Cinsel Yaşam Şu an hayatında biri olup da eski sevgilisini arzulayan var mı? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 şu an biri var hayatınızda ama eski sevgiliniz son günlerde hep aklınizda ve çok arzulayip ozluyorsunuz var mı böyle bir şey Şu an hayatında biri olup da eski sevgilisini arzulayan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Eski sevgililerim eskide kalmıştır. Ne özlerim, ne de geri dönmelerini isterim. 0 0 Yorumla
xmonstery Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Hayir. Boyle bi sey yasiyosan zaten hayatindaki insana deger vermiyosundurr yoksa baska biri ilgini cekmez 1 3 Yorumla tunasoyarslan +1 yıl Bayanlar icin olabilir ama erkekler icin durum farklk Yorumla xmonstery +1 yıl Niye karaktersiz misiniz? Hayatinizdaki insana sayginiz olsun Yorumla tunasoyarslan +1 yıl Ahh ahh keske arzununda bir karakteri olsa da durmayi bilse Yorumla
goktandmr Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Eski sevgilim değil de belli bir yaklaşımın olan birisini düşünüp duruyorum 0 22 Yorumla Soran +1 yıl Kimki o Yorumla goktandmr +1 yıl Flört gibi bir seydik 1 2 kes öpüştük sonrası olmadı istemedim şu sıralar aklıma geliyot Yorumla Soran +1 yıl Şimdide istiyon yani Yorumla goktandmr +1 yıl Evet güzel olabilirdi yaşayacağımız şeyler Yorumla Soran +1 yıl Ee mesaj at ona Yorumla goktandmr +1 yıl Engelledi numarasını da değiştirmiş ulasamam ona Yorumla Soran +1 yıl Aa demekki vazgeçmiş senden Yorumla goktandmr +1 yıl Ben de vazgeçtim yapacak bir şey yok istesem de Yorumla Soran +1 yıl İsteyen bulur bnce Yorumla goktandmr +1 yıl Uğraşmak istemiyorum yenisini bulurum 😘 Yorumla Soran +1 yıl İyi bakalim Yorumla goktandmr +1 yıl Senin böyle bir durumun var mı Yorumla Soran +1 yıl Hayır sadece özlediğim biri var aradada arzuluyorum onu Yorumla goktandmr +1 yıl Hmmm başkası olması veya olabilir durumu söz konusu değil mi Yorumla Soran +1 yıl Ama bnim şu an hayatımda kimse yokki Yorumla goktandmr +1 yıl Kaç yaşındasın nerde yaşıyorsun Yorumla Soran +1 yıl 28 Antalya sen Yorumla goktandmr +1 yıl 24 İstanbul ben Yorumla goktandmr +1 yıl Antalya güzel aslında kimse çıkmıyor mu karşına Yorumla Soran +1 yıl Ya var çok kişi istiyor bnimle konusmayi ama bnim aklım baskasinda yapamıyorum olmuyor Yorumla goktandmr +1 yıl Anlıyorum bunun çaresi yok maalesef bir sabah uyanıyorsun ve hiçbir şey kalmıyor aklında Yorumla Soran +1 yıl Oyle ama keşke gelse tekrar birlikte olsak ama gelmeyecek biliyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Birisi ile bir haftalık ilişkim vardı çok ciddi değildim eski ve uzun süreli ilişkiden çıkmıştım baktım yapamıyorum güzelce ayrıldım yeni olandan bir haftalık vaktiğini çaldığım için helallik istedim 0 0 Yorumla
wesaygoodby Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl eski limanları terk etmeden yeni denizlere yelken açmıyoz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla
tunasoyarslan Takip Et Xper 6 Yaş: 37 +1 yıl Bu soruyu bence kadinlar cevaplamali biz erkekler gercekci olmak lazim herkrsi arzulariz 😄 0 0 Yorumla
blackswan92_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. yanınızdaki insana yazık 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bn bir şey yapmıyorum ki Yorumla blackswan92_ +1 yıl kadını da erkeği de , bu durum bence yanlış. Yorumla Soran +1 yıl Tabiki haklisin Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Seni çok iyi anlıyorum 0 0 Yorumla
Kimizbiz555 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Sende öyle bi durum. Mu var 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Yok valla sadece merak Yorumla Kimizbiz555 +1 yıl Sevgilin var mı peki Yorumla Soran +1 yıl Hayır yok Yorumla Kimizbiz555 +1 yıl Olsun istermiydin ya da en son ne zaman oldu Yorumla Soran +1 yıl Ya söyle şu an bnimle olmak isteyen var bir kaç kişi ama bnim gozumde başka birinde ama oda ayrıldı gitti bnden Yorumla Kimizbiz555 +1 yıl Hm anladım o zaman önce bunu unut bnce Yorumla Soran +1 yıl Bazen cok özlüyorum. bazende artik gelmeyecek gitti diyorum Yorumla Kimizbiz555 +1 yıl Kaç yıllık iliskindi Yorumla Soran +1 yıl Üç yıldır tanıyordum ama çok kısa sürmüştü Yorumla Kimizbiz555 +1 yıl Kaç ay sürdü? Yorumla Kimizbiz555 +1 yıl Niye bitirdi hemen ve kaç ay sürdü? Bide sevistin mi onunla Yorumla Soran +1 yıl Hayır hicbirsry geçmedi aramızda olmadı bilmiyorum bitti gitti işte Yorumla Kimizbiz555 +1 yıl Hm anladım demekki sohbetini vs. Sevmemiş senin Yorumla Soran +1 yıl Olabilir Yorumla Kimizbiz555 +1 yıl O yüzden başkasını bul Yorumla
isa_3200 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı. Sorma ne haldeyim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl seni düşlüyorum 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bnce anneni düşünmelisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sus ve yala Yorumla Soran +1 yıl Tamam işte annen yalasin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Eski sevgililerim eskide kalmıştır. Ne özlerim, ne de geri dönmelerini isterim.
Hayir. Boyle bi sey yasiyosan zaten hayatindaki insana deger vermiyosundurr yoksa baska biri ilgini cekmez
Bayanlar icin olabilir ama erkekler icin durum farklk
Niye karaktersiz misiniz? Hayatinizdaki insana sayginiz olsun
Ahh ahh keske arzununda bir karakteri olsa da durmayi bilse
Eski sevgilim değil de belli bir yaklaşımın olan birisini düşünüp duruyorum
Kimki o
Flört gibi bir seydik 1 2 kes öpüştük sonrası olmadı istemedim şu sıralar aklıma geliyot
Şimdide istiyon yani
Evet güzel olabilirdi yaşayacağımız şeyler
Ee mesaj at ona
Engelledi numarasını da değiştirmiş ulasamam ona
Aa demekki vazgeçmiş senden
Ben de vazgeçtim yapacak bir şey yok istesem de
İsteyen bulur bnce
Uğraşmak istemiyorum yenisini bulurum 😘
İyi bakalim
Senin böyle bir durumun var mı
Hayır sadece özlediğim biri var aradada arzuluyorum onu
Hmmm başkası olması veya olabilir durumu söz konusu değil mi
Ama bnim şu an hayatımda kimse yokki
Kaç yaşındasın nerde yaşıyorsun
28 Antalya sen
24 İstanbul ben
Antalya güzel aslında kimse çıkmıyor mu karşına
Ya var çok kişi istiyor bnimle konusmayi ama bnim aklım baskasinda yapamıyorum olmuyor
Anlıyorum bunun çaresi yok maalesef bir sabah uyanıyorsun ve hiçbir şey kalmıyor aklında
Oyle ama keşke gelse tekrar birlikte olsak ama gelmeyecek biliyorum
Birisi ile bir haftalık ilişkim vardı çok ciddi değildim eski ve uzun süreli ilişkiden çıkmıştım baktım yapamıyorum güzelce ayrıldım yeni olandan bir haftalık vaktiğini çaldığım için helallik istedim
eski limanları terk etmeden yeni denizlere yelken açmıyoz
Nasıl yani
Bu soruyu bence kadinlar cevaplamali biz erkekler gercekci olmak lazim herkrsi arzulariz 😄
yanınızdaki insana yazık
Bn bir şey yapmıyorum ki
kadını da erkeği de , bu durum bence yanlış.
Tabiki haklisin
Seni çok iyi anlıyorum
Sende öyle bi durum. Mu var
Yok valla sadece merak
Sevgilin var mı peki
Hayır yok
Olsun istermiydin ya da en son ne zaman oldu
Ya söyle şu an bnimle olmak isteyen var bir kaç kişi ama bnim gozumde başka birinde ama oda ayrıldı gitti bnden
Hm anladım o zaman önce bunu unut bnce
Bazen cok özlüyorum. bazende artik gelmeyecek gitti diyorum
Kaç yıllık iliskindi
Üç yıldır tanıyordum ama çok kısa sürmüştü
Kaç ay sürdü?
Niye bitirdi hemen ve kaç ay sürdü? Bide sevistin mi onunla
Hayır hicbirsry geçmedi aramızda olmadı bilmiyorum bitti gitti işte
Hm anladım demekki sohbetini vs. Sevmemiş senin
Olabilir
O yüzden başkasını bul
Yok hayır bend ekimse tok
Yok.