KS ye bakarsan herkes anal yapıyor. Nedir bu anal merakı? Anal yapmayan kaldı mı? Ya da her çift anal yapmalı mı?

KS ye bakarsan herkes anal yapıyor. Nedir bu anal merakı? Anal yapmayan kaldı mı? Ya da her çift anal yapmalı mı?
merak ediyorlar işte.. ama nasıl yapabiliyorlar onu anlamıyorum. ben burada kızları görüyorum sevdiklerini söylüyorlar hep görüşlerde.. ama acıtmıyor muydu nasıl dayanıyorlar acıya? belki kız bile değildir
herkesin kabul etmediği bir şey olduğu için ilgi daha çok kayıyor. en temiz olduğunu düşündüğüm kadında bile bir keresinde aletin başında kir kalmıştı, çok iyi bir şey değil ama kendimi alıkoyamıyorum da.
her çift anal yapmamalı, hatta herkes anal yapmamalı. bilinçsiz ve aceleci biri tarafından yapıldığı zaman çok tatsız durumlar yaşanabilir.
Anal isteyen erkek bencildir, egoisttir. Yapan kız da aptaldır. Sonraki yıllarda gaitasını tutamaz hale gelecektir veya kolon kanserine kadar gider bu işin sonu💩çukuru.
Anal ilişkiye sıcak bakmıyorum herşeyin doğasına uygun yaşanması taraftarıyım
Kesinlikle 👍👍
Gördüm 😂😂 anal seksçilein gözleri yaşlı 😂
😂😂
Aynen öyle 🤣
Cevap
10Cevap
iğrençlik ve midezislik sadece ben karşıyım... küçük kızlar merak eder daha çok.. ya da izlediklerinden etkilenirler.
Anal seks, kişisel bir tercih meselesidir. Herkesin yapması gerekmez ve yapmayanlar da var. Önemli olan, çiftlerin arasında iletişim ve rıza olduğudur. Her çiftin anal seks yapması gerekmez, sadece tercihleri önemli.
İnan, ben de çok merak ediyorum. Sadist ruhlular galiba isteyenler.
Zaten sorunumuz bi anal bi sanal bunları çözemedik takılı kaldık
Yok anal seks
Yok sanal seks
Abi salın real olun
Yasak ve dar olması cazip geliyor sanirim. Bir de ön tarafı korumak saklamak amaçlı daha cok rağbet görüyor...
Yapmadım ama merak da etmiyor değilim. Aslına bakarsan hak yolu varken. ok yoluna gerek yok ama
Ayyy, bilmiyorum vallahi. Hiç öyle şeyler yapmıyorum Rabbime hamdu senalar olsun. 😌
Arkası daha cazip geliyor millete.
Size?
dar olunca bırde yasak tatlı gelıo
Gayları anldık da. Bayanların yapması garip
Değişik bölge, daha dar ondan
İğrençlik 🤮🤮
Ben sevmiyom
no anal no.