Cinsel Yaşam Yatakta en iyi olan ülke hangisi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Erkekler icin soruyorum Yatakta en iyi olan ülke hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SİTENİNDİNAZORU Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Ne bileyim ben. Ama bana sorarsan benim tabikide. Tek sorun ülke olmamam 0 0 Yorumla
ErotikAdam Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl yatakta çok iyiyim sanırım türkiye , ortalamaya mutlaka bir katkım vardır diye düşünüyorum (: 0 0 Yorumla
Dunya75 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Ruhlar diye duydum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ruh mu rusmu Yorumla Dunya75 +1 yıl Rus :) Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hepsini denemek. lazim teste 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Biz doyebiliriz 0 0 Yorumla
angarali_ Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kanka yaylı yatak iyi olmuyor bilgin olsun 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Ruslar 0 0 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Rusyaa 0 0 Yorumla
Sessiz_Hayattt Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 510 cevap paylaştı. Türkiye 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kürtler 3 32 Yorumla onnuurrs +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beraber oldugum kürtler malafat acisindan daha iyiydi buyuk ve erkeksi Yorumla onnuurrs +1 yıl Senin için kaç santim büyük sayılır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geneli 16ydi Yorumla GeceninSisii +1 yıl 16 büyük mü sayılıyor Yorumla onnuurrs +1 yıl 17 olsa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 11 olan erkek gordugum icin 16 ideal Yorumla ultramarineedt +1 yıl Ya bi s git 😂 Hayatında penisi p*rno filmlerde görmüş ergenin tekisin burada ettiğin laflara bak jajanamma Yorumla GeceninSisii +1 yıl Kıldan da tiksinmiyorsunuz sanırım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cinsel olarak aktifim ve kendi fikirlerimi söylüyorum penisi yalnızca p*rno görmedim... cok mu ilginc geldim sana? Yorumla onnuurrs +1 yıl Gizli, profilime gelir misin acaba Yorumla ultramarineedt +1 yıl Yüzde yüz eminim ki penisi sadece p*rno filmler de görmüşsündür Yorumla GeceninSisii +1 yıl Neyse çok kalabalık. Kendini düzgün bir Türkçe ile sakince ifade eden bir kadına bile sırf seks yapıyor diye yükleniyor insanlar. Benim burada sohbet etme ve merakımı giderme şansım yok. İyi akşamlar cevap sahibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim size de iyi akşamlar Yorumla GeceninSisii +1 yıl Tabi ki sizin bileceğiniz iş ama kadına daha fazla haz verebilmek adına neler yapabileceğimi merak ediyorum açıkçası. Ama sanırım gizli kalacaksınız. Yorumla onnuurrs +1 yıl Profilime gelir misin acaba bir şey söylemek istiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizli kalmak istediğim belli zateb Yorumla GeceninSisii +1 yıl Eh haklısınız da buradaki yorumlara bakınca. Ben gizli değilim yine de :) bana da gizli kalmak isterseniz anlarım Yorumla onnuurrs +1 yıl Soru soracağım sadece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sus ya Yorumla onnuurrs +1 yıl Şunu engellesene Yorumla ultramarineedt +1 yıl Hahahahahhahahaha dnsnsnnsnsnsns Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neye gülüyorsun acaba? Söylede bizde gülelim. Hiç mi cinsellik yaşamadında benim ki sana bu denli ütopik geliyor Yorumla onnuurrs +1 yıl Bence bunları ciddiye alıp cevap bile verme. Yorumları okuyup osbir çekerler ancak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O belli zatende Yorumla ultramarineedt +1 yıl Cinsellik yaşamamış olsam bunu gerile gerile söylerdim emin ol hiç çekinmezdim yani 😀 burada mesele ben değilim senin palavralarına gülüyorum komedi:D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İçinden gül neden rahatsızlık veriyorsun? Yorumla onnuurrs +1 yıl Profilimw gelcen mş Yorumla ultramarineedt +1 yıl Seninle eğlenmeyi seviyorum:D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gelmiyceem be Yorumla onnuurrs +1 yıl Peki tamam sağol Yorumla ultramarineedt +1 yıl Hahahaha sinirlendirdiler mi seni:D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Ne bileyim ben. Ama bana sorarsan benim tabikide. Tek sorun ülke olmamam
yatakta çok iyiyim sanırım türkiye , ortalamaya mutlaka bir katkım vardır diye düşünüyorum (:
Ruhlar diye duydum
Ruh mu rusmu
Rus :)
Tahminen
Kürt
Arap
Hollandalı
Hepsini denemek. lazim teste
Biz doyebiliriz
Ülke mi 😂sıralaması mı var bunun.
y@rram birleşik devletleri.
Kanka yaylı yatak iyi olmuyor bilgin olsun
Rus ya da afrikanlar
İranli kadinlar ayri bir harika
Ruslar
Kesinlikle Arap kadınları.
Rusyaa
Türkiye
Kürtler
Neden
Beraber oldugum kürtler malafat acisindan daha iyiydi buyuk ve erkeksi
Senin için kaç santim büyük sayılır
Geneli 16ydi
16 büyük mü sayılıyor
17 olsa
11 olan erkek gordugum icin 16 ideal
Ya bi s git 😂 Hayatında penisi p*rno filmlerde görmüş ergenin tekisin burada ettiğin laflara bak jajanamma
Kıldan da tiksinmiyorsunuz sanırım
Cinsel olarak aktifim ve kendi fikirlerimi söylüyorum penisi yalnızca p*rno görmedim... cok mu ilginc geldim sana?
Gizli, profilime gelir misin acaba
Yüzde yüz eminim ki penisi sadece p*rno filmler de görmüşsündür
Neyse çok kalabalık. Kendini düzgün bir Türkçe ile sakince ifade eden bir kadına bile sırf seks yapıyor diye yükleniyor insanlar. Benim burada sohbet etme ve merakımı giderme şansım yok. İyi akşamlar cevap sahibi
Teşekkür ederim size de iyi akşamlar
Tabi ki sizin bileceğiniz iş ama kadına daha fazla haz verebilmek adına neler yapabileceğimi merak ediyorum açıkçası. Ama sanırım gizli kalacaksınız.
Profilime gelir misin acaba bir şey söylemek istiyorum
Gizli kalmak istediğim belli zateb
Eh haklısınız da buradaki yorumlara bakınca. Ben gizli değilim yine de :) bana da gizli kalmak isterseniz anlarım
Soru soracağım sadece
Sus ya
Şunu engellesene
Hahahahahhahahaha dnsnsnnsnsnsns
Neye gülüyorsun acaba? Söylede bizde gülelim. Hiç mi cinsellik yaşamadında benim ki sana bu denli ütopik geliyor
Bence bunları ciddiye alıp cevap bile verme. Yorumları okuyup osbir çekerler ancak
O belli zatende
Cinsellik yaşamamış olsam bunu gerile gerile söylerdim emin ol hiç çekinmezdim yani 😀 burada mesele ben değilim senin palavralarına gülüyorum komedi:D
İçinden gül neden rahatsızlık veriyorsun?
Profilimw gelcen mş
Seninle eğlenmeyi seviyorum:D
Gelmiyceem be
Peki tamam sağol
Hahahaha sinirlendirdiler mi seni:D
Bellona iyi ya
Ankara
Benn
Türkiye bence