Merhaba sevgilim ile 3 aydır sevgiliyiz bu arada 2 defa falan aldatılma olayı oldu ben aldattım yine de beni affetti arkadaşları olma dedi o yine arkadaşlarına bağırdı ben o kıza son kez güvenicem dedi beni savundu.
Neyse geçen dışarı çıktık 1000 tl falan harcadı gezdik baya sonra eve bize geldi oturuyorduk film açtık cnselk istedi bende hayır dedim hemen iyi tamam dedi telefonda video izledi tiktoktan hiç yüzüme de bakmadı konuşmadı bile daha sonra tamam dedim oral yaptım sonra hemen keyfi yerine geldi sizce beni kullanıyor mu? Ben anlamıyorum?
(Aklım almıyor beni kullansa neden arkadaşlarına beni savunsun arkadaşlarını satsın benim yüzümden)
Neyse geçen dışarı çıktık 1000 tl falan harcadı gezdik baya sonra eve bize geldi oturuyorduk film açtık cnselk istedi bende hayır dedim hemen iyi tamam dedi telefonda video izledi tiktoktan hiç yüzüme de bakmadı konuşmadı bile daha sonra tamam dedim oral yaptım sonra hemen keyfi yerine geldi sizce beni kullanıyor mu? Ben anlamıyorum?
(Aklım almıyor beni kullansa neden arkadaşlarına beni savunsun arkadaşlarını satsın benim yüzümden)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Sevgilisiniz sonuçta seni cinsel anlamda istemesi normal. Senin onu istemediğini görünce de üzülür tabi insan
Ciddi mi yazdın?
Evet ciddiyim. Biri seni istemese kötü hissetmez misin. Sevilmediğini falan düşünür insan
kullanıyor bariz. istediği olunca ilgileniyor olmayınca ilgilenmiyor oral yaparak yanlış yapmışsın
Napıcam peki ben ya gerçekten seviyorsa ihtiyacı için istediyse
gerçekten sevse sen hayır diyince trip atmaz
Peki ne yapmalıyım sence bunu anlamanın yolu yok mu hani gerçekten kullanıyor gibisinden
bir süre verici olma sadece senin çıkarın olsun bunu kabul etmiyorsa ticaret var demektşr
Bura da sevgi yok. Cinsellik için yapılan şeyler var.
Bunu nasıl anlayabilirim peki
Kac kez aldatmışsin. Seven kişi buna rağmen devam eder mi? Senin için de aynısı gecerli tabi ki
Ya aldatmadım zorunda kaldım oda bunu biliyor yani tehdit edildim daha doğrusu sonra ona bunu açıkladım öyle tekrar konuşmaya başladık yoksa annesinin üstüne yemin etmişti barışmam diye
Peki bu tehditler bittimi? Yine devam ederse ne olacak?
önce çözülmesi gereken yer orasi değil mi sence?
Bitti hallettik sonra bana dedi bi daha böyle bir şey olursa direk bana söyle saklama dedi öyle anlaştık
Benim kafama takılan soru beni cinsellik için kullanıyor mu çünkü seven neden cinsellik olmadı diye soğuk yapar ki
Gecmis olsun o zaman. Seviyor diye yaşamasın mı? Sonucta cinsellikte bir ihtiyaç.
Peki ayrılmalı mıyım? Bana diyor ki ben sevdiğim kadınla yapmayacağım da kiminle yapıcam diyo
Sence haksız mı peki? Neden ayrilacaksin?
Ama beni cinsellik için kullanıyor ben hissediyorum ve kendimi kullandırtmak istemiyorum yani kimse istemez belki de hakkımda bugün bana veren yarın başkasına verir gibi düşünüyordur
Sen zaten yaşamışsın baskasiyla. Ilkin degil sonucta. Erkek arkadaşını tanımıyorum düşüncelerini bilemem. Ama her ikisi de olabilir. Bir de şu var , kadinlar da hep erkeklerin bakire kız aramasindan şikayetçi. Bakire olmazsak evde kalırmiyiz diye 100 lerce soru gördüm burada. Belki gercekten seviyor ve seni hersekilde kabul ediyor olamaz mi?
Bak KS. Da, yine var aynı soru. Sen mi sordun yoksa?
Çocuk mal sen yollusun.. Başka bir şey aramaya gerek yok
Hayır ben ciddi şekilde aldatmadım zorunda kaldım ona da bunu ifade ettim bu yüzden afetti.
İnsan aldatmaya nasıl zorunda kalır ki 😄
Şartlar mı zorladı
Eski sevgilim tarafından tehdit edildim fotoğraflarım vardı onunla konuşmak zorunda kaldım tekrar oda mesajları gördü olay bu.
Çocuk beni kullanıyor mu sen onu söyle 🥺
İkinizde fırsatçısınız
Aldattın da ında ne kesik de aldattın ona da versen zevk alirsin
Madem aldattin neden onunla yatmiyorsun da başkasına gidiyorsun haha
sen onu kullanmışsın zaten niye ısrarla kendin kullanılıp kullanılmadığını sorguluyorsun
Sen bu soruyu sorduğuna göre erkeksin
Kızım
Sen kız degilsin kız isende böyle bişey yok uydurma
Senin yaşın kdr kız götürdüm kızları bilirim
Acaba kim kimi kullanıyor. Bir düşün istersen
Hayır ben ciddi şekilde aldatmadım zorunda kaldım ona da bunu ifade ettim bu yüzden afetti.
Ne alaka ayrıca herif seni dölleriyle besliyor , gezdiriyor, para harcıyor. daha ne istiyorsun.
Sanki sen onu kullanıyorsun
Bunlar yeterli değil daha fazla ayrıntı gerek
2 kere aldatmızsin çocukla bir kere ilgilenmemissin sacma
herkese verdi bana da verir diyordur çocuk.
Ayrılmalı mıyım
tabiki de ayrılma
önce bir iki defa ver çocuğa
üç ayda iki defa aldatmışsın, bu kadarına hakkı var bence
Hem de bedavaya kullanıyor
Yok seni değil beni kullanıyor 😁
Şaka maka napıcam ben
Madem ermenisin istemeden vermelisin 😁🤓🤣
orall derken
Kullanmıyor
Kullanıyor