arkadaşlar okuyacaksanız lütfen yargılamayın çünkü hislerimi değiştirmek elimde değil. 16 yaşlarındayken birbirimizin ilk sevgilisi olmuştuk o zamanlar çok seviyordum 1-2 yıl içinde de birlikte olmaya başladık bırakın dokunmasını sesi bile çok hoşuma giderdi sürekli isterdim onu. 19 yaşımızda ayrıldık orası uzun hikaye. 3 yıl sonra tekrar arkadaşça konuşmaya başladık ama şu anda sevgilim oldu hatta bu gidişle evleneceğiz gibi duruyor beni de çok seviyor aramız iyi. 7 aydır birlikteyiz. ben de onu seviyorum ama eski halime göre arada ciddi sevgi farkı var. hatta tekrar konuşmaya başladığımız vakitler bile şimdikinden daha heyecanlıydım, ilgim gittikçe azaldı. artık tahrik bile olamadığımı fark ettim. dokunuyor öpüyor isteksiz gibi görünmemeye özen gösteriyorum ama içten içe istemiyorum sanki. alıştım, sıkıldım mı bilmiyorum. ona tekrar aşık olmamın bir yolu yok mu. biz ilk ayrıldıktan sonra benim hayatıma başka biri girdi bazen onu düşünürken buluyorum kendimi. duygusal olarak kötü durumdayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ne kendini ne diğerini kandırmayı bırak. Olmuyorsa zorlamanın alemi yok. Hangisinin yanında olacaksan onunla ol. Seçimlerinin sorumluluğunu da al. Sonra "acaba yanlış mı yaptım" da deme. Ya da hepsinden uzaklaş.
Seni isteklendirmiyorsa, heycanlandirmiyorsa o ilişki bitmiştir. ilk zamanki kadar olmaz ama. hala bir heycan ve istek. olmasi gerekirdi. birak yani
maalesef o kadar kolay değil onu bırakamam çok güvenilir, sadık ve iyi biri. onun gibi birine rastlamam imkansız. ben sadece tekrar çok sevmek istiyorum bazen hisler değişir ya, değişmesi için çaba göstermem gerek nasıl yapacağımı bilmiyorum
Minik 🥲
Belkide zaman gerekiyordur, bunu daha çok zaman ile anlayabilirsin. ama ben sanmıyorum eskisi gbi hissedecegini
Erkek gibi hissettirmiyordur
Kendini sana muhtaç hissettirmistit
Bırak gitsin
onunla alakası yok bana muhtaç değil italyaya taşınmış güzel bir hayatı var. arkadaşı çok, parası var. ben 2 kere gidebildim bu süreçte o da 5-6 kere geldi. uzaktan olduğu içindir belki diyorum ama lisede de tatillerde uzak kaldığımız oldu o zaman böyle değildi
Başkasını mı düşünüyorsun? Çocuğa yazık etme bence bir erkeğe yapılacak en kötü hakaret şu saydıkların hem çocuktan tatmin olmuyorsun üstüne exini düşlüyorsun bu ilişkide yanan çocuk olmuş
Alışkanlığa dönüştüyse bazı şeyler.. tüketiyoruz her şeyi çabucak maalesef
O zaman ciddiye evrilmesine izin verme ilişkinin çünkü belli ki bazı şeyler bitmiş ve geri gelme ihtimali de yok
bence sen sıkıldın farklı bir heyecan istiyorsun tahrik olmaman normal
Heyecan bitmiş. Sıradanlaşmış
Seninki daha çok heves olmuş
Demekki seji cinsel anlamda tatmin edeniyor
ediyor aslında ama duygusal hislerim azaldı
bir tane p. rn gif vardı çocuğun üstünde kız zıplıyor çocuk bıkkın ve mutsuz surat ifadesiyle kızın sırtına bakıyor aynı o gibi oldum
Aaa bu çok yanlış o an onu yaşamalı iki tarfta tekrar tekrar heyecan olmalı
Barıştıktan sonra hiç zevk almadım mi ondan
ilk 2 ay kadar aldım ama sonra yavaştan soğumaya başladım
Aranızda bir tartışma ya da ilişki yaşarken seni sogutacak bir şey yaptimi
aslında hayır ama fazla ilgi gösteriyor yanlış anlaşılmasın ilgi tabii güzel bir şey ama her insanın da ilişki anlayışı farklı mesela ben kendimle de zaman geçirmeyi severim ama o hep benimle olmak istiyor çalışırken molalarda beni arıyor. ben ise molada kahve sigaramı alıp bahçede öylece oturmayı tercih ederim. bunun gibi şeyler
Kısacası bu seni çok sıkıyor sürekli sürekli konuşursan olacağı bu insan bıkar tabi
evet çok konuşkan. mesela saat 2 gibi uyuyalım dedik ama kendi kendine 3e kadar bir şekilde konuşmayı uzattı. ben sadece evet, hayır, hıhı gibi tepkiler veriyorum sussun diye ama susmuyor uykumu açtı gitti.
Sogursun tabi böyle devam etmez yani
eskiden telefonu kapattığımızda suratımda gülümsemeyle uyurdum şimdi bir süre tavana bakıyorum.
Sen iyi değilsin ya gerçekten
maalesef ya yormuş beni. kendimi kötü hissediyorum ne yapayım bilmiyorum
Dertleşelim istersen dicem de ne bilim içine kapanık birisin sen anladığım kadariyla
Sustun
Kötü olmuş
Hevesi kaçmıştır
Ayrıl yenisini bul
Bence evlenme