım
00 Yorumla
+1 yılKayganlastirici kullanin
00 Yorumla
+1 yılanlatırım detaylı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynısı başıma geldi ya zulüm gibi 😂
07 Yorumla
Soran+1 yılNoldu başardınız mi
Cevap sahibi+1 yılEvet başardık biraz sancılı
Soran+1 yılNaptiniz yazarmisiniz
Cevap sahibi+1 yılBurdan açık açık mı yazayım özelimi 🤦🏻♂️
Soran+1 yılKısaca bahseder misin yani benim ne yapmam lazim
Cevap sahibi+1 yılSenin yapacağın bi şey yok erkek halledecek
Cevap sahibi+1 yılKasma kendini sadece
Cinsel Yaşam konusunda 25,4b cevap paylaştı. O iş kolay
01 Yorumla
Soran+1 yılNasil
Gizli Üye(30-35)+1 yılSonuç nedir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVajinan ön sevişmede ıslanmıyor mu?
00 Yorumla
+1 yılyani olmadimi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHicmi sokamiyor
12 Yorumla
Soran+1 yılCidden duvar var sanki giremiyor
Cevap sahibi+1 yılİstersen yaz aynı durumdayız
Gizli Üye(30-35)+1 yılKalın mı
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılDaha evlenmeden neden vurdurma derdindesin
Soran+1 yılCanım cekti