Sevgililikte sınırlar neler olmalı?

Şimdi birisiyle tanışma aşamasindayiz beklentileri falan söylüyoruz. O 24 ben 20 yaşındayım üniversite bitene kadar sevgili kalcaz üç yıl var okulum. Beklentilerini söyledi benimle imkan olduğu zaman tatile gitmek istediğini bir yerlerde kalıp vakit geçirmek istediğini söyledi. Cinsel ilişki istemediğini fikirlerime saygı duyduğunu da söyledi. Sen istemezsen elini bile tutmam seni beklerim dedi. Ama dedi benim bazı ihtiyaçlarim olcak ve ben bunu sevgilimden başka kimseyle konuşamam seninle yakın samimi olmak istiyorum dedi istemediğin birşeyi zaten yapmam dedi. Temas seviyorum dedi. İleri olarak değil de ne bileyim bana dokunmak yakın olmak herşeyi konuşabilmek istediğini söyledi. Bana da uygun gelmiyor ama yaşı da ortada çocuk değil olgun birisi gayet saygılı davranıyor ilgili mutlu ediyor falan en başta dürüstçe fikirlerini söylüyor sonra şaşırma diyor. Yinede sen istemezsen elini bile tutmam beklerim de dedi. Ama sevgilisi olarak benimle vakit geçirmek istediğini söyledi sizce sevgililikte biraz temas yakınlık normal mi ya da onunla bazen uyumak falan. Hiç yapmadım o yüzden tuhaf geliyo.

Sevgililikte sınırlar neler olmalı?