Cinsel Yaşam Sevişme esnasında neler sizi yükseltir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 😂😊 Sevişme esnasında neler sizi yükseltir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
naloxann Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Hareketli partner,Çıkardığı doğal sesler (inlemeler, çığlıklar),Aldığı hazzı yansıtması,İsteklerini dile getirmesi...Seksi çamaşırlar vs 0 0 Yorumla
Gravity990 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl İstekli kıpır kıpır, zevk aldıkca kıvranan inleyen sert öpmeye başlayan, sadece öpüşmekle kalmayan bazen biraz kendini kaybeden güzel kokan bi kadın 0 0 Yorumla
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl kadının paket gibi durmaması hareketli olmasıbir de güzel koku beni yükseltir 0 0 Yorumla
Asarkar Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı. Testisimi sönürmesi, sırtıma tırnaklarını geçirmesi, arkamı parmaklaması 0 0 Yorumla
bigboyy188110 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Güzel koku güzel inleme sert olmalı birde benim kontrolumde olmali 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İşten gelen inlemeler ve kıvranmalar.Kadınıma oral yaparken bacakları arasında kafamı sıkıstırıp eliyle bastırırken kıvranıp inlemesi yok mu... diyorum sadece... 0 0 Yorumla
HardAktif99 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Güzel saks0 çeken kadın her zaman daha çok azdırıyor beni 0 0 Yorumla
gizelibilge Takip Et Xper 5 Yaş: 89 +1 yıl Kadının kokusu istekli olması ve sınırsız dirty talk 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Her şey yükseltir ya o sırada muhtemelen 0 0 Yorumla
Baydiyeceksiniz Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı. Bana oral seks çekip boşaltması azdır 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Hiç bir fikrim yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kızın bağırması zevkten dört köşe olup kivrandigini görmek delirtir beni 😍🔥 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şu an partnerin var mı peki yoksa boşta mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Orada mısın Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Sevişme esnasında azmış olurum zaten abla xhahahha 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Cinsel olmayan fiziksel yeri ile dokunması. 0 0 Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kadınımın çok istekli olması 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Dil darbeleri 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. asansör 0 0 Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. her şey 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Hareketli partner,
Çıkardığı doğal sesler (inlemeler, çığlıklar),
Aldığı hazzı yansıtması,
İsteklerini dile getirmesi...
Seksi çamaşırlar vs
İstekli kıpır kıpır, zevk aldıkca kıvranan inleyen sert öpmeye başlayan, sadece öpüşmekle kalmayan bazen biraz kendini kaybeden güzel kokan bi kadın
kadının paket gibi durmaması hareketli olması
bir de güzel koku beni yükseltir
Testisimi sönürmesi, sırtıma tırnaklarını geçirmesi, arkamı parmaklaması
Güzel koku güzel inleme sert olmalı birde benim kontrolumde olmali
İşten gelen inlemeler ve kıvranmalar.
Kadınıma oral yaparken bacakları arasında kafamı sıkıstırıp eliyle bastırırken kıvranıp inlemesi yok mu
... diyorum sadece...
Güzel saks0 çeken kadın her zaman daha çok azdırıyor beni
osurup geğirmediği sürece sevişiyorsam zaten azgınımdır
Zaten azmis olurum daha fazlasına gerek yok ahahaha
Kadının kokusu istekli olması ve sınırsız dirty talk
Ayaklarımın yalanması
Basacan girbaci domaltip sana hee
Tahrik edici cümleler
Her şey yükseltir ya o sırada muhtemelen
Göz göze gelip inlemesi. Sence?
Bana oral seks çekip boşaltması azdır
Hiç bir fikrim yok
Kızın bağırması zevkten dört köşe olup kivrandigini görmek delirtir beni 😍🔥
Şu an partnerin var mı peki yoksa boşta mısın
Orada mısın
Avuclamasi ve kendine çekmesi
Sevişme esnasında azmış olurum zaten abla xhahahha
Iyi bi halay guzel gider :)
Cinsel olmayan fiziksel yeri ile dokunması.
Cavuşla oynanması 🤪
Ateşli olması hatunun😈😁
Kadınımın çok istekli olması
Dil darbeleri
İzlenmek
İnlemeler
itaat edilmesi
Zevk alması
İnlemesi 🤤
Olurda yaparsam söylerim
İç giyim
İnleme netttt