Cinsel Yaşam Hiç aklından çıkmayan unutamadığın ilişkin var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Kiminle ve nerede Hiç aklından çıkmayan unutamadığın ilişkin var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
igdonducakss Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Güzel bı geçmişim var ama sadece güzel anılar olarak hafızamda.. Kişisi artık önemli değil, yok benim için 1 0 Yorumla
aforizmalar Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Yok unutumazsan diğer güzel şeyleri göremezsin. Unutmak iyidir. 5 1 Yorumla Soran +1 yıl Vaoov güzel cevap sevdim bunu Yorumla
Spiker2721 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl İlk buluşmada yatağa attığım bir çıtır vardı onu unutamıyorum ❤️ 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Unutmaya çalışırsın ama bir müzik bir mekan bir olay sana onu hatırlatır ah elif ah yak yak yak 0 0 Yorumla
кгеам Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl İmmmh var. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Anlatmak ister misin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Güzel bı geçmişim var ama sadece güzel anılar olarak hafızamda.. Kişisi artık önemli değil, yok benim için
Yok unutumazsan diğer güzel şeyleri göremezsin. Unutmak iyidir.
Vaoov güzel cevap sevdim bunu
İlk buluşmada yatağa attığım bir çıtır vardı onu unutamıyorum ❤️
Unutmaya çalışırsın ama bir müzik bir mekan bir olay sana onu hatırlatır ah elif ah yak yak yak
İmmmh var.
Anlatmak ister misin
Var🙈
Yaa neymiş