5 yıldır beraberiz bi kaç aydır bazı şartlardan dolayı zor görüşüyoruz en son 1.5 hafta once falan gorustuk. Bi kac gun sonra yine gorusebilirdik. Bugun tutturdu banyoda dusa gir goruntulu goreyim seni. Bize misafir gelcekti banyoyu falan da temizlemisti annem giremezdim. Aksam gireyim bunu aksam yapalim falan dedim ama kendini yerden yere atti resmen. Sen beni sevmiyosun senden bi sey istedim pisman ettin baskasindan isteyemem sen niye yapmiyosun bunu vs. Onda esyalarim var onları atcagini vs bile soyledi. Ben de ona dedim ki sen beni cinsellikten ibaret goruyosun demek ki bu kadar delirdigine gore. Ve şaka gibi ama musait olmadığım için ben ozur diledim ona rağmen aynı konuşma şekline devam ediyo. Sizce haklı mı? Aşırı sinirli, kötü ve üzgün hissediyorum şu an
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKesinlikle sevgilin haklı değil sen haklısın yani karşındaki erkek seni cinsellik için görüyormuş sonuçta 5 yıllık bir ilişkiniz var ortada büyük bir emek var bence sevgilin olacak erkek seni her konuda anlaması gerekiyor yani böyle saçma bir neden yüzünden kavga edilmez sonuçta günler torbaya girmedi ve sen onun istediklerini harfiyen yapmak zorunda değilsin bunu asla unutma.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
7Cevap
+1 yılNasıl bir ilişki bu ya. İnsanlar yollarca birbirini bekliyor yeri gelince
01 Yorumla
Soran+1 yılNormalde biz de zar zor görüşüyoruz niye böyle yaptı anlamadım..
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Haksizlik yapmiş ne var onda illa görmek istiyorsa beklesin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. 1 ay cinsellik yaşama senin yüzüne bakmaz bu
05 Yorumla
Soran+1 yılErkekler böyle diye biraz kabullenmiştim bu durumu🥹 normalde ben de istekliyim ama musait degilsem napabilirim delircem
Soran+1 yılEvet ama o an olmadı diye demediği kalmadı..
Soran+1 yılBazı şeyler yüzünden yapamıyorum resmen ben yalvarmak zorunda kaldım ona
+1 yılLiseli bir ergen mi arkadasin
01 Yorumla
Soran+1 yıl36 yaşında.. ve ben ondan yaşça baya küçüğüm
+1 yılAyrılalım diyorsa ayrıl
03 Yorumla
Soran+1 yılO kadar kolay değil🥹🥹
- +1 yıl
Kızım adam bitirmiş seni gözden çıkarmış
Soran+1 yıl1 aya evlencektik şu an niye böyle diyo onu anlamıyorum
+1 yılLiseli kavgası okudum resmen
04 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim 36 yaşında.. ben ondan baya küçüğüm. Olay çıkarttığı şey bu işte şaka gibi
- +1 yıl
Ergence ve boş yere kavga etmek ergenlere mahsus değilmiş demek. Sevgilinin liselilerden farkı yok
Soran+1 yılNiye böyle yaptığını anlamıyorum. O anlık istedim mahvettin falan diyo bana da musait degilsem napabilirim?
- +1 yıl
Sevgilin ergenden farkı yok, daha bunun için niye neden demene gerek yok
Gizli Üye(25-29)+1 yıldeğil yapma ekran kaydı alır upraşırsın
12 Yorumla
Soran+1 yılYok mecburiyetten snapten konusuyoruz alamaz zaten
Cevap sahibi+1 yılbimiyorum güven olmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel birliktelik yaşıyo muydunuz?
07 Yorumla
Soran+1 yılNormalde evet ama biraz zar zor görüşüyoruz işte
Cevap sahibi+1 yılKendini 5 yıl kullandırmışsın
Soran+1 yılNiye öyle diyosun ya:/
Cevap sahibi+1 yılHaksız olduğu halde alttan alıyorsun sonucu çok açık
Soran+1 yılOnu çok seviyorum. Bunu düşünmek beni mahveder
Cevap sahibi+1 yılDaha önce bu tür durumlar yaşadın mı belki sürekli cinsel ilgi verdin ilk kez böyle olunca gerçek ortaya çıktı
Soran+1 yılNormalde böyle şeyler olmuyo arada bi istiyodu o zaman da araşıyoduk ya da foto video falan atıyodum
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Sen haklısın o seni cinsellik için sever
02 Yorumla
Soran+1 yılOf deme ya
yol ver gitsin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem