...
Elbise
Gecelik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sanırım elbise diyeceğim
Elbise daha şık ve kadınsı duruyor
Bu sebeple estetik ve güze bir görünüm sağlayabilir ve bir kadın me zaman ne giyeceğini bilir bence
Sizce de oyle değilmi
Bu arada kombin konusunda oldukça bilgili olmalısınız sanırım 😊
Cevap
28Cevap
Fark etmez eşim hangisini isterse
Gecelik olduğunu söyleyebilirim ama eşim bu geceliği de dışarıda giyecek hali yok benim yanımda giyebilir.
Gecelik zaten yatakta giyilmiyor mu 😄 nıe dışarda gysin kadn
Bikini mayo giyip İstanbul sokaklarında dolaşan bir kadın belki farkındalık yapmak ister 😃
O kadın üşütük onu sayma timarhaneye kapatılması lazm nıe sokakta onu bilmiyorum
Harbiden ya yani kadınlara giyim özgürlüğü diyerek bikini mayo giyip sokaklarda gezmek nedir yani bazı insanlar Tamam bak inancına göre Yaşar tesettürlü olur olmaz kabul eder etmez O kendisini ilgilendirir açık olur kapalı olur ama bazı kadınlar için söylüyorum lütfen yanlış anlama yani açık gezmeyi yani çıplak gezmeyi açık gezmek sanıyorlar anlatabildim mi
Mini etek giymeyi çıplaklık sanan slaklar var inşallah sende onlardan dglsindr. Hani sütyen gbı croplar elbiseler var aşırı açık hani giyen gysin banane sonuçta mezara bnle grmick isterse bikiniyle gezsn banane ama bn bile gözümü alamiom sokakta görünce 😄😄 sizi hc dusunemiom ama adil çıplaklık teşhirci lik odur. Ama bazı slaklar var ki mini eteg de çıplaklık dio ip askılı elbiseye de zaten onu diyen slaklar aile baskısı yüzünden kapanan istedg gbı giyinemeyen özgür iradesiyle hayatını yasayamayan cahiller kendi yapadklarini başkası yapınca kuduruo kuduruklar çok var böyle
Hayır tabii ki yani mini etek giymeyi sapkın olarak görmek değil beni yanlış anlıyorsun ama yine de bir kadının dikkatli olması gerektiğini düşünüyorum mesela benim çevremde açık olup güzel giyinen kadınlar da var mesela şimdi açıp giyinmek de yerine göre değişir örnek veriyorum Her kültür desen her yerde açık giyinmek mi olmaz mesela ben özel eğitim merkezine gidiyorum orada kurumsal resmi Bir yerdeyiz fizyoterapist ve herkes düzgün giyinmiş kız gelmiş afedersin öyle eğildiği zaman memeleri ortada ondan sonra dar pantolon giymiş her yeri belli oluyor yani biraz yerine göre davranmak gerektiğini düşünüyorum iş ahlakı olması gerektiğini düşünüyorum yani serbestlik ya da özgürlük deyince ahlaksızlığı birbirine karıştırmamak gerektiğini düşünüyorum
Resmi kurumların zaten kıyafet kuralı var herkes de ona gore giyinmek zorunda
Yoksa mesela bizim Alanya'da yazlık var biz oraya gidiyoruz yani bikinili insanlar da görüyoruz kapalı insanlarla yürüyoruz açık insanlar da görüyoruz ama ben her şeyin dozunda olması gerektiğini düşünüyorum yani crop giymek ya da nasıl söyleyeyim istediği gibi giyinmek derken ikisini birbirine karıştırmamak gerekiyor yani affedersin meme uçlarını gösterme çabası içerisinde olmasın.
Yani haklisn
Yani demek istediğimi anlatabildim değil mi yoksa kimsenin giyim kuşamın beni ilgilendirmiyor ama bazı kadınlarla özgürlük diyerek tadını kaçırıyor
her şey abartılıyor zaten bu ülkede bakalm nolck
Aynı zamanda kadınları eleştirdiğin gibi erkekleri de iyileştiririm bazı erkeklerde giydiği pantolona dikkat etmesi lazım affedersin senin ön şeyini millet görmek zorunda değil metrolarda otobüslerde otururken bacaklarını ayırıp oturmayacaksın
Erkekleri de eleştiri yaparım yani
Erkekler kendine geldi mi laf söyletmez ama kadının kıyafetine geldi mi özgürlük abartilio şeriat gelsin kadınlar durulsun gbı slak slak konuşur dm den de yazmadg kız kalmamkstr bunlar da böyle
Kesinlikle öyle bak ben kimseyi ayrı etmiyorum benim gözümde erkek de suçlu kadınla suçlu mesela özellikle burnu da görüyorum kızlar sonra açıyor ya işte erkekler burada şöyle yapıyor erkekler böyle yapıyor Tamam doğru katılıyorum. Ama hiçbir kadında şunu düşünmüyor kendi cinsi yani kadınlar bazı kadınlar hepsi demiyorum buna imkan vermesi buranın çoğunluğu buna cesaret edemez sırf bunun için sohbet eden kızlar da var
İki tarafn birbirinden aşağı kalır yani yk bnce. Al birini vur ötekine
Seninle ortak noktalarda buluşmak güzeldi
Dogru olana doğru diyorum bn
Sorularını falan takip edeceğim ☺️
😄😄😄👍🏻
Ben de her zaman beklerim
Gecelik bence, o kumaşın ve tenin yumuşaklığının birbirine karışması ve seksiliği beni benden alıyorr
Çıplaklık bana daha çok haz verir ama elbise gecelikten iyi
Siyah ince parlak çorap giymesi yeterli başka bir şeye gerek yok
Bak ya gece gece :D
Evde sabah elbise, akşam gecelik olur bak.
İkisini de alsak olmaz mı birini bir gece diğerini diğer gece
İkiside güzel görünüyor. O akşam yasanacaklar için tercihlerde değişebilir
İkiside değil beyaz iç çamaşırı yeterli benim için
Zayıf ya da fit ve esmer bir kadın ve jartiyer çorap mini etek Seksi bir crop
Gecelik daha cezbedci
Gecelik daha iyi oluyor
Hiç bir şey iki tane yaprak yeterli
File çorap tek geçerim
Kaldırıyorsa fark etmez
Pratik etkili zevkli Saten Gecelik
Elbise gecelikmi kaldi bu devirde
Seksi elbise bence