Sevgiliden artık tahrik olamamak nedendir?

arkadaşlar okuyacaksanız lütfen yargılamayın çünkü hislerimi değiştirmek elimde değil. 16 yaşlarındayken birbirimizin ilk sevgilisi olmuştuk o zamanlar çok seviyordum 1-2 yıl içinde de birlikte olmaya başladık bırakın dokunmasını sesi bile çok hoşuma giderdi sürekli isterdim onu. 19 yaşımızda ayrıldık orası uzun hikaye. 3 yıl sonra tekrar arkadaşça konuşmaya başladık ama şu anda sevgilim oldu hatta bu gidişle evleneceğiz gibi duruyor beni de çok seviyor aramız iyi. 7 aydır birlikteyiz. ben de onu seviyorum ama eski halime göre arada ciddi sevgi farkı var. hatta tekrar konuşmaya başladığımız vakitler bile şimdikinden daha heyecanlıydım, ilgim gittikçe azaldı. artık tahrik bile olamadığımı fark ettim. dokunuyor öpüyor isteksiz gibi görünmemeye özen gösteriyorum ama içten içe istemiyorum sanki. alıştım, sıkıldım mı bilmiyorum. ona tekrar aşık olmamın bir yolu yok mu. biz ilk ayrıldıktan sonra benim hayatıma başka biri girdi bazen onu düşünürken buluyorum kendimi. duygusal olarak kötü durumdayım.

Sevgiliden artık tahrik olamamak nedendir?