Cinsel Yaşam En uzun fb ilişkiniz ne kadar sürdü? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 En uzun fb ilişkiniz ne kadar sürdü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
barraküda Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. 2 sene sürdü Taşınmasa bazı sorunlar yaşamasa daha sürerdi 1 1 Yorumla barraküda +1 yıl teşekkür @cilginhatunnn62 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Fb ilişkiyi doğru bulmuyorum ve anlaşamadığım eski sevgilim fb olup o şekilde kalalım dediği için ayrıldım 👍Bu arada eski sevgilim fb kalalım deme sebebini bilmiyorum bir kadın neden böyle bir şey ister ki? 0 0 Yorumla
SugarBear Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kendimi o kadar düşürmedim bugüne kadar sevgililerim dışında aramda kimseyle bir şey geçmedi geçmez de 0 2 Yorumla s400hastasi +1 yıl Sugar mamy Yorumla SugarBear +1 yıl @s400hastasi hadi ordan lan Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Aranan özellikler varsa ciddi ilişkiye kadar sürebilir sanırım bir tane gizli bir arkadaşlık lazım 1 0 Yorumla
Ayşeaynur Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kız hesabı açan erkeklerinde bayramı mübarek olsun 3 4 Yorumla Soran +1 yıl Eğer kadın değilsem Allah da benim belami versin Hayırlı bayramlar 😌 Yorumla Ayşeaynur +1 yıl Teşekkürler Yorumla Ayşeaynur +1 yıl İki ihtimal var ve diğeri ise biraz ilgiye ihtiyacın var ki bu şekilde ilgi çekmeye çalışmışsın Cidden yaa bu kadar düştün mü Yorumla Soran +1 yıl burada altı üstü insan gibi medeni bi şekilde soru sordum... Fb ye ihtiyacı olan beni bulsun yazmıyor başlıkta en uzun fb ilişkiniz ne kadar sürdü yazıyor... biraz hava al istersen beynine oksijen gitsin ondan sonra tekrar okursun soruyu😊 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 2020 den beri devam sanal fb ama 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende sanal Yorumla
bondbg Takip Et Master Yaş: 43 , eic 41% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hiç FB ilişkim olmadı.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sen FB arıyosan ben alırım seni 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Kaç yaşındasın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 24 sen Yorumla Soran +1 yıl 18 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kabul ediyon mu Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Hiç başlamadı diyebilirim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 6 yil surdu evlendim bitti 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ohaaa ciddi mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla
Board-Tennis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Neden fb? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sadece sordum meraktan Yorumla Board-Tennis +1 yıl Eşler ile olsa ilkler keşke 😕 Yorumla Soran +1 yıl Bende öyle düşünüyorum benimde fb em oldu ama hepsi sanal Yorumla Board-Tennis +1 yıl Sanal tabi bir nebze yoksa libido nasıl geçer bakirelik kelime anlamı şudur cinsel temas yaşamamış kişi Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. 1 yıl 1 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. 3 yıl 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. 9 ay sürdü 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sürmedi olmadi 1 7 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkek değilsen cvp ver Yorumla Soran +1 yıl Erkek degikim ya neden herkes bunu söyleyip duruyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fb ilişkin oldu mu senin cevap vermiyorsun ki Yorumla Soran +1 yıl Sadece sanaldan oldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Goruntulu falan mi yapiyodunuz Yorumla Soran +1 yıl Yapıyorduk ama sadece göğüslerimi gösteriyordum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onlarin emilmesini istemez misin Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. 4 sene 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
2 sene sürdü
Taşınmasa bazı sorunlar yaşamasa daha sürerdi
teşekkür @cilginhatunnn62
Fb ilişkiyi doğru bulmuyorum ve anlaşamadığım eski sevgilim fb olup o şekilde kalalım dediği için ayrıldım 👍
Bu arada eski sevgilim fb kalalım deme sebebini bilmiyorum bir kadın neden böyle bir şey ister ki?
Kendimi o kadar düşürmedim bugüne kadar sevgililerim dışında aramda kimseyle bir şey geçmedi geçmez de
Sugar mamy
@s400hastasi hadi ordan lan
Aranan özellikler varsa ciddi ilişkiye kadar sürebilir sanırım bir tane gizli bir arkadaşlık lazım
Kız hesabı açan erkeklerinde bayramı mübarek olsun
Eğer kadın değilsem Allah da benim belami versin Hayırlı bayramlar 😌
Teşekkürler
İki ihtimal var ve diğeri ise biraz ilgiye ihtiyacın var ki bu şekilde ilgi çekmeye çalışmışsın
Cidden yaa bu kadar düştün mü
burada altı üstü insan gibi medeni bi şekilde soru sordum... Fb ye ihtiyacı olan beni bulsun yazmıyor başlıkta en uzun fb ilişkiniz ne kadar sürdü yazıyor... biraz hava al istersen beynine oksijen gitsin ondan sonra tekrar okursun soruyu😊
FB bulsam uzun sürecek senin ne kadar sürdü
FB ilişkim hiç olmadı
hiç öyle ilişkim olmadı
2020 den beri devam sanal fb ama
Bende sanal
Hiç ilişkim olmadı
Hiç FB ilişkim olmadı..
5 yıldır devam ediyor
Sen FB arıyosan ben alırım seni
Kaç yaşındasın
24 sen
18
Kabul ediyon mu
Hayır
2 Yıldan Fazla Sürdü FB
Hiç başlamadı diyebilirim
6 yil surdu evlendim bitti
Ohaaa ciddi mısın
Evet
57 saniye
Neden fb?
Sadece sordum meraktan
Eşler ile olsa ilkler keşke 😕
Bende öyle düşünüyorum benimde fb em oldu ama hepsi sanal
Sanal tabi bir nebze yoksa libido nasıl geçer bakirelik kelime anlamı şudur cinsel temas yaşamamış kişi
1 yıl
6_7 ay
3 yıl
9 ay sürdü
Sürmedi olmadi
Erkek değilsen cvp ver
Erkek degikim ya neden herkes bunu söyleyip duruyor
Fb ilişkin oldu mu senin cevap vermiyorsun ki
Sadece sanaldan oldu
Goruntulu falan mi yapiyodunuz
Yapıyorduk ama sadece göğüslerimi gösteriyordum
Onlarin emilmesini istemez misin