Cinsel Yaşam Öpülmeyi en sevdiğiniz yeri tahmin edeyim mi? Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 418 Öpüş için en sevdiğiniz yeri tahmin edeyim mi? Saygı çerçevesi içinde pls.#Edameda 💋 Güncellemeler+1 yıl Tahmin edeyim mi dedim, söyleyin demedim. Bi kere de oyunu bozmayın 🤦♀️💁♀️ Güncellemeler+1 yıl Günce Öpülmeyi en sevdiğiniz yeri tahmin edeyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 22 kişi beğendi
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Bir değil, birkaç yer var ama et bakalım.. 2 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Boyun, dudak kenarı, dudak, sırt, kasık Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Oldukça başarılı.. Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Soruyu geç görmüşüm lakin ben de istiyorum et bakem 😅 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 Avuç içleri
DeaconnFrost Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Bu çok böyle çerçevede kalcak. bişeye benzemiyo :)) 0 6 Yorumla Edameda06 +1 yıl İnsanlar sayesinde Yorumla DeaconnFrost +1 yıl Sana insanlara çok bulaşma demiştim.. Yorumla Edameda06 +1 yıl Ne alaka soru da mı soramıcaz ısjsj Yorumla DeaconnFrost +1 yıl Ne diyim, bildiğini yap ;) Yorumla Edameda06 +1 yıl 👀👀 Yorumla DeaconnFrost +1 yıl 🙉🐶 Yorumla
1Delikanlı Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı. Tahmin et ama kafadan sallamadan bakalım ne kadar doğru? 0 7 Yorumla Edameda06 +1 yıl Karın kası ile kasık arası Yorumla 1Delikanlı +1 yıl Eğer attıysan çok iyi attın tam isabet cidden. Yorumla Edameda06 +1 yıl Hissettim Yorumla 1Delikanlı +1 yıl Medyum falan mısın sen nedir? Gerçekten bravo doğru tahmin. Yorumla Edameda06 +1 yıl Hislerim kuvvetli olduğu için seçilmiş insanım ben 🤣 Yorumla 1Delikanlı +1 yıl Hahaha senden hiçbir şey saklanmaz desene 😄 Yorumla Edameda06 +1 yıl Evett 😬 Yorumla
Hicraney Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Tamam tahmin alayım :) 2 4 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ayak bileği Yorumla Hicraney +1 yıl Aa neden :) Yorumla Edameda06 +1 yıl Aklıma o geldi Yorumla Hicraney +1 yıl Peki teşekkürler Yorumla
Gökyüzü242 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Olur lütfen:)) 1 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Yanak ve dudak arası Yorumla Gökyüzü242 +1 yıl doğru tahmin:)) Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Olur jonem 1 5 Yorumla Edameda06 +1 yıl Dudak kenarı Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Doğrudur, ilk sıraya avuç içlerini alalım :D Yorumla Edameda06 +1 yıl Alalım Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl 💞 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🌸 Yorumla
deryadaniella Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. tahmin et bakalım 1 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Boyun deryadaniella +1 yıl boyun 3. sırada :)
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı. Söyle bakalım. 1 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Bel, sırt Yorumla Siyahkadife +1 yıl Evet 😍 Yorumla
antıbıyotık54 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Merak ettim Şu an 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Boyun Yorumla antıbıyotık54 +1 yıl Kismen doğru Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Olur minnoş edebilirsin. 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Duduşko Yorumla Bischocolata +1 yıl 🙂doğru cevap ✅️ Yorumla
GhosT_TE Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. Merak ettim 😊 tahmin eder misin? 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Boyun Yorumla GhosT_TE +1 yıl Maalesef hayır ama güzel denemeydi Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Et bakalım Eda 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Dudak Yorumla ErtugrulKARTAL1903 +1 yıl 😊 Yorumla
Amywine_ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Edebilirsin 😄 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Bel Yorumla spartacus343 +1 yıl Bence ayak Yorumla
FikretinMücadelesi Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Tâbi ki. Et bakalım 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Boyun Yorumla FikretinMücadelesi +1 yıl Boyundan öpmeyi severim. Dudaktan hem öpmeyi hem öpülmeyi seviyorum. Yorumla
BendenizEmreniz Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 80% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı. Of be Eda öyle bir şey yok 0 0 Yorumla
Pembemantar Takip Et Xper 6 Yaş: 52 , eic 96% +1 yıl Boyun, Sırt ve Dudak. 0 1 Yorumla Pembemantar +1 yıl Evet siz tahmin edin benim yazdığımı dfikkate almada belki dha farklı biryerlerde olabilir, öpmek ve dil atmakta olablirmi. Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. Etsene merak ettim tahminini :) 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Dudak Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bi bu eksikti pujagsggggxnvx 0 4 Yorumla Edameda06 +1 yıl Eksikti işte yerine getirdik Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl E et bakim Yorumla Edameda06 +1 yıl Boyun Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl Daha fazla sevdigim yerler var dgghhf Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Olur et bakalım. 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Dudak Yorumla
Karamela88 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Olur 🤭 2 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Bel Yorumla Karamela88 +1 yıl Farklı ama hoşuma gider Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 931 cevap paylaştı. Haydi, lütfen. 2 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Köprücük kemiği Yorumla busegmss +1 yıl Kısmen 😄 Yorumla
Linalizzz Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Edebilirsin 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl El bileği Yorumla Linalizzz +1 yıl Avuç içim bayılırım kendimden geçiyorum desem yeri 🤭🤭 Yorumla karasevdan2134 +1 yıl Avuç içi mi enteresan ne insanlR varmış Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Et bakalım 1 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Boyun Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Doğru Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Et bakalım 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Sırt bel Yorumla samedjackson +1 yıl Güzel yerler öpüşür aslında ama arzuladığım yerler arasında ilk sıralarda değil Yorumla
AKaKesKinKa Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Et 😪 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl İç bacak Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl Bilemedin. Ayak tabanlarım ve ayak parmaklarım 😂 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Olur 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Yanak Yorumla Hadiiyani +1 yıl Evet teşekkürler arkadaşım Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl De bakalim 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kasık Yorumla TantuniSultanSülüman +1 yıl Tutmadı. Yorumla
Emre_22- Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Edebilirsin 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Dudak. Yorumla Emre_22- +1 yıl Yaani, orada iyidir Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Olur 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Omuz Yorumla m MarllboroRed +1 yıl 👍👍 Yorumla
Simayzn Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 41% +1 yıl Hadi et bakalımmmm 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl El avuç içi Yorumla Simayzn +1 yıl Hayır askıım bilemedim Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Ediniz 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Alın Yorumla flaneurx +1 yıl Nöö Yorumla
_Justimagineit__ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Olur 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Dudak Yorumla
Metamortan Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı. Ben isterimmm 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Boyun Yorumla Metamortan +1 yıl Hayır bilemedin 💃💃 Yorumla
UrfadanBiri Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Et bakalım 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Sırt Yorumla UrfadanBiri +1 yıl Nayn nayn Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl et gelsin 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kasık Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Et bakalım hacı 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Boyun ve çene arası bir yer Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Bilemedin Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl buyur 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Üst bacak Yorumla Illecebrous +1 yıl 👍 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Alalım 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl İç bacak Yorumla gecekusum3434 +1 yıl Güzel Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Evet 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Yanak Yorumla Ash_Ketchum +1 yıl Seçeneklerden birisi Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. olur et 0 14 Yorumla Edameda06 +1 yıl Duduş Yorumla Asya_2275 +1 yıl o ne demek Yorumla İndeepth +1 yıl Küçük Asya diyor. 😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl Dudak demek istedim Yorumla İndeepth +1 yıl O zaman leb demeli idin. Yorumla Edameda06 +1 yıl Ne alaka be Yorumla İndeepth +1 yıl Leb eski dilde dudak demektir be. 😅 Yorumla Edameda06 +1 yıl Biliyorum fakat eski dil konuşmuyoruz Yorumla İndeepth +1 yıl Ayrıca dudu dil demektir bilginize. Yorumla Edameda06 +1 yıl Ben dudu demedim ki, duduş dedim. Dudak'a duduş deriz aşko kuşko dilinde. ay yorma beni Yorumla İndeepth +1 yıl Tamam senin dediğin olsun yeterki sen yorulma güzel insan. ☺️ Yorumla Edameda06 +1 yıl 😒😒 Allah Allah yaa Yorumla İndeepth +1 yıl Senin dediğin olsun dedik yaa. Yorumla Edameda06 +1 yıl Tamam Yorumla
UnCanny00 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Yapıştır gelsin 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl İç bacak Yorumla UnCanny00 +1 yıl Nope 😄 Yorumla
biradettubaa Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Et 😂😂😂 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Dudak kenarı Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Olur edebilirsin 😂 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Yanak Yorumla FiqHtShoT +1 yıl Nereden bildin ya kahin misin 😂😂 tek öpüldüğüm yerde orası 😑🙁 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 Yorumla
Yagmurcini44 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 854 cevap paylaştı. Önden buyurun 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Göbek Yorumla
sessizyolcu87 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 101% +1 yıl Buyrun 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kol, el bileği Yorumla
35-ÇILGIN-ADAM-35 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Et bakalım 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Dudak Yorumla
Enderden_ Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl Tamamdır bekliyorum 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Sırt Yorumla Enderden_ +1 yıl Nokta atışı oldu 🙈 Yorumla
Ortadoğusofisti Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Olur 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Dudaklar Yorumla Ortadoğusofisti +1 yıl Çok hoş ama boynumdan öpülmeyi daha çok seviyorum Yorumla
Muhammet35354270 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 465 cevap paylaştı. Et bakalım 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Yanak Yorumla Muhammet35354270 +1 yıl Doğru da bide dudak boyun off severim Yorumla
minikerkekk1 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 75% +1 yıl Eyt bakalim 😅 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Burun Yorumla minikerkekk1 +1 yıl Bilemedin , alnım 😅 Yorumla
Gece___Mavisi Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 90% +1 yıl Olur tabi 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Yanak Yorumla Gece___Mavisi +1 yıl Maalesef Yorumla Gece___Mavisi +1 yıl Bulamadın daha tahmin de gelmedi Yorumla
GırgırAdam Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Hadi et bakalım 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ell Yorumla GırgırAdam +1 yıl Değil maalesef 😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
Bir değil, birkaç yer var ama et bakalım..
