İki oğlum var çok yoruyorlar. Yatmak için girdim yatağa istekliydi yaklaştı. Bende yapma öyle yorgunum ki dedim. Benimde ihtiyacım var nabiyim elimle mi göreyim evliyim dedi bende çoçuklar yoruyor sende anla dedim biran kolumdan tuttu git nerde yatarsan yat. Bu gece gözüm görmesin dedi öyle üzüldüm ki nasıl bir insan karısıns böyle davranır ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Bencillik anlayışsızlik ve terbiyesizlik. Sen eşine hayat arkadaşına çocuklarının annesine bunu nasıl yaparsın. Çok. mu isteklisin git banyoda yap. Bir gün yapmazsan ölmezsin. En kötü dön kıçını yat uyu. Kusura bakma ama kızıyorum böyle erkeklere...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Böyle anlayışsız biriyle evli olmana üzüldüm , erkek dediğin burada gel ben sana masaj yapayım biraz diyip hem seni rahatlatmalı hemde isteklendirmeli sonrasındada sana sarılıp beraber mutlu mesut uyumalı
02 Yorumla
Soran+1 yılDemez
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
17Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılsürekli sürekli aynı şeyi mi yapıyorsun kocana karşı?
012 Yorumla
Soran+1 yılYok ya sadece bu hafta bayaramdı misafirdi çoçuklardı derken yoruldum
- +1 yıl
kocan da abartmış o zaman yani ne var 1 hafta da öldü mü, bende sandım sürekli aynı şeyi yapıyorsun da aylarca ilişkiye girmediniz. gitsin duşun altına girsin yapsın 1 hafta sanki hiç yapmadığı şey, sende oralla veya elle yardım edebilirdin ama yorgunsan en azından.
Soran+1 yılBi hafta bile değil 3 gün olacak bugün yani benim için bu iş tek taraflı değil beraber güzel olan bi şey
- +1 yıl
tamam ama yine de sen böyle zamanlarda elinden geleni yap, duş almaya vs üşendin yorgunluktan belli ki madem erkeğini boşalt hiç ilgilenmiyormuş gibi de olma
Soran+1 yılPardon? Tek onun bi tarafının zevki önemli ben uyumak istiyorum yorgunum oldu. Erkek diye ona hep tolerans kusura bakmayın
- +1 yıl
sadece ona değil, yeri gelir o da sana karşı yapar bu işler karşılıklıdır. tek onun bir tarafınun zevki olarak düşünmemek lazım. ama 3 günden de bir şey olmaz tabii abartmış o da var
Soran+1 yılBenim için bu iş iki kişilik tek kişi sevk alıyorsa eziyet
- +1 yıl
yani ben kocanın yerinde olsam o gün öyle boş beleş 31 çekeceğime tabii ki senin yorgun olmadığın gün beraber yapmayı tercih ederim. dediğim gibi ben sadece belki olabilirdi diye söyledim, burada %99 oranında sen haklısın %1 belki dediğim gibi olabilirdi. kocan biraz aceleci ve öküz sanırım
Soran+1 yılO da yapmadı saten uyudu
Soran+1 yılAslında çok kibardır neden böyle yaptı anlamadım
- +1 yıl
tutkulu bir kadınsın ama belli, tek taraflı zevk alma konusundan anladım. belki de çok gaza geldiği için seninle sabırsızlanıyordur
Soran+1 yılEvet öyle saten. Dğzelir aramız ama çok pişman edicem
+1 yılİki gün sonrada kocam beni aldatıyor diye yazarsın buraya
02 Yorumla
Soran+1 yılYazmam boşanırım defolsun
- +1 yıl
Çok böyle burdan bosayan gördük bir şey yapamazsın yutkunur durursun
Adam bir şey yapamazsın ne zaman oldu bu peki
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok şey yaparım
Gizli Üye(30-35)+1 yılBacim elinle iki dakikada olurdu?
Yapmayin, evlilik nimettir, bekarlar kan ağlıyor farkında mısınız?
Kıymetini bilin.
09 Yorumla
Soran+1 yılİki dakika mı sizin iki dakika bizim bu iş duşu ile sevişmedi ile en az iki saat. Ayraca ben bugün istekli değildim oda isteklendirseydi madem böyle yapmak yerin r
Cevap sahibi+1 yıl2 saat yorar, bazen kısa da sürebilir. Erkek çabuk alevlenir, elinizle pekala halledebilirdiniz, o duşa girerdi. Yahut daha farklı olurdu, madem isteklenmek istiyorsunuz, bunu da talep edebilirdiniz uygun dille.
Soran+1 yılElimle mi halledeyim? Sadece onun mu zevki önemli kusura bakmayın ben kendimi iyi hissettiğim zaman yapmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılErkek daha sık boşalmak ister.
Eşiniz istekliyse, elinizle yapabiirdiniz, o rahatlardı. Sonrakine ikiniz rahatlardınız. Siz zaten istmiyormuşsunuz, yani evlilik harikadır, ama inanın çoğu insan kıymet bilmiyor.
Soran+1 yılErkek erkek bir arada kadın ne ister onu düşünün,
Cevap sahibi+1 yılBen aranızda geçen durumun üzücü olduğunu görünce, en kestirme yolu tavsiye olarak ilettim.
Şahsen istekli olsam, eşim eliyle dokunsa yeterdi bana.
Ama elbette kadın her daim el üstünde olup, keyfi tatmalıdır. Hatta erkekten önce kadın tatmalıdır, kadın keyiflenmeden ilişkiye girme başlamamalıdır da.
Ama zaten siz sönükken, o canlı imiş, ondan demiştim. Kusuruma bakmayın, mahrem durumlar zaten bunlar.
Rabbim mutlu etsin.
Soran+1 yılBeni canlandırsın Buda erkeğin görevi ama cinsellpkten kadınları erkekler soğutuyor zaten
Cevap sahibi+1 yılElbette o onun görevi.
Erkek muhakkak kadını sevmeli, güzel hissettirmeli ve zaten ön sevişmede mutlaka kadınla çok üst düzey ilgilenmelidir ki, kadın hazır hale gelsin. Din bunu tavsiye ediyor.
Ama haklısınız, erkekler tek düzedir ve kendini düşünür.
Soran+1 yılO zaman onu eleştir benş değil
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim eşimle de yaşıyorum. Evliyken mastürbasyon yapmak iğren bişey. Böyle giderse sevgili yapcam
017 Yorumla
Soran+1 yılYapmasın. Bu gğn olmaz yarın olur. Bugün yorgunum dedim ayrıca kadınlarınız yorulmasın diye çabalamak yerine Hemde üste çıkıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılKendini kandırma bu gün yarın bir hafta sonra bir ay. Ben bir ay dan bahsediyorum. Bir aydan sonra evlilikten ne kaldı söyle
Soran+1 yılNe bir ayı iki gün önce beraber olduk daha be bit ayı
Cevap sahibi+1 yılBen bir ayın sonunda erkekten herşeyi beklemek gerektiğini belirtiyorum
Soran+1 yılAynı şey benim içinde geçerli. Kusura bakmasın
Cevap sahibi+1 yılNe demek bu
Soran+1 yılYani kadıncanda her şey bekle
Cevap sahibi+1 yılTabiki karşılıklı bu. Kadın bile olsa açlığı varsa gider dışarıdan doyurur. Ama sen de açlık olduğunu sanmıyorum
Soran+1 yılBen de eşime çok yaklaşırım haftada 3 o yaklaşıyorsa 1 de ben yaklaşıyorum bu aralar biraz böyle oldu
Cevap sahibi+1 yılDoyuyorsanız heycan varsa evlilik tıkırında demek. Ama yaklaşmak tek başına yetmiyor
Soran+1 yılYani şöyle. Mesela. Kocam bana seni özledim diyor ya bende ona başka gün özledim demek yerine görsel bir şölen yaşatıyorum olay bu
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani görsel le mi kalıyor
Soran+1 yılHayır.
Cevap sahibi+1 yılO zaman burdan yazarsan sevinirim
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılGörsel şölen derken ne yapıyorsun
Soran+1 yılSanane
+1 yılCilve yapmasıni bilmiyorsun
43 Yorumla
Soran+1 yılKusura bakmayın ama bugün cilve yapacak halim yok. Kocam adam olmayı öğrensin ben cilveyi öğrenirim
- +1 yıl
Belki onunda canı sıkkındır
Soran+1 yılBöyle davranmasına gerek tok
Yani adam da haklı sende biraz enerjini kocana bırak
07 Yorumla
Soran+1 yılTutsun bir temizlikçi o zaman bak nasıl enerji kalıyor.
Soran+1 yılHeralde beni yoran şeyler olamasa
Soran+1 yılYo gayet memnunum. Ben keskin bir şekilde hayır dediysem yaklaştırmam yoksa hocam harika bir erkek
- Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılOha umarım bu gerçek değildir çok ayıp ve yanlış
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(18-24)+1 yılAğlardım böyle bisey yaşasam
16 Yorumla
Soran+1 yılAğladım
Cevap sahibi+1 yılAyy sen ağlama normalde aranız nasıl ki
Soran+1 yılİyidir.
Cevap sahibi+1 yılTrip at biraz hatalı olduğunu bilsin sonra kendini hazır hissedince sen adımı at bence
Soran+1 yılYok trip atmam. O yatağa bi daha yalvarana kadar gitmem ki şu an pişman uyuyamıyor odada süründürcen onu
Cevap sahibi+1 yılUyuyamadıgını nerden biliyorsun umarım öyledir seni anlamalıydı böyle yapması yanlış
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe kadarlık evlisiniz
04 Yorumla
Soran+1 yıl5 yıl
Cevap sahibi+1 yılNe zaman yaptınız en son
Soran+1 yılİki gün önce
Cevap sahibi+1 yılİki günde bir böyle mi yapacak
Gizli Üye(30-35)+1 yılçocuklar bebek mi ufak mi
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılanlayisli olmaliydi karsi taraf evet kizmasi yanliş. yorgun olman normal ama elleyerekte birseyler yapamaz miydin
Soran+1 yılBen yorgunum uyumak istiyorum onun zevkini mi düşüneyim bi gecede yapmasın. Ayrıca tek onun zevki mi önemli?
Cevap sahibi+1 yılhaklısin ama soyle yapabilirdi.
ben olsam once bi masaj yapar , tatli kelimeler soylerdim kivama getirirdim
birlikte biryseler olurdu.
sen Şu an evlisin kıymet bilmiyorsun ama buda var o ani yasamak isteyen ne insanlar var biliyor musun
mesela sen istekli olsam karşı taraf yorgunum dese ne yaparsin
Soran+1 yılOf ne alaka kıymetle bedenim ağrıyor benim iş yapmaktan ne anı ayrıca diyebilir ben kocama saygı duyarım
Cevap sahibi+1 yılkarşılıklı saygi duymak önemli tabi evet
Gizli Üye(36-45)+1 yılbazen benimde böyle yapasım gelio
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye ya
Cevap sahibi+1 yılvermeyince sinir oluyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yıldavranış hatalı ama sen de evet diyebilirdin
04 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyorum. Ötesi var mı seks iki kişi isteyince güzel ben istemeyince mutlu değilim
Cevap sahibi+1 yılbi kez hayır dediysen okey de sürekli olmaz dersen adam niye evlendi seninle ben de sevmem öyle kadını
Soran+1 yılSürekli demiyorum ki? Ben de ona çok yaklaşıyorum şu hafta bayram olduğu için ve çocuklar ekstra yatamaz olduğu için oda bi baksın bana yardım etsin
Cevap sahibi+1 yılsevişme olabilirdi illa cinsel birleşme olmadan da bişeyler yaşanır
Talihsizlik olmuş
02 Yorumla
Soran+1 yılYa dağıl
+1 yılYapıverseydin 2 dk
01 Yorumla
Soran+1 yıl2 dk değil ayrıca benim zevkim de önemli
+1 yılNeden s*klmek istemedin ki çok güzel şey 😂😂
11 Yorumla
Soran+1 yılBu nasıl Üsküp
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Ayrıl
00 Yorumla
+1 yılÜzücü
00 Yorumla
+1 yılcok kotu ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah'ım yardım etsin sana ya.
00 Yorumla
+1 yılUzgunum
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası