Cinsel Yaşam Şu an kiminle deli gibi sevişmek isterdiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Şu an kiminle deli gibi sevişmek isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Helal olsun hakana srife beni tanıyan herkese sinir sizin gonderdiklerinizden değil sınır bu kadar ucuz olunmaz gözümden sakındıklarım kimse yok degilmi semden kimse yok doğru ya 🤷♂️ 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nee Yorumla
biradettubaa Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kimseyle bacım 🤦🏻♀️ tooooobeee 3 3 Yorumla Soran +1 yıl Aferin akıllı biri Yorumla Estannbole +1 yıl 😊 .. Yorumla Soran +1 yıl Ay bu sitenin erkeklerinden de gına geldi sadece şu sorunun altına 12 saatte kaç erkek yazıyor sanki yorum yapınca kız düşürceksiniz Yorumla
Es_Ess Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Şu bi türlü denk gelemediğim istekli sınırsız bi hatunla tabiki 😍 0 0 Yorumla
ByDreamm Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 927 cevap paylaştı. Adriana Lima 😀 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Yaşlandı o da Yorumla ByDreamm +1 yıl Olsun her turlu gideri var zamanında az mı hayallerimize girdi nankörlük olmaz şimdi 😅😂 Yorumla Soran +1 yıl Hahaha Yorumla
Estannbole Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Arabada çok heycanli oluyor İstanbul'dayım bilginize 😊☕ 0 0 Yorumla
Gunah_Perisi Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yok ben akıllıca sevişmek istiyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kimlenn Yorumla Gunah_Perisi +1 yıl Bilin bakalım ne eksik Yorumla
AvBaranBey Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Daha önemli işlerim var 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Herkesin var ama arada zevk noktalarında gezmek gerek Yorumla AvBaranBey +1 yıl Arada olabilir nihai amaç olmadan Yorumla Soran +1 yıl Nihai amaç hayatta kalmak Yorumla AvBaranBey +1 yıl Sorunla çelişmene gerek yok Yorumla Soran +1 yıl Sorum nihai demiyor bu zeka ile nasıl avukat olduysan Yorumla AvBaranBey +1 yıl Bu zekayla avukat olabilirsin ancak vasifsiz olmazsin Yorumla Soran +1 yıl Sen olmuşsun Yorumla AvBaranBey +1 yıl Evet avukat oldum bayan vasifsiz Yorumla Soran +1 yıl Olamamışsın. Yorumla
rotasızCaptain41 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Seninle valla seninle sevişmek isterdim ☺☺ 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben bakire bir meryemim olmaz Yorumla rotasızCaptain41 +1 yıl Bende bakır bir isayım valla çok güzel olur 🤣🤣🤣🤣 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Öyle biri yok aklımda. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bırak bu numeroları Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet çok naptım laf aramızda sana birakalim 0 0 Yorumla
deli_manyak37377 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 102% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 645 cevap paylaştı. Libido şu yüksek bir kadın olsun yeter 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. İstediğim biri yok şu an 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl survivordaki yunus emre ile 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Iyk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ama şeyi çok büyük ve kalın diyolaa Yorumla Soran +1 yıl İstersen dünyada iki tur atsın şeyi. 10 tane @mım olsa birini vermem o mqlq Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Laubali10 ama sen yunus emre değilsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl avatar atakan da iyi diyolaaa Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tokum şu an almiyim 😊 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hadi janım Yorumla Ksproff +1 yıl Niye sasirdin 😊 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl kokuşmuş vajinalı senle değil ama 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ... dedi bakir semihAhahah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana kalmadık ama , dimi Yorumla Soran +1 yıl Ay sen kalma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yüzünü gösteremeyen çirkin buruşuk karı Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl şu an isteyen bir kızla 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok seçicisin kanks Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kötü kız yoktur bakımsız kız vardır 😃 Yorumla
Cobol Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı. 😏😏😏😏 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bu cwvap değill Yorumla Cobol +1 yıl Kimse yok demek oluyor Yorumla Soran +1 yıl Hıı Yorumla Cobol +1 yıl Hı ya Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Seninle 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben aslında yoğum Yorumla CAGRI16 +1 yıl Nasil yoksun Yorumla
Kayserili3884 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Belki sen 😉 0 23 Yorumla Soran +1 yıl Rüyanda bile göremezsin Yorumla Kayserili3884 +1 yıl Fasulyede kendini nimetten sayarmış zaten sanal hayal kurarsın sadece böyle ilişkilerin 😏 Yorumla Soran +1 yıl Abazan sorusuna atlayan sensin ben gözlemliyore sadece Yorumla Kayserili3884 +1 yıl Zaten senin gibiler sadece gözlemler ve iç çeker. Yazzıııık 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Ahaha ezik tipik Kayserili Yorumla Kayserili3884 +1 yıl Ergenlikten çıkta öyle gel cinsel sorular bölümüne burası senin terbiyeni bozar anam 😀 Yorumla Soran +1 yıl Ahaha mahalle karısı Yorumla Kayserili3884 +1 yıl Al işte Laf konuştu bal kabağı koy tabağa ye sabaha Yorumla Kayserili3884 +1 yıl Böyle susarsın işte 😎 Yorumla Soran +1 yıl Skimde değilsin demem mi gerek. Ah tâbi anlayacak kapasiten yok 😂 Yorumla Kayserili3884 +1 yıl Olmayan seyin lafını etme sk bende var sende bişi yok 🤣 Yorumla Kayserili3884 +1 yıl En uzağa ben iserim kızım benimle sdik yaristiramazsin Yorumla Soran +1 yıl Boşa kayserili ile dalga geçilmiyor be Yorumla Kayserili3884 +1 yıl Örnek ver ben öyle kayserililer ile dalga geçen duymadım kayserililer uyanık ve iş insanı olur canım Yorumla Soran +1 yıl Kayserililer kendini akıllı sanar sadece bu 🤣 Yorumla Kayserili3884 +1 yıl Valla suya götürürler Susuz getirerler iki günde ustnden inmezlr 😉 Yorumla Soran +1 yıl Kendinden mi biliyon binen binene sana belli 😀 Yorumla Kayserili3884 +1 yıl Farkındaysan bende bir kayseriliyim 😀 Yorumla Soran +1 yıl Kaç köşeli senin beyin ya Yorumla Kayserili3884 +1 yıl Ne oldu jeton yenimi yerine oturdu bayağı bir duraksayip yeniden geldin ben seni unutmuştum bile 🤣 Yorumla Kayserili3884 +1 yıl Boşa zorlama ben sana pas vermem düş artık yakamdan Yorumla Soran +1 yıl Aç tavuk Yorumla Kayserili3884 +1 yıl Bak yaa yine geldi baş belası işin yokmu senin kuzum Yorumla
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Kim var 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hap var cigara var Yorumla Boğaalfa +1 yıl Tütün yokmu Yorumla Soran +1 yıl Taze bitti Yorumla Boğaalfa +1 yıl Taş Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Ksrşı komşum 0 0 Yorumla
varus55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. kate kuray 0 0 Yorumla
cenk06cenk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Nefes almasi onemli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Seninle 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Gel gel gel güzelim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Acıtırım ama Yorumla Soran +1 yıl Nidennn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çünkü biraz sertlik olmazsa olmaz Yorumla Soran +1 yıl Ben sevmem öyle şeyler ayıppp Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayıp yatakta olur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Helal olsun hakana srife beni tanıyan herkese sinir sizin gonderdiklerinizden değil sınır bu kadar ucuz olunmaz gözümden sakındıklarım kimse yok degilmi semden kimse yok doğru ya 🤷♂️
Nee
Kimseyle bacım 🤦🏻♀️ tooooobeee
Aferin akıllı biri
😊 ..
Ay bu sitenin erkeklerinden de gına geldi sadece şu sorunun altına 12 saatte kaç erkek yazıyor sanki yorum yapınca kız düşürceksiniz
Şu bi türlü denk gelemediğim istekli sınırsız bi hatunla tabiki 😍
Adriana Lima 😀
Yaşlandı o da
Olsun her turlu gideri var zamanında az mı hayallerimize girdi nankörlük olmaz şimdi 😅😂
Hahaha
Arabada çok heycanli oluyor İstanbul'dayım bilginize 😊☕
Yok ben akıllıca sevişmek istiyorum
Kimlenn
Bilin bakalım ne eksik
Daha önemli işlerim var
Herkesin var ama arada zevk noktalarında gezmek gerek
Arada olabilir nihai amaç olmadan
Nihai amaç hayatta kalmak
Sorunla çelişmene gerek yok
Sorum nihai demiyor bu zeka ile nasıl avukat olduysan
Bu zekayla avukat olabilirsin ancak vasifsiz olmazsin
Sen olmuşsun
Evet avukat oldum bayan vasifsiz
Olamamışsın.
Seninle valla seninle sevişmek isterdim ☺☺
Ben bakire bir meryemim olmaz
Bende bakır bir isayım valla çok güzel olur 🤣🤣🤣🤣
Monica belluci
Öyle biri yok aklımda.
Bırak bu numeroları
Kimseye çünkü beni kimse istemezm
Evet çok naptım laf aramızda sana birakalim
Libido şu yüksek bir kadın olsun yeter
Burcu Özberk Eskişehir kraliçesi 😍
Tutkulu seksi biri olabilr
İstediğim biri yok şu an
survivordaki yunus emre ile
Iyk
ama şeyi çok büyük ve kalın diyolaa
İstersen dünyada iki tur atsın şeyi. 10 tane @mım olsa birini vermem o mqlq
@Laubali10 ama sen yunus emre değilsin
Tokum şu an almiyim 😊
Hadi janım
Niye sasirdin 😊
kokuşmuş vajinalı senle değil ama
... dedi bakir semih
Ahahah
Sana kalmadık ama , dimi
Ay sen kalma
yüzünü gösteremeyen çirkin buruşuk karı
şu an isteyen bir kızla
Çok seçicisin kanks
Kötü kız yoktur bakımsız kız vardır 😃
Umarım bir gün,
@falanca-filanca
20 li yaşlarda minyon bir kızla
😏😏😏😏
Bu cwvap değill
Kimse yok demek oluyor
Hıı
Hı ya
Seninle
Ben aslında yoğum
Nasil yoksun
Belki sen 😉
Rüyanda bile göremezsin
Fasulyede kendini nimetten sayarmış zaten sanal hayal kurarsın sadece böyle ilişkilerin 😏
Abazan sorusuna atlayan sensin ben gözlemliyore sadece
Zaten senin gibiler sadece gözlemler ve iç çeker. Yazzıııık 🤣
Ahaha ezik tipik Kayserili
Ergenlikten çıkta öyle gel cinsel sorular bölümüne burası senin terbiyeni bozar anam 😀
Ahaha mahalle karısı
Al işte Laf konuştu bal kabağı koy tabağa ye sabaha
Böyle susarsın işte 😎
Skimde değilsin demem mi gerek. Ah tâbi anlayacak kapasiten yok 😂
Olmayan seyin lafını etme sk bende var sende bişi yok 🤣
En uzağa ben iserim kızım benimle sdik yaristiramazsin
Boşa kayserili ile dalga geçilmiyor be
Örnek ver ben öyle kayserililer ile dalga geçen duymadım kayserililer uyanık ve iş insanı olur canım
Kayserililer kendini akıllı sanar sadece bu 🤣
Valla suya götürürler Susuz getirerler iki günde ustnden inmezlr 😉
Kendinden mi biliyon binen binene sana belli 😀
Farkındaysan bende bir kayseriliyim 😀
Kaç köşeli senin beyin ya
Ne oldu jeton yenimi yerine oturdu bayağı bir duraksayip yeniden geldin ben seni unutmuştum bile 🤣
Boşa zorlama ben sana pas vermem düş artık yakamdan
Aç tavuk
Bak yaa yine geldi baş belası işin yokmu senin kuzum
Onunla
O kim
Kim var
Hap var cigara var
Tütün yokmu
Taze bitti
Taş
Swninle
Ksrşı komşum