Cinsel Yaşam Bayram sabahı sevişmek nasıl olurdu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 111 Düşünsene evlisin karın/kocan'la sabah kalkiyorsunuz sonra seks sonra karın kahvaltı hazırlamaya başliyo kocan namaza Güncellemeler+1 yıl Hayal konusurken 2 tarafli anlattim da biraz degisik oldu 😂 Bayram sabahı sevişmek nasıl olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
Çekilmez1adam Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Sadece bayramlarda değil normalde de sabah seksi çok güzel oluyor. Güne enerjik ve mutlu başlıyorsun 0 0 Yorumla
sinmira Takip Et Xper 6 Yaş: 102 , eic 74% +1 yıl Ahah namazdan önce seks kaçta kalkacaksınız jddlödö 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 5te 😂 Yorumla sinmira +1 yıl 5 te kendiliğinden kalkmak lazım yoksa zor o iş lfglmfhj Yorumla Soran +1 yıl Kaldiririz fhsjdj Yorumla sinmira +1 yıl Ulaş bana lfjlhsj Yorumla
Emremre0616 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Erken saatlerde seks yapmak çok keyifli oluyor 0 0 Yorumla
Lordhakan55 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Valla ben 1 2 saat sonra başlıyorum seksime herkese kolay gelsin😂♥️ 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Düşündüm bayram sabahı kalkıp işe gelmekle biten bir hayal oldu 0 0 Yorumla
1mi2mi3mü4ü5mi Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Çok güzel olur hayali Kurgu yapalım ister misin bunu 1 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Abdestsiz gönderdin adamı namaza 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hayir ya sonra duş alicaz orayi yazmadim her detayi yazicam mı öyle ya 😂 Yorumla eternity-a +1 yıl boş ver sabah sabah düşünme bunları Yorumla Soran +1 yıl Dusunmuyorum 🥸 Yorumla eternity-a +1 yıl Düşünmüşsün işte kurmuşsun bile kafanda 😂 Yorumla
uBilge Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Hayale bak hjhgg 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye ne var jxjiao Yorumla uBilge +1 yıl Evlenmen lazım hkhfj Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Bir kere fırsat oldu dediğin olay. bayram namazından dönüşte devam etti 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Muhteşem bir his temiz bir duş ferah ferah bir seks (bağırta bağırta) sonra kahvaltı 0 0 Yorumla
Gncdelikanlıı Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ya bı dur şimdi olan var olmayan var 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Güzel olurdu da bil bakalım ne eksik işte 0 0 Yorumla
Board-Tennis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Umarım bir gün ‘ 0 1 Yorumla Board-Tennis +1 yıl Eşinde çok şanslı olcak sanki Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Mükemmel 0 0 Yorumla
sozgic Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 103% +1 yıl Harika olurdu 0 1 Yorumla sozgic +1 yıl Ben kendimi eşime saklıyorum Yorumla
ulasbanakoyayimsana Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl İyi gelirdi bu zaten evliler için rutin olmali 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 987 cevap paylaştı. Kötü olurdu 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Mis gibi 0 0 Yorumla
Sinister_D Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 382 cevap paylaştı. Harika olurdu be🥹 0 0 Yorumla
Aslanbey032 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Neden olmasın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Sadece bayramlarda değil normalde de sabah seksi çok güzel oluyor. Güne enerjik ve mutlu başlıyorsun
Ahah namazdan önce seks kaçta kalkacaksınız jddlödö
5te 😂
5 te kendiliğinden kalkmak lazım yoksa zor o iş lfglmfhj
Kaldiririz fhsjdj
Ulaş bana lfjlhsj
Erken saatlerde seks yapmak çok keyifli oluyor
Valla ben 1 2 saat sonra başlıyorum seksime herkese kolay gelsin😂♥️
Aah ahh bee. Güne en güzel tatliyla başlamak 😍
Düşündüm bayram sabahı kalkıp işe gelmekle biten bir hayal oldu
Çok güzel olur hayali Kurgu yapalım ister misin bunu
Abdestsiz gönderdin adamı namaza
Hayir ya sonra duş alicaz orayi yazmadim her detayi yazicam mı öyle ya 😂
boş ver sabah sabah düşünme bunları
Dusunmuyorum 🥸
Düşünmüşsün işte kurmuşsun bile kafanda 😂
Hayale bak hjhgg
Niye ne var jxjiao
Evlenmen lazım hkhfj
Bir kere fırsat oldu dediğin olay. bayram namazından dönüşte devam etti
Muhteşem bir his temiz bir duş ferah ferah bir seks (bağırta bağırta) sonra kahvaltı
Ya bı dur şimdi olan var olmayan var
Güzel olurdu da bil bakalım ne eksik işte
Sen nasıl benim gibi düşünürsün hayret ediyorum şu an
Seninle yapalım mi
Geceden bitiriyoruz biz o işi 😀
Umarım bir gün ‘
Eşinde çok şanslı olcak sanki
Mükemmel
Sarardı
Harika olurdu
Ben kendimi eşime saklıyorum
Fena olurdu bayram şekeri gibi adeta