Meraba herkese. Erkek arkadaşımla 2 yıldır birlikdeyiz ama bi kere bile olsun boşalmadım. Oral seks yapıyoruz ben onun penisini yalıyorum o benim vaginamı hiç yalamadı. Diğer kız arkadaşlarında iğrenmiş sanırsam. Hiç zorlamadım bende. Bakımlı bi kadınım vaktinde lazere giderim, öz bakımıma dikkat ederim orada bi sorun yok. Hep soruyor ne istiyorsun söylemekden çekiniyorum isterse kendi yapar. Ama böylede nereye kadar devam edicem.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Valla benim kız arkadaşım çok seviyor ben devamlı yapıyorum. Eğer istiyorsan dile getir. Kadınların çok sevdiğini biliyorum. Konuş derim. ya da başkasını bul :)
02 Yorumla
Soran+1 yılUtanıyorum tiksinirse diye bakımınıda yapıyorum halbuki
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalama nasıl yapmaz. Ben bacakların arasına girdiğimde her noktayı yalarım. Klitorisi dudaklarımla sıkıştırıp dilimle onu hissederim bakarım. Özelliklede doggy pozisyonunda yalamayı daha çok severim
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bence onda travma yaratmış daha önceki birliktelikleri.. ama sen ona yapıyorsan o da sana yapmalı.. ki zaten önsevişmede oral yapmadan bir kadını zirveye taşıyamaz..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim de kız ark yapmıyor , kusarmış kendisi, sanki biz İskender yiyoruz ona yaparken
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTüm mesajlara yanıtlarini okudum. Çok asil, eğitimli ve sabırlı birisin. İleride mutsuz edecek seni, prensip olarak hiç sana uygun olmayan yanlış yollara saptirabilir seni. Yolları ayırmak gerekir, önümüze gelenle sevisemeyiz sonuçta
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
40Cevap
+1 yılBen senin kadar bakım yapmadığım halde sevgilimin ağzına boşaltiyorum ve o zevk sularımı yutuyor...
Senin sevgilin bence senden iğreniyor
Sende neden s@lak gibi onunkini yalıyorsun?
Mk ben sevgilime hiç oral yapmadım nefret ederim oda zorlamadı
Ama o sürekli bana oral yapıyor yalıyor, ağzına boşaltiyorum çokta zevk alıyorum, bakımlıyım, güzelim ama senin kadar özenmediğim halde ağzına bile işememi istiyor mk o kadar mı güzelim acaba Gqpxhwkxhwpshskdb51 Yorumla
Soran+1 yılÇok sağol aydınlatdığın için hiç böyle düşünmemiştim. O kadar güzel bi kızımki erkek arkadaşımı görsen yüzüme tükürürsün. Her yer bakım malzemesi dolu. Kendimi artık hayat kadını gibi hiss ediyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kadar eksikliğini hissedecek o kadar moralin bozulacakki başka bir erkek seni eksik hissettirmediği an vaybe ne erkekler varmış deyip buna ben nasıl katlanmışım düşünceleri belirecek aklında
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOnun bu sana yataktaki tutumunu değiştiremezsin partnerini değiştirirsen bu olumsuz eksik kaldığın durumu değiştirirsin
Soran+1 yılBen o kadar güzel kızımki barbieye benziyorum diger erkekler etrafımda fır dönyor sevgilimi gör maymun sanki bunu bile yapamamasını yediremiyor insan
Cevap sahibi+1 yılYataktan eksik duygu hislerle kalkmayı istemezsin değil mi
- Cinsel Yaşam konusunda 682 cevap paylaştı.
+1 yılisterse kendi yapar kısmı doğru ve vazgeçme bundan seni tutkuyla isteyen öncesini düşünerek hareket etmez.. tadını almak isteseydi bacak aranda olurdu zaten. bencil bir adamlasın bu çok açık.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı.
+1 yılDeki yalamanı istiyorum. Beni biraz sömür. Daraldım de.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılten uyumu yok , tutku yok haz anlayışı yok. tamamen yat kalk modu bir ilişki :D cepte görüyorsa seni ve geçici olduğunu biliyorsa böyle davranıyor da olabilir.
ilişkiyi gözden geçir00 Yorumla
+1 yılYok artık ya birde neden ya bakirelipin hiç mi önemi yok
00 Yorumla
+1 yılbir anda yüzüne oturman gerekiyor. başka türlü olmayacak gibi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılSöylemezsen yalamaz. Kendi isteğine bırakırsan ohoo.
00 Yorumla
+1 yılBen yalamayı çok seviyorum ama şuanda sevgilim yok oral yapabileceğim.. hayat işte
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı. Ne kadar şanslı adam ne kadar şanssız bir kadın..
17 Yorumla
Soran+1 yılHayırr
Soran+1 yılBelkide iğrenmiştir yapamıyodur bi anlasam
Soran+1 yılBilmiyorum🥲
Gizli Üye(25-29)+1 yılO yaşamazsa sende bana yalat seve seve yalarım ben
00 YorumlaBende uzun yıllardır evliyim ve bende hiç yapmadım. Eşimde istemiyor en azından bana istemiyorum diyor ama boşalma sadece oralla olmaz
00 Yorumla
+1 yılIc dudaklar çıkık sarkık olcak o dudakları icime çeke çeke eme eme sapur supur yalayıp yutmaya bayılıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı.
+1 yılBazıları yapmaz, zor değiştirirsin.
10 Yorumla
+1 yılBen olsam saçından tutar zorla oraya kafasını bastırırim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 996 cevap paylaştı. Senin tercihin
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılüzüldüm mutlu olmayı hakediyorsun oysa ki
10 Yorumla
+1 yılDirekt söyle utanck bisey yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Ayrilana kadar devam edersin bu gidişle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı. Erkek arkadaşın masal bu işten anlamiyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılVajinamı azda olsa yala de
00 Yorumla
+1 yılNası yalamaz çok ayıppp
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin 15 yaşında mı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBırak onu ben eğer guzelsen yalarım bende yakışıklıyım çünkü
00 Yorumla
+1 yılYapmıyorsan yapanla devam et
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazılarının tadı gerçekten miğde bulandırıcı olabiliyor o yüzden olabilir
00 Yorumla
+1 yılSevmiyordur
20 Yorumlanedeen
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sende ona yapma sen neden yapıyosun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe işe yarıyor o halde
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Sen söylemezsen böyle kalır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Ayip eder yalasın seni mutlu etsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. İste yapsı
00 Yorumla
+1 yılBoş ber
00 Yorumla
+1 yılAğzının tadını bilmiyor😝mis
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı.
+1 yılBen yalarim istersen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende ona yapma
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılSevmiyor demekki
00 Yorumla
+1 yılBen severim gll
00 Yorumla
+1 yılhaz meselesi
00 Yorumla
+1 yılyalarız ya dert etme
00 Yorumla
+1 yılOnu öyle sev
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGùnah işliyosun
01 Yorumla- +1 yıl
Mk sizin işlediğiniz günahlarıda ALLAH görüyor
Buraya açık açık dicek g0tünüz yok
ALLAHIN bildiğini kuldan saklamak olmaz
Seninde eminim böyle zina gibi günahların vardır ama burada gelipte insanları yargılama veya günah diyip durmayın mk siz sanki yapmıyorsunuz
Gizli Üye(30-35)+1 yılOral zormu
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım