Sırf öpüşmemiş hayatında bir erkek olmamış kız istiyorum diye bir müddet sonra herkes bana tavır koyuyor surat ekşitiyor soğuk yapıyor filan. Hayır neden bu tercihimden dolayı bu kadar tavır görüyorum tamam tek derdim cnselik değil ama böyle birini ister istemez midem kaldırmıyor bu elimde değil. Yobaz değilim ki ben?
Not: Fikrime katılmak zorunda değilsiniz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Her anlamda haklısınız. Elbette temiz birini bulup, onunla yuva kuracaksınız. Ancak temiz birini bulup, yuva kursanız dahi şu saplantılı düşünceniz ileride size çok zarar verir. Hele ki kız çocuğunuz olduğunda.
Kız çocuğum olunca ne olacak anlamadım ona babalık sevgisinden başka ne gösterebilirim ki?
Bana ne zarar verecektir hem? Düşüncemin neresi saplantılı sapık mıyım ben?
Sapık değilsiniz. İleride kızınız büyüdüğünde, ona karşı sürekli şüphe oluşturma ihtimali yüksek.
Ben neysem çocuğum da öyle mi olur diyorsunuz? Yoksa ona derken neyi kastedeceksiniz?
Hayır. Ben olayı detaylı ve psikolojik değerlendim. Her zaman karar alırken doğru ve temiz insanla yuva kurun. Ama bunu yaşamış insanları kınamayın ve büyük sözler etmeyin. Çünkü kınama ve büyük sözlerde ileride başına gelme durumu söz konusudur.
Yok kınamam da kırmadan üzmeden tercih edemeyeceğimi söyler yolun açık olsun der geçerim. Kimse kusura bakmasın tercihimden vazgeçemem kendim öyle bir şey yapmış olsam geçmişi umurumda bile olmaz zaten geçmişi kirli olan biri bile eline erkek eli bile değmemiş bir kız istiyor. Ben eline erkek eli değmesini bile sorun etmiyorum çünkü elime kadın eli değdi. Ancak kendim öpüşmediğim için karşımdakinin öpüşmüş olmasını bile sorun ediyorum ister istemez yani geçmişini içinde örtbas et nereye kadar?
Yine yargılama ve kınama yoluna giriyorsun kardeşim. Kendini bilen kadın zaten senden uzaklaşmak için elinden geleni yapar. Bu konuları uzmanların tartışması taraftarıyım. Bilgi eksikliği ve cehalet bizi tartışmaya, kavgaya ve hakarete götürüyor. Bu tartışmadan kimse galip gelmez.
Kendini bilen kadın neden benden uzaklaşsın arkadaşım ne alaka? Hem uzman kim var tanıdığın da tartışacaklar?
Ayrıca sen neden benim cahil olduğum imasına vardın anlamadım.
Arkadaşım çok kompleksli birisin. Seninle zaman geçirip, konuşmak bile insanı yorar. Ben sana ima da bulunmadım. Kendini bilen kadın, kendi gibi biriyle olur. Gidip bakir biriyle evlenmek zaten istemez. Anladın mı?
Ha şöyle böyle dedin de ben anlamadım mı? Anlatıverdin de diline mi yapıştı? Teşekkür ederim.
Detaylara girelim o zaman. Bak şimdi bazı kadınlar vardır sürekli kendini mağdur gösterme eğilimindedir. Bazı kadınlar vardır yaptığı hatanın büyük bir hata olduğunun farkındadır. Eğer bir kadın tecavüze uğramadığı sürece ki tecavüze uğrayan kadınlar ciddi anlamda psikolojik sıkıntı yaşarlar ve iletişim kurmakta zorlanır; bu insanlar zaten erkeklerden uzak durur. Bu hassas bir konu çünkü. Bunların dışında kendi isteği ile birlikte olduğunun farkında olup, amacı sadece ona iyi gelen bir insanla olmaksa kendini mağdur göstermez. Eğer ki kendi isteği ile olduğunun farkında olup mağduru oynuyorsa, o insanın amacı kendini birine yamalamak olur. Gerçekten sevmiş ve aşık olmuş kadını anlamak için ise zor zamanlarında yanında duruşundan anlaman gerekir. Emin ol kendini bilen bir kadın, kendini birine yamalamaya çalışmaz. İleride evlilik durumunda mutsuz olacağını ve sağlıksız bir ilişki yürüteceğini bilir. İlerisini düşünür durmadan. Eksi ve artılarıyla mantıklı kararlar almaya çalışır. Evlenmek için evlenmek onun için doğru bir yol değildir. Geçmişini saklayan bir insansa eğer ama yinede inkar etmiyorsa o insan da zorbalanma, tehdit ve iyi niyetin suistimal edilmesinden korkuyordur. Herkes hata yapar ama hatasının farkında olmayan kadın sürekli seni başkasıyla aldatır. Bu konular çok detay ve psikolojik bilgi isteyen konulardır.
