Hani yazardı ya?
Bida yazmıcam
Yarın yazar mı buluşalım diye
Çocuğun amacı cinsellik bi kere buluştuk oral seks yaptım açtı istemedim pek ama onu çok seviyorum aynı sokaktayız 😓ilkaşkım💔 sevgilisi ölmüş bana dediki ben kızları kullanıp atarım benide mi kullanmış oldu😓 ve kızlarla takıldığı gece ölen sevgilisi onun rüyasına giriyomus yazık 😓 psikolog kendine 3 yıl zaman ver demiş 1 yıl olmuş antidepresan falan kullanmış 😓 benim kalbim herşeyim o❤️yıllarca tek sevdiğim onun yanında olmak istiyorum onsuz bi hayat düşünemiyorum belki iyi gelirim ona🥹yine yazar mı? 1 hafta önce buluştuk o çağırmıştı
Böyle kötü çocuklarla takılıyorsunuz sonra ilerde pişman oluyorsunuz. Çocuk baştan aşağı kırmızı bayrak. :D Unutma sen kimsenin psikoloğu değilsin.
Belki olur iyi kızım yıllarca seviyorum onu arabada ben hiç evlenemicek miyim dedi kız hep rüyalarıma giriyo falan dedi geçer dedim daha yaşın küçük dedim üvey annesi beni çok beğenmiş boylu poslu bu kız demiş oğullarıma bakmaz bu kız demiş
Neyse ya benle de olmucaksa kiminle olucak 9 yıldır diyorum
O iyi olsun🥹
Umarım sağol🥹
Cevap
9Cevap
yalan , suistimal , manipülasyon, ruhsal sorunlar, ne ararsan var ama sende akıl yok.
Bende deliyim okb hastasıyım
okb delilik değildir.
ayrıca bu durumdayken karşı tarafa bu kadar taviz veriyorsan, kendine en büyük zararı yine sen veriyorsun
Onun yaralarını sarıcam
allah akıl fikir versin diyeyim :D ne desek geçmiyor senin filtreden gibi. kendi kendini dibe çekmeye bu kadar hevesli olman sağlıklı değil.
bol şans
@vesvesex niye yalan soylesin psikopat mı bu çocuk aynı sokakta büyüdük biz ablam onun evine gidiyo bazen çocuğun dertleri var belli paylaştığı şeylerden
ajitasyon yapmasın
Aşk hem nasıl bu kader güzel olup bu kadar da kötü olabiliyo 🥹
@vesvesex çoktandır aşığım
Ama evet haklısınız çok seviyosa neden kızlarla cinsellik yaşasın
Ama sevgili yapmiyo işte 🤔
ya sen halen mi ısrar ediyorsun onda bi kendine gel ya
onu seviyorum döndür bana demeyeceksen atabilirsin
Yazarsa cevap vermemen gerek umarım farksında olursun
Farkındayım zaten
Madem çok seviyorsun git öne şöyle burada niye anlatiyon aq
Söyledim istemedi istemiyo sevgili sadece takılıp atıyo
Bile bile lades olur bir daha ki her buluşma
Yazmadı bi haftayı geçti buluşmamız bide arabada arada buluşuruz demişti arkadaştan bi ileri olabilirmiz demişti f*ck gibi öyle hatırlıyorum ama ben onunla sevişmedim o hep öptü ne yaparsan yine yazar
İstiyorum dersen yazar ya da azdığında yazar. Senin ona karşı beslediğin duyguları kullanır. Onun istediği duygu değil
Hiç mi düzelmez
Yaşayıp gör istersen
Düzelir daha 21 yaşında niye böylesiniz
İnşallah üzülmezsin kankam
Benim zaten güzel bi hayatım yok bende çok çektim psikolojik sorunlarım var
Mutluluk bu değil ki
Aşk o kadar güzel ki kavuşamadığım halde
Eğer bi gün kavuşursak belki de tüm sorunlarım sona ericek okb anksiyete hastasıyım 😞
Yanlış sularda yüzüyorsun belki de içinde bulunduğun durumdan dolayı düşünemiyorsun
Ne yapmamı öneriyosun peki ben nasıl vazgeçicem ki ondan o kadar yıl sevmişim
Bunun doğru cevabını ben veremeyebilirim. Çok sağlam bi destek alıp tedavi sürecine gir çabucak
Zaten tedavi oluyordum psikolojik sorunlarım için ama bayadir gitmiyorum bayramdan sonda gidicem ama bu konuları konuşmuyodum hiç doktorla
Bence açman lazım doğru kişi o
Aynı soruyu kaçıncı soruşun ag
😓
Yazar yazar skcegi Aman yazar
Hayır yazmaz yazmadı 😠🥹😓💔😠
Kıyamam ✍️✍️✍️✍️😉😉
Senin gibiler bana gelse vay arkadaş
Aşığım diyorum
😠
Boy 1.68 kilo 51 :) güzellik desen var ses desen var fizik desen var tatlılık desen var seksilik desen var
Hahaha İçimden geldi söylemek
Vay mk 20 bolumluk dizi
Napıcam ya yardım edin
İstedikce oral yapxan
Yazmıyo ki
Sen yaz oralim geldi diye
Saçmalama ben yazarsam ezik olurum onun yazması için bişiler yapmam lazım help
Canı seks isterse yazar
İyide o zaman da istedi arabadaydık fermuarımı açtı izin vermedim isteksiz gibiydim yazar mı ya yazsın istiyorum
Fermuarini indir resim at ona arar ozmn🤣🤣
Olmaz
Ozmn oda aramaz
Başka bişey yapmam lazım yardım et
Sokma akılla nekadar gidecek
Anlamadımm😠
Benim sana verdigim aklin onun aramasina ne gibi yansimasi olcak
Belki olur
Çocuk seks seviyosa ona odaklan
Ne yapiyim story ya da not oluyo ya intagramda o da ergence mi
Onlari takmaz
Söyle ne yapiyim
Yaz ozmn bana
Yazdım direk söyle çok bakamıyorum mesajlara
Neden yaptın
9 yıldır seviyorum diyorum bizim sokakta oturuyo sürekli onu düşünüyorum galarim onun fotoğraflarıyla dolu aşığım ağlıyorum bazen napcam ben
Edepsiz terbiyesiz
Hahahahahahahah hiç güleceğim yoktu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?