ben bakire degılm, önlisans mezunuyum saf ve sevgı dolu bırıyım, her gece onu ucururum
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Lüks mekanlarda takılman lazım onun dışında zor. Ama oralarda da genelde tek gecelik ilişki arar erkekler..
Akıllı sadık zengin olanlar üniversitede mı bulunur o zaman?
Eğer özel üniversite ise orada bulursun genelde..
Zengin napsın sizi hergün başka bir karıyla takılmak varken bi mantığınızı çalıştırın
Kusura bakma ama zengin adam da seninle evlenmez. Fakire bozdurup zengine açtırmak olmaz.
Evı olsun yeter aslında 😂 ozaman alırlar mı
Benim evim var ama bende almam seni
Peki saf olmam önemli degıl mı
Saf olman önemli de bakireliğini saflıktan dolayımı verdin
Uzun hıkaue
Anlatırsan okurum anlatmassanda okumam
Kendm bozdum sonra yap nasılsa bakıre deglsn dedıler inandım devm ettm enfeksiyon kaptm falan bı turlu düzgüne denk gelmedö en son bırısı sırf bana zarar vermedi dıye onu çok sevdım ama sonuç olarak o da vermeyınce gıttı kötü şeyler oldu sonra ben düşünmeye başladım baktım bu sonuncu erkek önem veriyor çünkü oncekı hiçbirinden hatta ben hayatimda zarın önemli olduğunu bıle duymamıştım sonuncı bana zarar vermedıgı ıcın ( krıterım çok düşüktü evet) sadece zarar vermdı dıye sevdiğim cocuk önem veriyordu ben sonra tartışmaya basladom erkekler ile bakire alın sonra kötü huyunu çekin dıye. şu an uğraşmıyorum anlamıcak zaten hiçbiri. Yanı kısaca artık şu an önem verenler olduğunu biliyorm
Kaç yaşındasın peki? Nasıl kandırıldın sürekli
20 şu an bilmiyorum Sevgı aclıgı olabilir bı de hayır diyememek.
Yaşında gençmiş daha. Gençliğine yazık etmişsin. Ama bundan sonra her seviyorum diyene aldanma
Evet çok genç nasıl anlıcam sevenı bilmiyorum ya
Henüz aşk için biraz erken. Oku üniversiteyi daha sonra işinç bul çalış illa karşına seni seven çıkar.
Erkek isteme sebebım o zaten aslında mezunum ısım yok bulamıyorum iş ya. Çok zor hayat.
Hangi şehirde yaşıyorsun
Denizli
Harbimi ya? Denizlide askerliğimi yapmıştım.
Aa :)
Denizli stadının karşısındaydı askerlik yaptığım yer. Çarşı izninde Çınar meydanı, Bayramyerin de gezerdim
Ben de paude okudum geçtm hep ordan
Ben tezkereyi aldıktan 5 ay sonra kardeşim Pamukkale üniversiteni kazanmıştı. O zaman kayıt için okula gitmek şarttı ve kardeşimle Denizliye gitmiştim. Kardeşim üniversiteyi okurken sınıftan bi kızla sevgili de olmuş ve şu an evliler. Denizli anısı çok bende. Denizliyi seviyorum orada işim olsa yerleşirim o şehre.
Ne güzel ben unıde de bulamadım sımdı internetten de bulamam saçma olur nereye gıtcem bilmiyorum. İşin olur mu kı burada
şu an çalışıyorum ama günün birinde yolum Denizliye düşerse Denizlide de yaşarım. Denizlinin tek sıkıntı yanı aşırı sıcak olması. 🙂
E sen zengın kısımdasın herhalde ben sadece bu iş bulamama telaşım yüzünden bırını bulmak istiyorum yanı okadar kotuym kı rutubetli 1+1 evı olan olsa ama baktım rahat yasıyor onunla bıle olurum sadece zenginler benı ister mi merak ettım.
Zengin değilim ama çok şükür işim ve evim var. Şöyle zenginim gönlüm zengin, elim zengin, hiçbir zaman paraya tapan değil, paraya önem vermeyen insan oldum.
Ne güzel akıllı olsaydım küçükken belki şansım olurdu. şu an bakırelıge önem vermeyen ama ne kadar Samımıler bunu derken asla bılemeyecegım kısılere kaldım.
Yanı lafta önem vermiyorum dıyenlere kalma ihtimalım yüksek çünkü önem veren veriyordur bu her zaman için net bir konu.
İstemeyenler her zaman bellı olacak ama ısteyenler de bı garıp olacak.
Bakirelik benim için önemli değil diyenler çok net yalan söylüyor. Kızı kullanmak için o yalanın arkasına sığınıyorlar.
Biz zengin erkekler maalesef keyfimize göre hareket ediyoruz. Ciddi zor
Nasıl yanı ozaman ıyılo bakire deglım ya güven yok zaten
Iyıkı
İyiki değilsin bence de😉
Senin için sevindim bakire olmamana 😄
Olsam daha saf olurdum
boş ver en iyisi. Bizde aslında evlenilecek birini arıyoruz ama kafa dengi olsun istiyoruz
Bakire+ kafa dengi bulmak zor.