Yani önceden her pisliği yapıp ta sonradan elime erkek eli bile değmedi diyip evlenmek için kapanan tiplemeler var onlar da mı kendini yamalayan tiplerden?
Gerçek pişmanlığı yaşamıyor ve amacı sadece evlilikse, sadakatten uzaksa; evet kendini yamalamaya çalışıyor.
Hani az önce demişsin ya bakir biriyle beraber olmak istemez kendini bilen kişi kendi gibi biriyle olur diye.
Bekaret (en azından benim için) sadece penisten ya da vajinadan mı ibaret? Misal senin için bakir/ bakire nedir?
Kimseye aşık olmamış, kimseyi platonik sevmemiş insan benim literatürümde bakir/bakiredir. Sanaldan karşı cinsle flörtleşmek ya da yan yana sevgilisiyle el ele tutuşmuş biri benim gözümde bakir/bakire değildir. Onlar bakir/bakireliği vajina ve penisten ibaret sayıyor.
Peki ya senin hiç ilişkin oldu mu?
Allah ben de dahil herkese hak ettiğini versin istediğini değil. Dua etmekten başka da elden ne gelir? Bilemiyorum.
Sanırım çok özel bir soru oldu senin için peki şunu sorayım sana bu ülkede dediğin gibi bakire bir kız hala bulunur mu yoksa boşuna mı ümit ediyoruz?
Tanıdıklarım, kız arkadaşlarım var. Onlarda zaten çapkın ve aldatan erkek olduğu için umutlarını kesmiş durumda
Nasıl tanıdıkların mı çapkın ve aldatan erkek? Anlamadım.
Yoksa erkekler abazan ve vefasız olduğu için mi arkadaşların umudunu kesmiş?
Benim erkek arkadaşım yok. Kız arkadaşlarım umudunu kesmiş durumda.
Senin şu an yok sanırım.
Daha önce oldu mu çok özel gizlemeni de anlayışla karşılayabilirim ama bunu açıkça söylemen ya da gizlemen benim için etki etmez o yüzden rahatlıkla söylersen mutlu olurum.
Ayrıca eklemek istiyorum gerçek pişmanlığı yaşamıyor diyelim sence benim için son pişmanlık fayda eder mi? Zamanı geriye alabilir miyiz iş işten geçmiş bir kere.
Bu benim özelim. Ayrıca herkes kendi dengiyle olmalı. İslam'da bu geçerli.
İlahi adalet mi diyorsun yani?
İlahi adalet insanın içindeki kötülükle baş etmesi ve pişmanlıktır. Mutlu gibi görünen nice kötü insanlar vardır ama huzurlu değildir. Bu ilahi adalet olayı farklı.
E bu ilahi adalet değilse nedir?
Anlamadım
Hani ilahi adalet değil dedin ya herkes kendi dengiyle olmalı islamda bu geçerli demiştin hatta. Ben de sordum ilahi adalet değilse nedir diye?
Yine anlamadım
Neyse dengimin olmasını dilerim de dengim gelir mi önemli olan da budur.
Kız arkadaşlarım neden umudunu kesmiş durumda anlamadım daha önce ilişkisi olmuş mu?
insanların geçmişi ne olursa olsun herkesin kendi seçim ve tercih hakkı var diye bakıyorum ama yine de; sen neysen karşından da en fazla onu bekleyebilirsin diye düşünüyorum. yobazlık değil ama mesela yatmadığı kız kalmayan birinin de ben çok edepliyim çok eşime sadık olurum ilki olacağım masalı anlatması da anlamsız
Haklısın ama sen ne kadar temizsen o kadar istersin.