Gizli Üye(25-29)+1 yılHer erkek ister taş gibi bbebek gibi kadın ama dünya burası kusursuz tek bir tane insan bulamazsın kimi kaşını beğenmez kimi gözünü kimi saçını kimi fiziğini ve bende onlardan biriyim yüzüm güzel ince zayıf karşıdan bakınca manken gibiyim ama iç tarafı kendim görünce ben asla evlenmem kocam beni beğenmez diyorum ama biliyorum ki insan sevince fiziği nasıldır acaba oda güzelse seviyim diye düşünerek sevmiyo ama seven sevdiğinin kusurlarını da bu işin içine dahil ederek bi yola çıkmalı ve kimse fizik için sevdiğinden vazgeçmez diye düşünüyorum taş gibi de olsa yaşlılık denen kaçınılmaz bi son var herkes bir gün sarkmaya ve yıpranmaya mahkumdur bunu biliyorum ama yine de bilinç altımda kabullenemiyorum ben belki sana yardımcı olur😊
12 Yorumla
Soran+1 yılKendimi beğeniyorum ben ama başkaları beğenmez gibi düşünüyorum belki de yanlış düşünüyorum çok teşekkür ederim yorumun için iyi geldi
Cevap sahibi+1 yılRica ederim çok sevindim😊😊
En İyi Cevaplar
+1 yılBen bakımlı bir insanım. benim gibi kendisine bakan bakımlı kadını tercih ederim, dış güzellik önemlide olsa, insanı en çok etkileyen gönlüdür, kişiliğidir.
06 Yorumla
Soran+1 yılBakım zaten herkes de olmalı bence ben şeyden bahsediyorum fizik yani yüzümü beğeniyorum ama fiziğimi o kadar beğenmiyorum bu bi sorun mu erkekler için yani
- +1 yıl
güzel can insan kendi fiziğini beğenmiyorsa değiştirebilir, fiziğin normal, balık etli, veya zayıfta olabilir, seni sevecek olan adam seni her türlü kabul edecektir, fiziğe göre bakmayız.
Soran+1 yılKeşke tüm adamlar senin gibi düşünse
- +1 yıl
teşekkür ederim güzel düşüncen için, ama kadınlar tarafından maalesef her zaman 2. plana atılıyoruz.
Soran+1 yılDoğru kadınla karşılaşmamışsın bence bazı kadınlar cidden piyasacı erkek seviyo ama adı üstünde erkek adam olmamış erkekten eş olmaz
- +1 yıl
hayırlısı diyelim cano yalnız yaşamak insana dokunuyor, yaşta ilerliyor 27 giriyoruz, doğru düzgün hayatımızda kimse olmadı, çalışıyoruz, gece hayatımız yoktur, perşembe günleri cem evine gidip ibadetimi ediyorum, onun dışında haftada 1 iznim oluyor, ondada evimde geçiriyorum. Dediğin gibi piyasacı erkekler daha üstte tutuluyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yıl
11 Yorumla
Soran+1 yılGüzellikten bahsetmiyorum fizikten bahsediyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılherkes için önemlidir evet göze hitap etmeye kalbe hitap etmez. hormonlara da :D
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok yanlış bi düşünce bence tamam herkes dış görünüşe bakar ama zaman ilerledikçe karakter ön plana çıkıyo
- +1 yıl
bu iş tamam mı devam mı noktasında tetikleyici detay. fazla varsayım yapıyorsunuz , hayalci ve fazla iyimsersiniz safsınız bu konuda. kadını da erkeği de böyle inanın.
ben karakteri boş veriyorlar demiyorum bu arada, ama güzellik her daim 1-0 önde başlatıyor diyorum veya güzellik varsa 3-0 geriden de çevirebilir diyorum. güzel olanın karakterine daha fazla bağlanıyor iki taraf da çok örnek var
Soran+1 yılDoğru ama sevene sevdiği yakışıklı ya da güzel gelmez mi yani aşk zaten bu değil mi
- +1 yıl
bu farklı bir konu, sorudaki konu için doğru örnekleme değil
Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı. Önemlidir önemli değil derler ama hep sonradan önemli olur
00 Yorumla
+1 yılSevmişse zaten o konu kapanmış
15 Yorumla- +1 yıl
Bence yüz güzelliği önemli☺️
Soran+1 yılKatılıyorum yüz ve karakter
- +1 yıl
Çünkü düşün sabah kahvaltı yapıyorsun
Yüzü güzel hatunla çok güzel ☺️
Soran+1 yılYani ilk başlarda herkes yüze bakar tipe bakar ama bir süre sonra karakter ön plana çıkıyo sevene sevdiği zaten dünyanın en güzeli/yakışıklısı gelir zaten
- +1 yıl
Tabiki öyle. Bunu anlamayan sevmeyi bilmez
+1 yılKiloya karşı alerjim var benim için fazla kilo direk soğuma sebebi
14 Yorumla
Soran+1 yılBence bu kadar cidden önemseme yani mükemmelliyetçi olmak en azından bu kadar olmak iyi değil senin için
- +1 yıl
30 yaşındayım o yüzden evlenmedim
Detayciyim sapyoluk var ne ararsan komple benim kafamda hep
Soran+1 yılOo allah kolaylık versin bu kadar mükemmeliyetçilikle evlenmen zor zaten
- +1 yıl
Kendimi bildiğim kimsenin hayatını mahvetmek istemem zor biriyim ://
+1 yılfızık dersım her zaman kotuydu kanka :D
018 Yorumla
Soran+1 yılO yüzden eşit ağırlık okudum…
- +1 yıl
esıt agırmısın pekı :D
Soran+1 yılHiç biriyim
- +1 yıl
nıye guzelsındır ya :D
Soran+1 yılGüzellik fizik değildir zaten güzel olduğumu düşünüyorum fiziğimi beğenmiyorum o kadar
- +1 yıl
fızıgın bence guzeldır senın kanka begenmıyorum dıyen kızlaırn her zaman fızıgı guzeldıre
Soran+1 yılYa sorsan ailem güzel der arkadaşlarım güzel der ama ne biliyim mesela bacaklarım kalın ve sevmiyorum yani beğenemiyorum
- +1 yıl
kalın bacaklı olman fızıgının kotu anlamına gelmıyorkı
Soran+1 yılBilmiyorum bana öyle geliyo ince bel kalın bacak erkeklerin en sevdiği zaten ama bilmiyorum ya
- +1 yıl
ınce bel genıs kalca yanı?
Soran+1 yılEvet işte sorun orada iğrenç duruyo kilolu gibi ama değilim sorun var
- +1 yıl
yardımcı olmak ısterdım?
Soran+1 yılNe konuda?
- +1 yıl
sen baya dert etmıssın sohbet etmek ısterdım ıstersen?
Soran+1 yılBunları birine anlatınca dertlerim çözülmüyor maalesef insanların dertlerinin yanında bu ne ki
- +1 yıl
konuslaım ıstedım sadece kızma hemen
Soran+1 yılKızmadım ki
- +1 yıl
hadı yaz o zaman :D
Karşılıklı göz hitabı önemli canım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. Sevgide fizik değil kalp önemli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır değil
10 Yorumla
+1 yılHayır tabikide
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSeven sever aga her sekilde
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Olduğun gibi seviyor zaten knk
01 Yorumla
Soran+1 yılKeşke herkes öyle olsa
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnemsiz diyen yalan soyler
02 Yorumla
Soran+1 yılYüz önemli ama fizik emin değilim yanii
Cevap sahibi+1 yılHepsi onemli
çirkinsin yani
01 Yorumla
Soran+1 yılGüzel olduğumu düşünüyorum ben yüzden değil fizikten bahsediyorum
+1 yılYani iyi tabi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılE herhalde önemli
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayır
00 YorumlaÖnemlş tabi
10 Yorumla
+1 yıldeğil
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım