Cinsel Yaşam Ne sıklıkla pozisyon değiştirirsiniz? blackdeviI Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Ne sıklıkla pozisyon değiştirirsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Süreye bağlı seks yapmıyorum. Ama bir seks süresince 3-4 pozisyon değiştiriyorum genel olarak. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. değişir duruma göre 0 0 Yorumla
Erhancanlar Takip Et Master Yaş: 55 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Bunun için gerçek bir kadınımızın olması lazım. Bu güne kadar gördüklerim maalesef bildiğiniz mantafon ineklerinden farksızlar dı, tam bir mallar yani... 1 0 Yorumla
ESKİ_BİR_YARGIÇ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Sık pozisyon değiştiririm uzun süre boşalmamanın faydalarından biri 8 ila 10 arası farklı pozisyonum var 0 0 Yorumla
fenrirt Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Ritmi devam ettiremicek hale geldikcePozisyon degistirme ayagina bi es vermek iyi gelio 0 0 Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. 5 dakkada bir ya da her orgazmda bir 0 0 Yorumla
naloxann Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Bu biraz partnere göre değişiyor aslında, 0 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Her pozisyonu sertçe uygulamayı severim. 0 0 Yorumla
fatihde3410 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sıkılınca genelde 4 5 pozisyon oluyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Cima yapmadım denemek istiyorum 0 1 Yorumla uyanmakzorundayiz +1 yıl çözüm evlilik abi Yorumla
xizmirlidostx Takip Et Bilge Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. Sıklıkla degiştiririrm 0 0 Yorumla
deryadaniella Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. nadir 2 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Çok sık 0 0 Yorumla
Bymasor Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Boşalırcasına veya yorulunca 0 1 Yorumla uyanmakzorundayiz +1 yıl kaç dk süre Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. O anın keyfine göre 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne pozisyonu? 2 2 Yorumla CAGRI16 +1 yıl Canimiz istedikce Yorumla Bymasor +1 yıl seks Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. boşalma yaklaşınca 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Süreye bağlı seks yapmıyorum. Ama bir seks süresince 3-4 pozisyon değiştiriyorum genel olarak.
değişir duruma göre
Bunun için gerçek bir kadınımızın olması lazım. Bu güne kadar gördüklerim maalesef bildiğiniz mantafon ineklerinden farksızlar dı, tam bir mallar yani...
Sık pozisyon değiştiririm uzun süre boşalmamanın faydalarından biri 8 ila 10 arası farklı pozisyonum var
Ritmi devam ettiremicek hale geldikce
Pozisyon degistirme ayagina bi es vermek iyi gelio
hiç yapmadım bilmiyorum ki
5 dakkada bir ya da her orgazmda bir
Anlık zevk karar bunlsr ya
Bu biraz partnere göre değişiyor aslında,
Her pozisyonu sertçe uygulamayı severim.
Sıkılınca genelde 4 5 pozisyon oluyor
Bosalmaya yakin degistiririm
Cima yapmadım denemek istiyorum
çözüm evlilik abi
Sıklıkla degiştiririrm
nadir
Çok sık
Boşalırcasına veya yorulunca
kaç dk süre
5 dakikada bir
Uyurken mi 😅
10 15 dakka arayla