Gizli Üye(30-35)+1 yılKızların basite inmesi erkeklerin istediği şey değil aslında. Evlenmek isteyen erkekler için diyorum. Basitleşmiş birisi evlenmek istemez erkek. Sonra çoğunluk böyle olunca tırsıp evliliğe tamamen kötü bakar ki, burada suçlu yine erkek değildir.
Aklı başında olan kızlar zaten kızları erkekler görüyor ve zaten o kızlarda anasının gözü hedef arıyorlar. Onların eş bulma derdi olmuyor ama onlarda bir noktada hata yapıyor tabi. Aceleye getirmek, ailesini tanımadan evlenmek, hatalı taraflarını düzeltmeye çalışmak/sonradan öğrenmek gibi gibi..
Bunlar dışı bir sorun daha var ekonomi, ekonomi kötü olduğu için evlenemeyen erkek çok var.
Bir diğer asıl sorun ise kızların evlenilecek erkek yok demesi. BU KOCA BİR YALANDIR! Gösterişli, mal sahibi ve az sorumluluk alan erkekleri Kızlar seçmekte. Bilinçlerinde ne yatıyor, bu şımarığı adam ederim mi? Parasını mı yerim? Bu koca bir sorun. Sonra bunlar boşanınca erkekler kötü oluyor. Burada kötü olan erkekler değil, kadınlardır. Erkek teklifte bulunur, kadın kabul eder. Yani diyeceğim o ki kararı veren kadındır.. erkek değil.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yılHer ilişki farklıdır ve herkesin tercihleri değişir. Bazı insanlar evlilik öncesinde birlikte yaşamanın veya ciddi bir ilişki yaşamanın zorluklarını deneyimleyebilir. İletişim, güven ve ortak hedefler önemlidir, ancak bazen bu konularda uyum sağlamak zaman alabilir. Evlilik öncesi birlikte yaşamak, bazı çiftler için uygun olabilirken, diğerleri için uygun olmayabilir. Önemli olan, her iki tarafın da mutlu olması ve ilişkinin sağlıklı bir şekilde ilerlemesi. Şu anki döneme baktığımızda dediğine katılıyorum tabiki ama tam anlamıyla değil.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı.
+1 yılDenge kurabilecek bir ilişki bulmak zor olabilir bu tarz ilişkilerde, genelde sadece seks partneri olarak görünce de aynı evi paylaşmak istemez hali ile. Ben evliliğe uzağım mesela ama sadece maddi çıkar olarak bir kadının da benimle yaşamasını istemem ki böyle kadınlar çok var artık
00 Yorumla
+1 yılİlişkiyi en heyecanlı tutan dinamik; iki kişinin tam anlamıyla teslim olmadığı ilişkidir. İster evli ol, istersen olma. Mücadele olmayan yerde, çetin savaşlar olmayan yerde kimse mutlu olmaz. Bir zorluk olacak ki insanın mutlu olacağı vakitler özel olsun.
01 Yorumla- +1 yıl
Ne demek istiyorsun?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Olunur tabiki neden olunmasın ama günü gelince beraber yaşlanmak isteyeceğin yalnız kalmak istemeyeceğin zamanlar olacak her insanın gönlü bu şekilde geçer ah keşke deme sonra
00 Yorumlaselam aslında zor değil bunu zor kılan yine biz insanlar yani kişiliği karakteri bozuk ne yapacagını bilmeyen güvensiz bir sorumluluk sahibi olamayan başarısız insanlar dır. hayat şartlarını bahane eden ve ileriyi göremeyen kişiler bu kişilerden beklenti içine girenler asıl sorun bu.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇalıştığım hastaneden 4 arkadaş aynı evde yaşıyoruz tek erkek benim ve bu sana sorulan soru bizim evimizde sorulması yasak foto atabilsem duvarda bunun için yazı yazıldı 😃 çiğneyen eve yemek söylüyor bazen erkekler gereksiz muhabbete girebiliyor laf olsun torba olsun yani hayatindan memnun san ev arkadaşın kafana uygun ise yemişim evliliği hayat yalnızlık ve özgürlükten ibaret bunu unutma
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılBirlikte yaşamadan bana daha sağlıklı geliyor. Onun da evlilikten farkı olmayacak. Ama yine çok bağlanacaksın. Resmi prosedürü ve zorluğu olmasa da ayrılık durumunda yine yıkım olacak.
Birlikte yaşamayınca da siz kadınlar olaya kullanılmak olarak bakıyor.
00 Yorumla Cinsiyetle ilgisi yok bu durumun, zeka seviyesiyle ilgisi var. Erkekler evlilik tecrübesi elde etmeden de birlikte yaşamanın önemini biliyor, kadınlar ille de evlendikten sonra kavrıyor bunun önemini
02 Yorumla
Soran+1 yılSize toplum baskısı uygulanmıyor çünkü
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden birlikte yaşanır. Mutlu olunur. Din açısından sakınca varsa imam nikahı yapılır devam edilir. Kimse kimseyi sahip olarak görmez. Hizmetçi olarak görmez. Aileler karıştırılmaz. Düğün borcu da olmaz
00 Yorumla Valla ben de aynı kafadayım, üstelik hiç evlenmeden bu kafaya geldim ama millet anlamak istemiyor nedense. Çocuk aşkıyla yanıp tutuşmuyorsan evliliğin hiç bir mantığı yok bence.. Hayır sanki bütün evliler çok mutlu da.. Neyse..
00 Yorumla
+1 yılZor değil aslında, hele ikimiz gibi evlenip boşanmışsan, evlilik konu dışı bile olabilir. Karşılıklı beklentiler asgaride tutulursa hayal kırıklığı ve mutsuzluk da uğramaz, mutlu mesut geçinilebilinir..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden mutluluk olmaz diyenler tamamen saçmalıyorlar, tamamen sosyal baskılardan dolayı böyle bir bilinç var. Evlenmeden de mutlu bir şekilde birliktelikler mevcut.
00 Yorumla Herkesin kendi tercihi ancak Haram ilişkilerden hayır da mutluluk da gelmez
31 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel yorum ☺️
+1 yılBende evlilik cinsellik olmadan sevgilik istiyorum bulunmuyo
26 Yorumla- +1 yıl
Bulunur
- +1 yıl
Bulunur ama istemeyerek de olsa sonunda iş cinselliğe kayar büyük ihtimalle.
- +1 yıl
@hakankerem2020 kendiniz gibisini bulun herkes siz değil
- +1 yıl
Ben diyorum ki bilinç altında durur. Size illa cinsellik yaşayacaksınız demiyorum.
- +1 yıl
@hakankerem2020 hayır benim bilinç altım hakkında zerre fikrin yok kendi adına konuşabilirsin bugün çok gerildim üzerime gelmeyin
- +1 yıl
Peki kusura bakmayın.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlur. Önemli olan aynı kafada birini bulmak.
08 Yorumla
Soran+1 yılAynen de o bile zor artık
- +1 yıl
Neden zor olsun. Bence önemli olan kendini karşı tarafa doğru ve net şekilde ifade etmen. Ne isteğinden eminsen gerisi gelir diye düşünüyorum.
Soran+1 yılBana benim kadar net insanlar denk gelmiyor bide ben sevmeden sevilmeden birlikte olmak istemiyorum yani en azından karşılıklı hoşlantı olmalı ama yok yani olmuyor bulamıyorum nasip işte belkide kabullenmem gerekiyor bu durumu
- +1 yıl
Kabullenmek vazgeçmek olur. Zamanın kısıtlı değilse vazgeçme.
Soran+1 yılHalim kalmadı deneyip yapılmaktan tam bu sefer oldu sanıyorum sonra bi bakıyorum buda değilmiş diyorum sil baştan yeni birini tanımak yoruyor artık
- +1 yıl
Çevrende yoktur belki de. Yaşın genç ise devam et aramaya. Zaman geçince pişmanlık olmasın.
Soran+1 yılYaşım 30 bu zaman kadar bulamadım bundan sonra çok zor çevremde yok işten eve evden işe bi hayatım var sosyal hayatım yok
- +1 yıl
Anladım bu şekilde çok zor tabiki de. Burası da olmasa iletişim kuracak kimse olmayacak galiba. Kaç senedir yalnızsın
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evlenince canın çektikçe cinsellik yaşarsın evlenmeden olunca o evinde sen evinde ilişki zor olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Eskiden bunu kızlar istemezdi şimdi de erkekler istemiyor çünkü sonunda mutlaka ters giden bişeyler oluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlunur. Mutlu olmak için evlenmek şart değil. İki imzanın mutlu olmaya nasıl bir katkısı olabilir ki?
01 Yorumla- +1 yıl
İnsanlar evliliği çocuk oyuncağı zannediyorlar. Türk Medeni Kanununu ve boşanma davalarıyla ilgili Yargıtay kararlarını okusalar evlilikten koşarak uzaklaşırlar.
+1 yılBen evlenirsem sadece dini nikahla evlenirim. Resmi nikah yapıp hep kadının hukuku kullanarak beni yönetmesine izin vermek istemem
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. En iyi ilişki türü bence. Beraber yaşayacaksın ama resmiyette hiç bir şeye imza atmayacaksın. Süper 👌
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlunmaz ya, insan öyle kullanıldığını hisseder metres gibi sevgili gibi. Evlilik insanı değilim ama biriyle birlikte olunacaksa birlikte olduğun kişi tapulu malın olacak, başka türlü rahat edemem ben sanırım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 547 cevap paylaştı. Türkiye bu mümkün değil herkes karışıyor kimse karışmasa kadın sorun çıkarıyor neden evlenmiyoruz diye
Bence evlilik tasma00 Yorumla
+1 yılSenin fikrin bu öncelikle kendin ne istiyorsan onu yapmalısın.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen hala beraber yaşamayı mantıklı buluyorum
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Bence toplumumuz buna müsait olsa en güzeli bu bence niye biliyo musun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence evlenmeden de mutlu olunur hatta daha mutlu olunur
00 Yorumla
+1 yılOlunulabilir ama boşandıysan tanıdığın insana haksızlık etmiş olursun herkes aynı değil.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evlenip sorumluluk alman lazım Evlenmeden sorumluluk alamaz
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden birlikte yaşayıp mutlu olmak daha güzel daha kolay
01 Yorumla- +1 yıl
Okadar kolay deyil ama
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBende senin düşündüğün gibi düşünüyorum ama ben bakirim bakir biriyle hayal ediyorum
00 Yorumla Sende evlenmek istemeyenle takıl. Ülkede çok dost hayatı yaşayan
00 Yorumla
+1 yılHemen takılma yorulma denk gelir elbet istediğin gibisi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlunamaz dusundugun gibi olmuyor arkadas sevgili seks partneri modunda olmuyor. Bi yerden sonra erkek sikilir senden sende sap gibi kalirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeden tabi ki mutluluk oluyor benim ilişkiler hep bu şekilde oluyor sen sadece senin düşünce türden ilişki erkeği bulanmışsın o kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynısını istedim birinden sadece mutlu olalım dedim ben takılmalık değilim demişti kapatmıştı konuyu
04 Yorumla
Soran+1 yılKendince haklı hem toplum baskısı var ailesi izin verir miydi seninle yaşamasına
Cevap sahibi+1 yılEvlenmiş boşanmıştı hani yanyanada çok gelmeyelim dedim yok dedi olmaz
Soran+1 yılSen gerçekten de sadece kullanmak istemişsin kadın haklı
Cevap sahibi+1 yılHayır sevelim birbirimizi bende evlilik düşünmüyordum o zamanlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu tam ben istiyorum, açıkçası bence doğal ve olması gereken de bu. Yazar mısın bana acaba
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTam aradığım iliski turu bende kadinlarda bulamiyorum boylesini
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarşılıklı kullanmış olurlar birbirlerini hiç sevmem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende evlilik istemiyorum kafam rahat şu an
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYaşayan bilir
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik erkeklerin korkulu rüyası sorumluluk ve özgürlüğün kısıtlaması açısından
00 Yorumla
+1 yılBence evlenmek saçma insan her istediği gibi yaşamalı bi evliliğe bağlı kalmamalı
00 Yorumla
+1 yılBöyle biriyle laflamak isterdim ama siz de on yargılisiniz
00 YorumlaZor mu evlilik
04 Yorumla
Soran+1 yılBoşanması zor
Soran+1 yılBiraz
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Aynı çatı altına girince o büyü bozuluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBakire avına devam ediyorlar
00 Yorumla
+1 yılzor mu nesi zor acaba
00 Yorumla
+1 yılOlunuyor..
00 Yorumla
+1 yılAteşle barut aynı yerde dur mu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılKim demiş zor diye mutlu olanlar çok var
00 Yorumla
+1 yılTabi ki evlenmeden mutlu olunabilir.
00 Yorumla
+1 yılHaram ilişkiden fayda gelmez... Evlenmeden olmaz..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılherkes o doğru kişi degil
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYani her şey kadınların elinde
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Hayat böyle olamaz tabi
00 YorumlaEvlenmek şu an mantıklı değil zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOkudum yazdıklarını yani bir hayalin var
03 Yorumla
Soran+1 yılHayal mi bilmiyorum ama hayattan beklentim bu bundan sonra
Cevap sahibi+1 yılYanlış insanı seçmiş olabilirsin
Soran+1 yılBu zamana kadar doğrusuna denk gelmediysem bundan sonrası için de çok umutlu değilim
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam olarak yanındamı istiyorsun
016 Yorumla
Soran+1 yıl7/24 değil belki ama yani evet sadakatinden emin olup birbirimize ait olduğumuzu bilmek isterim
Cevap sahibi+1 yılBen de senin kafandan birini bulup evlenmek istemiyorum
Soran+1 yılHangi şehirdesin
Cevap sahibi+1 yılİstanbul
Cevap sahibi+1 yılSen nerelisin
Soran+1 yılİstanbul
Cevap sahibi+1 yılNeresinden
Cevap sahibi+1 yılYaş kaç
Soran+1 yılKadıköy tarafı sen?
Cevap sahibi+1 yılKüçükçekmece
Cevap sahibi+1 yılŞartların ne
Soran+1 yılGizliden çık detaylı konuşuruz
Cevap sahibi+1 yılÇıktım
Soran+1 yılİstek attım
Soran+1 yılAma mesaj yazamıyorum
- +1 yıl
Hayırlı işler
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle çünkü doğru olan.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlur istersen tanisalim
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOlursun mutlu illa evlenceksin diye bişey yok FB takiliriz
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden de birlikte yaşayıp mutlu olunabilir
00 Yorumla
+1 yılNikahsız olmaz
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Olursun knk kendine göre birine bakmalısın
00 Yorumla
+1 yılÇocuk var mı?
09 Yorumla
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
Yaş kaç ne iş yapıyorsun?
Soran+1 yıl30 yaşım
- +1 yıl
Mesleğin? Mezuniyetin?
Soran+1 yılLise
Kreşte çalışıyorum
Soran+1 yılSen?
- +1 yıl
Öğretmenim.
- +1 yıl
Aslında direk konuşsak daha iyi. Eklemeye ne dersin?
- +1 yıl
?
- Devamını Gör (23)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat