1 bucuk yıllık evliyim, öncesinde de 5 yıllık sevgiliydik. birtakım sorunlarımız var bizim. Cinsellik de buna dahil. Normal de cinselliği en sıraya koyarım ilişkimde ki beklentim de. Fakat boşlukta oldugumdan dolayı mı bilemiyorum baskasını arzulamaya basladım. Heyecanlandıgımı hissetmeye basladım. Normalde asla ama asla benlik olmayan bir şeydi bu. Ama özellikle eşimle duygusal kopuklugumuz var. İletişimsizlik var. Sorunları görmezden gelmek var. ilgisiz ve bana kadın olarak bile degerli oldugumu hissettiremiyor. Hiç iltifat etmiyor. Daha bir cok sorunumuz var bana göre. Ama eşime göre soruj değil sanırım konusmuyor acmıyor konusunu. Ben de artık üstünde durmuyorum. Ama bu sekilde de resmen ilgiye sevgiye sefkate aclıgım baslıyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSenin eşin aynı benim eşim gibi bizde sekiz sene sevgili kaldık sonra evlendik Şu an 6 yıllık ilişkimiz var ilk yıldan beri ayda bir ilişkşye gireriz eşim aseksüel yapmadığım fantezi tutlu kalmadı ama bir türlü istemiyor bende boşluğa düştüm onu aldattım aldattığım kişi bana erkek olduğumu hissettirdi
03 Yorumla- +1 yıl
Ve Şu an eşim olmasına rağmen buralarda takılıyorum çünkü açlığım çok fazla
Soran+1 yılBenim eşim aselsüel değil ama duygusal olarak beni cok yalnız bırakan biri
- +1 yıl
Biraz dertleşebilir miyiz özelden
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu psikolojiyi biliyorum. Kesinikle doğru demiyorum. Elbette olmaması gereken bir durum. Ancak böyle durumlar genelde evlilik beklediğimiz gibi çıkmadığı için oluyor. Eş doyurmuyorsa insan psikolojik açıdan çözümü böyle buluyor. Bende evliyim ve bu çöküşü yaşıyorum. Evli bir kadını düşünerek yapıyorum
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar kötüyse durum çocuk ta yoksa en akıllıca olanı ayrılmak. İleride kangren haline gelecek çünkü Aldatmak sadece anı kurtarır daha büyük sorunlara yol açar. Şıkta olmaz
00 Yorumla
+1 yılEşinle her şeyi ısrarla konuşup çözmen gerekiyor. Sen daha çok yaklaş. Daha fazla ilgi fedakarlık göster. O da sana karşı illaki hatasını anlar
06 Yorumla
Soran+1 yılBugünden bir örnek vereyim sana. Kaygı bozuklugum var atak geciriyorum bazen. Ona dedim ki galiba carpıntım baslıcak yine. O da dedi ki 'gecmiş olsun' . Bu nedir? Ben böyle avutulmak iyi hissetirilmek istemiyorum. Ben bir kadın gibi şımartılmak istiyorum. Sonra ben de laf soktum bir kadın olarak umursanmayı beklemek hata diye. O ise ne diyorsun ya sacmalama dedi sadece. Daha öncesin de bazı yaşanmıslıklar var. Bazı seyler bitiyor tükeniyoe insan. Beklenti içinde olmam bile hala ondan yana umutluyum demek ama. Bu aralar artık gercekten cok bunalıyorum. Bir erkek az önce ki konusmada ki gibi kadına eşine yaklasılmayacagını bilmeli dimi? Sence bunu bile öğretmem mi gerek?
- +1 yıl
Evet bunu da öğret. Fedakarlığın en yüksek seviyeye çıksın. Mutlaka iş düzelir. Yeter ki düzelmesini çok işte. Sen de çok daha büyük bir yanlışın içindesin. Eşinin yaptığı hatalar senin yaptığını affettiremez
Soran+1 yılHaklısın. Ama ben cok tükenmiş hissediyorum kendimi. Dil dökmekten , beklentilerimi dile getirmekten yoruldum. Artık diyorum ki aç oku evlilik hakkında , ilişkiler hakkın da , bir kadın ne ister ne bekler, bir kadın ne terkeder oku diyorum. Ben okuyorum biliyor. Bunu dedim aradan 2 gün gecti arastırdın mı okuyor musun dedim. Kitap bulmaya calısıyorum dedi. Öylece kaldı bu konusma. Elimde telefonla bir seyler izler ya da baska kitaplar okur telden. Cok sinirimi bozuyor. Benim söylediklerimi ciddiyw almıyor gibi. Bu da degersiz hissettiriyor.
- +1 yıl
Evliliğinizin devam ettirebilmeniz için eşinizi bazı şeyleri anlaması gerektiğini ifade edin. Aksi takdirde evliliği devam ettirmeyelim diye beraber karar alın. Ama daha önce dediğim gibi işinin sana karşı olan ilgisizliğini başkalarını düşünerek ya da aldatarak intikam alamazsın çok yanlış bir şey.
Soran+1 yılHaklısın. Hiç bir suc , hata yaptıgım seyi aklayamaz. Biz ne zaman ciddi konusma yapsak o cok fazla konusmuyor. Sadece dinliyor. Ya da bir iki soru soruyor. Ne yapmak istiyorsun gibilerinden. Heralde lafı ayrılıga getirsem ağlar. Cok hızlı ağlayabilen biri. Bu durumu hiç sevmiyorum. Vicdan yaptırıyor bana
- +1 yıl
Biraz daha sabırla gayretle fedakarlıkla işin düzelmesi için çalış İnşallah eşinde insafa gelir evliliğiniz düzene girer.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
52Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılo azman ayrıl direk.
00 Yorumla
+1 yılBoşanma burada yazdıklarını eşine anlat başkalarını arzuluyorum de Boşan hayatında başarılar ama her canımızın istediğini yapmış olsak insan değerimiz olmaz farkımız olmaz akıl var düşünmek için verilmiş ahlaki etik değil düşündüğün şeytanın vesevsesi anlık heves
17 Yorumla
Soran+1 yılCanım arzulamayı gectim, duygusal bosluktayım. Ona sordugumda seviyor musun beni diye, eskisi gibi seviyorum diyor. Öyle böyle diyor. Sacmalama tabi ki değerlisin diyor. Ama ben sorunca söyleniyo bunlar. Tamam davranıslar da önemli ama insan duymak da istiyor. Asla tartısmaya girmez benimle. Sinirimin gecmesini bekler. Sadece bekler. Ama gönül de almaz. Öylece normale dönmemi bekler. Görünmez hissediyorum kendimi böyle yapınca. Bugün dedim ki anksiyetem geliyor galiba carpıntım baslıcak gibi, bana diyor ki gecmiş olsun. Bu ne Allah askına? Diyorum ki ben ilişkiler hakkında yazılar okuylrum. Sen de oku diyorum. Bir kadın neden gider ya da ne bekler oku diyorum. Tamam dedi. Ama okudugunu hiç sanmıyorum.
- +1 yıl
Aldatinca daha mı iyi hissetceksin yanlış yapıyorsun
- +1 yıl
Bende dediklerini yaşadım hayatım da Bi çay bile içmeyi istemek lüks görüldü sonuç ayrıldım çok şükür ama aldatmadım da
Soran+1 yılAldatmıyorum zaten. Aldatınca tabi ki daha iyi hissetmeyeceğim. Zamanın da kötü bir sey yasadım eşimden alakasız ama eşim hayatımdayken. En cok o zaman kendimi yalnız hissettim. Eşimi yanımda hissedemedim yeterince. Beni duygusal anlamdan cok yalnız bırakan biri ama aynı zaman da her istediğimi yapan biri. Ben mi sence büyütüyorum? Arrık kendi düşüncelerimden bile şüphelenir oldum
- +1 yıl
Bu adam seviyorum dese ne olur her dediğini yapıyor kötü bir şey yaşadım derken ne yaşadın ki.. her dediğini yapan Bi erkek bulunmaz değer veriyor ben hiç değer görmedim Bi kere yüzüme dokunulmamış ya da ne bilim dışarıda Bi çay içememişim kapıda hazır beklerken umursamaz şekilde beklediğimle kalmışım Allah tan boşandım da kurtuldum öyle yalnız olacağıma böyle yalnız olayım
Soran+1 yılÜzüldüm tecrüben için. Ama umarım bundan sonra ki hayatında mutlulugu bulursun. Her dediğimi yapmasının altında bir sebep arıyorum ben diğer öküz yanları oldugu için. İlişki de baskın karakter benim. Acaba kavga etmemek için mi her dediğimi yapıyor, acaba laf söylemeyeyim diyemi gibisnden sorguluyorum. Çünkü bu özelliğinin dısında gercekten aşırı ilgisiz yapı da biri. Değersiz hissetirilmek sadece tek bir yön ile olmuyor maalesef..
- +1 yıl
Aslında instagram da psk_gunesaltun var takip edersen ilişkiye düzenleme gelebilir... teşekkür ederim aslında eşin sana değer veriyor susması bundan dolayı senin sakinleşmeni bekliyor.. Ben şiddet de gördüm millet bana boş konuşuyor ben iyi ki de boşandım
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanı hataya iten sevgi ve ilgisizlik maalesef her şeyi tamamlarsın ama ilgi ve sevgiyi tamamlayamazsın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnu düşünerek mastürbasyon yaptığınızda bile eşinizden daha çok zevk aldığınızı hissetmek sizi daha çok deli ediyor değilmi. Bu kişi eşininde tanıdığı biri ise iş daha farklı oluyor. Yaşınız kaç
02 Yorumla
Soran+1 yılEşimin tanıdıgı biri değil. O şahsı düşünerek kendimi tatmin etmedim. Ama cekici geliyor arzuluyorum o ayrı. Aslında benim arkadasım kendisi. Onun düşünceleri konuşma tarzı bir kadına verdiği deger ve ince düşünceleri cekici geldi bana. Ona evlilil sorunlarımı anlatmadıgım halde bana o kadar uygun tespitler yaptı ki halimden tavırlarımdan yola cıkarak. Burnumun dibinde ki insan bunu neden göremiyor, cırpındıgımı neden göremiyor diye cok üzülüyorum
Cevap sahibi+1 yılşu an onun elinde olduğu için bazı şeyleri hissetmiş olsada sizi önemsemiyor ama bu sizin tarafınızdan kötü bir meyile sebep oluyor. Bir başka erkekten tespitler dinlemen sana iyi gelmesi bir süre sonra o kişiye yönelmenize hatta bir anlık bir durumla ona yaklaşmanızada neden olabilir. Hatta bazı şeyleri konuşurken size moral olsun diye dokunduğunda hatta yürüyorsanız elini bir anlık beline attığından ondan aldığınız etki çok farklı bir his aslında. mastürbasyon yapıyormusunuz bilmiyorum ama ayrı bir konu tabiki
Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. Çocuk yapma
Bu evlilik yürümez
Düzelmezse ayril.02 Yorumla
Soran+1 yılCocuk ben de eşim se istemiyoruz zaten normalde de. Düzelsin diye daha napim? Artık beklentilerimi dile getirmekten sıkıldım. Gir oku internette yazılar var diyorum. Kadın ne bekler ister, neden gider, bir ilişki evlilik nasıl olmalı vs oku diyorum. Aradan 2 gün gevci okumuyorsun yazılar dedim. Hayır okumadım kitap arıyorum dedi. Kitaba gerek yok bir sürü var yazı dedim internette. Okuyor mu hiç fikrim yok. Sanmıyorum okudugunu. Şahsen okusaydı 2 hafta önce ki gibi davranmazdı
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu sadece bi his mi gerçekten olsa başkasıyla yaparmısın
02 Yorumla
Soran+1 yılGercekte yapmam. Fiziksel olarak yapamam
- +1 yıl
O zaman bu durum sadece bir fantezi gibi bişi başkasıyla konuşmak zevk almak mutlu olmak istiyorsun
Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Eşin seni çok mu ihmal ediyor. Yaşadığınız sorunların içinde cinsellik boyutu nedir?
02 Yorumla
Soran+1 yılBizim uzun süredie cinselliğimiz yok. Buna ragmen evlendik. Bilmiyorum o an öyle gelişti heyecanlandık vs. Ama benim için asıl sorun cinsellik değil , asıl sorun duygusal kopuklugumuz. Eşimin sorunları konusmak istemek yerine sessiz kalması ve sadece benim sinirimin gecmesini beklemesi. Hatalı bile olsa. Hiç gönlümü almaya çalışmaması. Sanırım bazı seyler birikti bende ve artık tükeniyorum değersiz hissetmekten
Senij sonun kayınpedere ya da kuzene gider öyle görünüyor
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılSacma sapan konusma ya iğrencleşme
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kadın eşi tarafından dünyadaki tek kadın gibi hissettirilmelidir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞoktayım şu an. Resmen beni ve evliliğimi anlatmışsın.
04 Yorumla
Soran+1 yılİnan ki değişimler tek taraflı olmuyor ama biri ilk olarak bunu tetikliyor.
Cevap sahibi+1 yılAnlattıklarını harfi harfine yaşıyorum ben, bide geçmişte sevgililik dönemindenden beraberdik uzun yıllardır yani, öyle boşan durumu desen değil yani insan seviyor sonuçta ama böylede olmuyor insan bi boşlukta hissediyor.
Soran+1 yılÇok haklısın. Sevgi aynı kalmıyor. Karşı tarafında sevgisi aynı kalmıyor. Sordugunda ise eskisi gibi sevdiğini söylüyor. Bir taraf bu durumdan yakınırken diğer tarafın hersey yolundaymış gibi yaşaması daha da çıkmaza sokuyor. Çünkü sorun oldugundan haberleri bile yok. Yani söylesen de anlamıyorlar
Cevap sahibi+1 yılİşlerine gelmiyor vurdumduymaz olmuşlar artık
Gizli Üye(36-45)+1 yılüzülüyorum senin gibi kadınlara
nerde öküz var onunla evlenip mahvediyorsunuz hayatınızı.02 Yorumla
Soran+1 yılAslında kendisi cok sakin yapı da biri. Bana karşı küfürü falan yok. Her dediğimi istediğimi alır yapar. Hiç hayır demez. Ama ben mi aç gözlüyüm? Yoksa bunlar farklı şeyler mi sevgiden? Misal bunları yapan insan aynı zaman da anksiyete atagım gelicek gibi hissediyorum dediğimde gecmiş olsun diye cevap veren biri sadece. Ben kendisini çözemedim. öküz mü değil mi?
Cevap sahibi+1 yıleğerki siz çok üzerine gidiyor ve cevaplarından ve ilgisinden bir türlü memnun kalmıyorsanız, ve oda bu durumdan sıkıldığı için size böyle davranıyorsa ölüz diyemeyiz.
ancak size hiç tahammül etmeden, ilgi gösterim mutlu etme çabasına girmeden direk desiğiniz gibi geçmiş olsun falan diyorsa öküzün önde geleni.
çok ta bişey söylemek istemiyorum sonuçta genel olarak memnun olduğunuzu söylüyorsunuz
+1 yılboşanmayı artık düşünmen gerekiyor olmuyorsa zorlamanın bi anlamı yok ya da saman altından su yürüteceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBende öyleyim ve 2 yıldır böyle yaşıyorum.
Yapacak bir şey yok, bırakılmıyorda.00 Yorumla
+1 yılİlgi alaka göstersin sana kime gösterecek başka
02 Yorumla
Soran+1 yılDimi? Bir kadın ruhunun da tatmin edilmesini ister. Şımartılmak ister güzel sözlerle de. Bu sekilde olunca kadın da erkeğe herseyini feda edebilir
- +1 yıl
Benim hayatımda kimse yok olsa varya onu ilgiye boğarım
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu içindeki boşluğu önce duygusal olarak sonrada cinsel olarak baskalasiyla doldurmaya çalışacaksın sen de, kocan çok yanlış davranıyor
00 YorumlaSeverek mi evlendiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılBoşanıcaksın o zaman yaptığın doğru değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılFarkındayım zaten kimseyle fiziksel birlikteliğim yok. Duygusal tatmin edilemiyorum kadınlıgımj hissedemiyorum. Eşimle sanki sadece iyi anlasan iki dost gibiyiz.
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle boşanmayı düşün.
04 Yorumla
Soran+1 yılSence neden sorunları çözmek için beni karşısına alıp konusmuyor? Genelde ben sorular sorardım sorunlar hakkında. Ama artık ben de saldım.
- +1 yıl
İlgisi bitmiştir. Hevesi bitmiştir. Başka kişisel problemleri vardır. Daha kötüsü başka birisi vardır. Yani yüzlerce binlerce sebebi olabilir.
Soran+1 yılOna bunları sordugumda eskisi gibi seviyorum diyor. Öyle böyle diyor. Sacmalama tabi ki değerlisin diyor. Ama ben sorunca söyleniyo bunlar. Tamam davranıslar da önemli ama insan duymak da istiyor. Asla tartısmaya girmez benimle. Sinirimin gecmesini bekler. Sadece bekler. Ama gönül de almaz. Öylece normale dönmemi bekler. Görünmez hissediyorum kendimi böyle yapınca
- +1 yıl
Yani diyorum ya bir sürü şey söyleyebilirim. Ama hepsi yanlış olur. Sonuçta eşini tanımıyorum. Ortamınızı bilmiyorum aranızda nasıl bir diyalog var bilmiyorum. Her kadın ilgiyi hakeder. Özellikle eş ise. Senin bu konuda ki tutumuna tamamen hak veriyorum. Ama çözüm öncelikle ikiniz arasında. Ve bir çare yok ise zorlamakta yersiz. Boşanmak en makul olan şey.
1 yılGeçmiş olsun durumu halledebildiniz mi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Ozqmqn gizli gene yasa amasyada isen benle ol
00 Yorumla
+1 yılBu iş cuckoldaa doğru gidiyo🫣
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılDikkat edersen sorun olmaz
00 Yorumla
+1 yılEşin yatakta seni tatmin edemiyor mu
00 YorumlaEşinle neden mutsuzsun sexsde
00 Yorumla
+1 yılNe diyeceğimi bilemedim umarım düzene kavuşursunuz
00 Yorumla
+1 yılSizin evliliğiniz biteli çok olmuş zaten
00 YorumlaÇok normal hep oluyor ilk degilsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de aynı durumdayım. Detaylı anlatsam sana
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı. Yardım alın ailee terapisti
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDldo falan alsan aldatmak yerine?
12 Yorumla
Soran+1 yılAnlamıyorsun galiba duygusal bir boşluktayım dahs cok. İlgi gördüğüm insanı arzuluyorum bu yüzden
Cevap sahibi+1 yılYok anlıyorum ama cinsel doyuma ulaşmamakta bu problemlerden birisi değil mi? Bunu halledip diğerleri konusunda onunla yeniden konuşmayı deneyebilirsin.
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ne zaman aldatmaya başlayacaksın kocanı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen oturup konuşmayı denedin mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılOturup konustugumuz da hep konusan taraf ben oluyorum. Eşim susuyor, dinliyor ve sadece ne yapmak istersin gibi soru soruyor. Zaten ben sorunlar hakkında sorular soruyorum ya da tartısma esnasında sessiz kalman bir şeyi cözmüyor diyorum. Bak sabrım gercekten artık tükeniyor diyporum. O hala sessiz kalıyor. Duyguları içindekileri aklındam geceni vana söyle diyorum. Söylüyorum zateb diyor. Ama sessiz kalıyor. tartısırken ya da sorun çözmek için karsımda duvar var gibi. Ben de artık surat yapıyorum günlerce anlasın neler oluyor diye sorsun. Gecen gün neden kızdın diye sorsun diye. Hiç konusunu acmıyor. Yemek yerken teline bakıyor. Sonra oyun oynamaya gidiyor odaya. Bir sorun var ortada ve eşin surat asıyor dimi? Kendimi görünmez umursanmaz hissediyorum böyle yapınca. Bunun bile lafını dokunduruyorıum arada. Dün mesela anksiyete ataklarım gelecek galiba carpıntım var dedim. Sadece gecmiş olsun diyor bana. Bu arada kendisi 6 yıldır asla trip atmıs biri değil. Hiç sinirli görmedem bana karsı. Her dediğime tamam der. Olur der. Beni umursuyor mu umursamıuor mu hiç emin değilim artık
Cevap sahibi+1 yılBir sorun olduğunu düşünüyorum. Bu durup dururken olacak bir şey değil. Dediklerinde haklısın ama eşindeki bu değişimin sebebini bir şekilde öğrenmen gerekiyor. Bir problem olduğu aşikar. Başkasını arzulamayı bırakıp eşine odaklanmanı tavsiye ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılevlenmeyin abi, final bu işte
01 Yorumla
Soran+1 yılBence de evlenilmemesi gerekiliyor.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen bu hızla birisine verirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılşu an ilgilenebilirim seninle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Tehlike çanları çalıyor ilişkide
00 Yorumla
+1 yılBende hep öyleyim
03 Yorumla- +1 yıl
Eşinle cinsel uyum sorunun mu var, kaç yıllık evlisim
Soran+1 yıl1 bucuk yıllık. Cinsel olarak sorunumuz var evet ama ben daha duygusal tatmin olamıyorum. Duygusal olarak kadınlıgımj hissedemiyorum
- +1 yıl
Evet haklısın, ruhun doymasi da şart, cinsel uyum da çok önemli
+1 yılPeki çocuğunuz var mı
00 YorumlaEşinle aran nasıl
00 Yorumla
+1 yılBir kaçamak yapalım mı
00 Yorumla
+1 yılŞaşırtmadı
00 YorumlaAyrıl o zaman
00 YorumlaBoşan eşinden o zaman
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Ayrılmalısın
00 Yorumla