Cinsel Yaşam Çok istekli olmak bünyeye zarar verir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Hep aklımda hayalimde. Bi zararı var mı? Çok istekli olmak bünyeye zarar verir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Cok sik mqst yapan biriyim bir zararini gormedm sadece reelde partner bulmak guvenilir bulmak zor olunca biraz zor oluyor 0 0 Yorumla
emreistanbulll Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 883 cevap paylaştı. erkeklerde zayıflama ve erken boşlmaya neden olabilir mastürbasyon yani 0 2 Yorumla İlkkemal +1 yıl @emreistanbulll emree sende demek bana yalan söyledim ben mg Yorumla emreistanbulll +1 yıl @İlkkemal anlamadım Yorumla
Kanekii Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. Sivilce cikar diolardi ama cikan sevgilim hic olmadi 🤣 0 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bakirelik ateşi 😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet🙈🙈🙈 Yorumla Professore +1 yıl İlk çakıştan sonra geçer 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ahahhah ımmm gerçekten miiii Yorumla Soran +1 yıl Neden ilk seksten sonra geçiyo bence geçmez hemen Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Her şeyin fazlası zarardır 4 1 Yorumla CAGRI16 +1 yıl Napsinnm kiz doyum. yokk Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Bence çok iyi bişey bu şanslısın yani 0 0 Yorumla
Board-Tennis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Şahane bir libido 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Saolll Yorumla Board-Tennis +1 yıl Eşin çok şanslı olcak Yorumla Soran +1 yıl Evetttt😍 Yorumla Board-Tennis +1 yıl Peki ya hiç bir şey yaşanmadı mı bu zamana kadar🫠 Yorumla Soran +1 yıl Hayır :) Yorumla Board-Tennis +1 yıl Yaaa ne güzel masum 😍umarım böyle birini bulurum Yorumla Soran +1 yıl 🙈🙈😇 Yorumla Board-Tennis +1 yıl Yaş kaçtı Yorumla Soran +1 yıl 21 daha 24 25 te evlencem inss :) bekliyorum iste🥹🥹 Yorumla Board-Tennis +1 yıl İlklere önem mi veriyorsun yoksa fırsat mı olmadı Yorumla Soran +1 yıl Haram o yüzfen evet Yorumla Board-Tennis +1 yıl Şey müsade varsa konuşma şansımız sekting olmadan? Yorumla
Skol85 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Güzellll 👌 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Vermez. 0 0 Yorumla
Jn_kaan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Neden olsun ki 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Verir. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Cok sik mqst yapan biriyim bir zararini gormedm sadece reelde partner bulmak guvenilir bulmak zor olunca biraz zor oluyor
erkeklerde zayıflama ve erken boşlmaya neden olabilir mastürbasyon yani
@emreistanbulll emree sende demek bana yalan söyledim ben mg
@İlkkemal anlamadım
Sivilce cikar diolardi ama cikan sevgilim hic olmadi 🤣
Bakirelik ateşi 😂
Evet🙈🙈🙈
İlk çakıştan sonra geçer 😂
Ahahhah ımmm gerçekten miiii
Neden ilk seksten sonra geçiyo bence geçmez hemen
Her şeyin fazlası zarardır
Napsinnm kiz doyum. yokk
Bence çok iyi bişey bu şanslısın yani
İsteğini azaltman lazımm bi şekildee
o degil erkeksizlik verir
Tek zararı buna yenilmek olur
Tuz Buz olacagı güne kadar takılsınlar,,☝️
aynı durumdayız :(
Şahane bir libido
Saolll
Eşin çok şanslı olcak
Evetttt😍
Peki ya hiç bir şey yaşanmadı mı bu zamana kadar🫠
Hayır :)
Yaaa ne güzel masum 😍umarım böyle birini bulurum
🙈🙈😇
Yaş kaçtı
21 daha 24 25 te evlencem inss :) bekliyorum iste🥹🥹
İlklere önem mi veriyorsun yoksa fırsat mı olmadı
Haram o yüzfen evet
Şey müsade varsa konuşma şansımız sekting olmadan?
Güzellll 👌
Vermez.
Neden olsun ki
Eşin şanslı olacak
Verir.
Herseyın fazlası zarar karşimm
Yas kac
Kafayı yersin
benmde öyle