Boyun, dudak kenarı, dudak, sırt, kasık
Oldukça başarılı..
Soruyu geç görmüşüm lakin ben de istiyorum et bakem 😅
🤣 Avuç içleri
Bu çok böyle çerçevede kalcak. bişeye benzemiyo :))
İnsanlar sayesinde
Sana insanlara çok bulaşma demiştim..
Ne alaka soru da mı soramıcaz ısjsj
Ne diyim, bildiğini yap ;)
👀👀
🙉🐶
Tahmin et ama kafadan sallamadan bakalım ne kadar doğru?
Karın kası ile kasık arası
Eğer attıysan çok iyi attın tam isabet cidden.
Hissettim
Medyum falan mısın sen nedir? Gerçekten bravo doğru tahmin.
Hislerim kuvvetli olduğu için seçilmiş insanım ben 🤣
Hahaha senden hiçbir şey saklanmaz desene 😄
Evett 😬
Sen yorulma ben söyleyeyim dudak
Olur 😀
Göbek
Tamam tahmin alayım :)
Ayak bileği
Aa neden :)
Aklıma o geldi
Peki teşekkürler
Olur lütfen:))
Yanak ve dudak arası
doğru tahmin:))
Olur jonem
Dudak kenarı
Doğrudur, ilk sıraya avuç içlerini alalım :D
Alalım
💞
🌸
tahmin et bakalım
Boyun
boyun 3. sırada :)
Söyle bakalım.
Bel, sırt
Evet 😍
Merak ettim Şu an
Boyun
Kismen doğru
Olur minnoş edebilirsin.
Duduşko
🙂doğru cevap ✅️
Merak ettim 😊 tahmin eder misin?
Boyun
Maalesef hayır ama güzel denemeydi
Et bakalım Eda
Dudak
😊
Edebilirsin 😄
Bel
Bence ayak
Tâbi ki. Et bakalım
Boyun
Boyundan öpmeyi severim. Dudaktan hem öpmeyi hem öpülmeyi seviyorum.
Hicbir yerimden sevmem ajaja
öpülmeyi sevmem
Of be Eda öyle bir şey yok
Boyun, Sırt ve Dudak.
Evet siz tahmin edin benim yazdığımı dfikkate almada belki dha farklı biryerlerde olabilir, öpmek ve dil atmakta olablirmi.
Ucundan hafif öpücükler
Etsene merak ettim tahminini :)
Dudak
Bi bu eksikti pujagsggggxnvx
Eksikti işte yerine getirdik
E et bakim
Boyun
Daha fazla sevdigim yerler var dgghhf
Olur et bakalım.
Dudak
Tabikiii
Bacak
tamam et
Alın
Olur 🤭
Bel
Farklı ama hoşuma gider
Haydi, lütfen.
Köprücük kemiği
Kısmen 😄
Edebilirsin
El bileği
Avuç içim bayılırım kendimden geçiyorum desem yeri 🤭🤭
Avuç içi mi enteresan ne insanlR varmış
Et bakalım
Boyun
Doğru
Et bakalım
Sırt bel
Güzel yerler öpüşür aslında ama arzuladığım yerler arasında ilk sıralarda değil
Et 😪
İç bacak
Bilemedin. Ayak tabanlarım ve ayak parmaklarım 😂
Olur
Yanak
Evet teşekkürler arkadaşım
De bakalim
Kasık
Tutmadı.
Edebilirsin
Dudak.
Yaani, orada iyidir
Olur
Omuz
👍👍
Hadi et bakalımmmm
El avuç içi
Hayır askıım bilemedim
Ediniz
Alın
Nöö
Olur
Dudak
Ben isterimmm
Boyun
Hayır bilemedin 💃💃
Et bakalım
Sırt
Nayn nayn
et gelsin
Kasık
Et bakalım hacı
Boyun ve çene arası bir yer
Bilemedin
buyur
Üst bacak
👍
Alalım
İç bacak
Güzel
Evet
Yanak
Seçeneklerden birisi
olur et
Duduş
o ne demek
Küçük Asya diyor. 😂
Dudak demek istedim
O zaman leb demeli idin.
Ne alaka be
Leb eski dilde dudak demektir be. 😅
Biliyorum fakat eski dil konuşmuyoruz
Ayrıca dudu dil demektir bilginize.
Ben dudu demedim ki, duduş dedim. Dudak'a duduş deriz aşko kuşko dilinde. ay yorma beni
Tamam senin dediğin olsun yeterki sen yorulma güzel insan. ☺️
😒😒 Allah Allah yaa
Senin dediğin olsun dedik yaa.
Tamam
Yapıştır gelsin
İç bacak
Nope 😄
Et 😂😂😂
Dudak kenarı
Olur edebilirsin 😂
Yanak
Nereden bildin ya kahin misin 😂😂 tek öpüldüğüm yerde orası 😑🙁