Cinsel Yaşam Penisi 10 cm olanlar daha mı zevkli? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Penisi 10 cm olanlar daha mı zevkli? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
oziii444 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 62% +1 yıl Bilmem yapanlar konuşsun ama benim sönük hali 9 ya o nasıl olıyır 0 0 Yorumla
kuzeyavcısı Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl 17 cm kucuk diyorlar :) sen bamya seviyorsun 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Uzunluğu önemli değil önemli olan seni mutlu edebilmesi 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. yazar şunu soruyo 😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benim niye öyle değil ufak geliyo 😂😂 yani bence büyük olması seks öncesi ihtişamlı gösterir zevki katlar bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl 3 cm olsada aynı zevki verir 15 cm olsada sonuçta sana dokunuyor hissiyat önemli. 0 0 Yorumla
SANALKOCA34 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Git gel yapacak pay olmalı kısa olan zevkmvermez uzun uzun gidecek geleceksin 0 0 Yorumla
Fatihhax Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl Önemli olan işlevi diyorlar doğrudur. Benimki de büyük sayılmaz ama idare ediyoruz işte :) 0 0 Yorumla
OpTeryX Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Benim 10 cm bamya kadar 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Begenmeyen oldu mu hic Yorumla OpTeryX +1 yıl Bunca zaman Sîkisirim böyle komik yârak görmedim diyende oldu Yorumla Soran +1 yıl Zevk aldilar ama dimi Yorumla OpTeryX +1 yıl Fışkırarak bosaltmadan birakmadim Yorumla
cemlara34 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 834 cevap paylaştı. Benimki 17 normal yani amma 10 fazla küçük 0 0 Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Alanlara sormak lazım 👍😅 0 0 Yorumla
Ars005 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı. 19 luk kafana vurayım da aklın başına gelsin 0 0 Yorumla
Cloudrain Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Hic beraberlik yaşamadın sanirim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Değil. Min 18 olmalı 4 1 Yorumla Tufan3435 +1 yıl yok devenin nalı 😅 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Benimki 10 cm 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hic zevk alamayan oldu mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oldu çünkü beklentisi büyüktü. malzeme de bu yapacak birseyim yok Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. 10 cm de küçük ama 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Bilmem yapanlar konuşsun ama benim sönük hali 9 ya o nasıl olıyır
17 cm kucuk diyorlar :) sen bamya seviyorsun
Uzunluğu önemli değil önemli olan seni mutlu edebilmesi
yazar şunu soruyo 😂😂
Benim niye öyle değil ufak geliyo 😂😂 yani bence büyük olması seks öncesi ihtişamlı gösterir zevki katlar bence
3 cm olsada aynı zevki verir 15 cm olsada sonuçta sana dokunuyor hissiyat önemli.
Git gel yapacak pay olmalı kısa olan zevkmvermez uzun uzun gidecek geleceksin
Önemli olan işlevi diyorlar doğrudur. Benimki de büyük sayılmaz ama idare ediyoruz işte :)
Benim 10 cm bamya kadar
Begenmeyen oldu mu hic
Bunca zaman Sîkisirim böyle komik yârak görmedim diyende oldu
Zevk aldilar ama dimi
Fışkırarak bosaltmadan birakmadim
Benimki 17 normal yani amma 10 fazla küçük
Kalın olması daha önemli
O ne aq bende x2 var ben bile daha uzun olmasını istiyorum
Öyle mi sevıyon :))
Alanlara sormak lazım 👍😅
19 luk kafana vurayım da aklın başına gelsin
10cm penis var mı ya :)