Bakire şart denedim. İnsan olmayı bilsin. Ben bakir değilim sonuçta
Örneğin benım annem çok saf ve katı kuralları olan aldatmak ne bilmeyen bırı ama çoğu şeyde ınatcı ne onemı kaldı bakırelıgını babama vermesının şimdi
Hem bi konuda bakire olmayan daha çok renkli seks hayatı sunar bana
Çok anlayışlı ama karanlık bır dünya bu bakıre olmayanlar arasında dönen evlilıkler ya. Bakıre kalsam da karanlıktı zaten asla emın olamam kı erkeklerden zaten.
Emın olunmadıgı ıcın benm ıcın hep karanlık
Yaşamadım demezsin ama hayatına alacağın insana da ondan sonrası için güven vermen gerek. Ben şahsen o güveni alacağım kadından bekareti engel görmem
Sende kocasına cidden eş olacak hissiyatı aldım ama👌👌 bol şans o yüzden 😉
Senın ıcın oyle ama ben nasıl güvencem Erkeklere
Benim güvenmek istediğim gibi senin de güvenmeyi istemen gerek. Sende masum değilsin bende. Gibi
Yaa teşekkür ederim soruma ıyı kişiler geldı bu arada sasırdım
Rica ederim 😉 zevkti
Hatta ben teşekkür ediyorum
Nıye
Samimi olduğun için 😊😉
Aldatcak bırı gibi konustun ilk zaten ama sonra anlasılacak bırı olduğunu gosterdın
İnsan arayışta olursa aldatır. Aradığı gelmişse neden aldatsın
Mantıklı
Makul birisin 😉 seni daha önce tanımadığıma üzüldüm azcık
Ben de hiç görmedim senı burada
Arada giriyorum öyle
Geç olsun güç olmasın mu desek😉
Yasın çok degıl mı ve denizli ile bağlantın var mı
Denizli de üniversite arkadaşlarım var. Ben Ispartada okumuştum. Yaşa gelince sadece sayı😉
Arada Denizli Isparta Muğla turu da yapıyorum
Olur sevdiysen
Sevdim 😉
Sen Denizli de yaşıyorsun galiba
Merhaba ciddi düşünüyor san bi şey yapalım istersen
Nası bı şey
Koca işte
Bide ksc yıldır bakire deilsin ksc kişi ile oldun
Kendim bozdm sonra yap nasılsa değilsn dediler küçüktm bilmiyodum dınledm onları erkeklerin ona önem verdiğinı bıle bilmiyordum
4 yıl olmuştur, 7 falan
Gelir misin lütfen
İyi metres yaparlar seni
Niye
Anlatrim
Ya benm anlamadıgm sız çok mu temızdınız
Söz konusu biz değil, senin kandiriliyor oluşun, bu kafayla da çok kandirilip bedava kullanilirsjn
Bir ev bir araba birde meslek yeter mi
Yeter ama 30 yaş çok 😂
Senin yaş kaç ki
20
Hmm anladım neyse yorum yapmayacağım tercih meselesi 🤭
Sen bu kafayla birine metres olursun
Nıye ya çok eslı birini istemem ben saf kalbıme yazık
Sen uzerler kızım
Nıye öyle dedn kı
Güzelsen iyi giyiniyorsan ortamda
Yurtdışında önem vermiyor erkekler ya bı video vardı 100 kişiyle yapmış kızı da severim diyodu dıl de bilmiyorum kı işte.
ahahahfadfadfas ya bu site inanılmaz bir ortam.
Ağaç diplerinde ve dere yataklarında
Diktirsen bakarlar sana
Hayata öfkeliyim neden dıktırmek zorundayım
Çünkü onlarda düğün yapıyor masraf vs bakkre olmayan istemiyorlar
Onlarda yok zar felan haksızlık asla emın olamayacağım bır cinsiyet ıcın nıye bıcak altına yatcam
Ne kadar zengin
Ev yeter aslında başlığa bakma
E öyle adam çooook
Fakir istemiş oluyorum aslında ben şu an farkettim
Hahahah 😅 demekki iyi kalplisin
Nasıl uçuracaksın
Seni bekliyorlar
Çok şey ister
fantezi sever misin
@soran
Obje
Lüks mekanlarda
Barda felan degıl demı
Hayır
ne kadar zengin istersin
Ev yeter aslında
arkadaşım var evi arabası var isi de iyi yalnızlıktan şikayet ediyordu ama nasıl olur bilemedim
Ben 20 yaşındaym daha ama jfjd
21 olcam
O 32 ama
Onun ıcın süper olur benm yasım beşko6 de ama ben en fazla 25 isterim
sen bilirsin
Hangi sehir acaba
Denizlıı
Buldun bile
Foto at