Cinsel Yaşam Vajina ne girince iyi olur? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Vajina bişey gitmek nasıl duygu Güncellemeler+1 yıl Kandirdim deneme yaptım vay be bune. Normal yazsam bu kadar yazan kimse çıkmaz gerçek yüzünüzu görmüş olduk Vajina ne girince iyi olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok merak ediyorsan sende de birtane var, bir şey sok anlarsın 4 1 Yorumla Soran +1 yıl Sen yaptın mı hiç Yorumla
Cloudrain Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Parmaklarinla başla. Baktin hosuna gidiyor sonra daha kalın seyler bulunur illaki. Ama bakiremisin sen? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 3 parmak kalınlıkta, 17 cm bir şey fena olmaz bence 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla
birhosumagittin Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Anlatamam görmen lazım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla birhosumagittin +1 yıl Böyle bir şey girmeli Yorumla
Kayserili3884 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Hiç denemedinmi 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Yokkk Yorumla Kayserili3884 +1 yıl Yaşın kaç ki şu ana kadar bilgisiz sin Yorumla Soran +1 yıl Napcan yasimi Yorumla Kayserili3884 +1 yıl Merak ettim sadece Yorumla Kayserili3884 +1 yıl Evli değilsen bir şey sokma içine Yorumla Soran +1 yıl Degilim Yorumla Kayserili3884 +1 yıl İçine bir şey sokupta kızlığını bozma Yorumla Kayserili3884 +1 yıl İyi denemeydi zaten soru ilginç gelmişti bana Yorumla Soran +1 yıl Bişey yapmadım Yorumla Kayserili3884 +1 yıl Yapmada zaten ama ben kötü bir şey demedim başından beri Yorumla Soran +1 yıl Hiç denemedin mi dedi. Ama Yorumla Kayserili3884 +1 yıl Bu soruda ne var normal bir şekilde sordum Yorumla Soran +1 yıl Hmmmm Yorumla Kayserili3884 +1 yıl O zannettigin potada değilim canım pisman olacağın bir şeyi yapma diye uyaracaktim sadece yoklukta değilim çok şükür 😉 Yorumla
kucakcikiz Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 93% +1 yıl Yaprak 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Yaprak mi neden. O Yorumla kucakcikiz +1 yıl O uygun Yorumla Soran +1 yıl Yok ki Yorumla
KaçakÇay0 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Çok şey var sjajsgsnns 0 16 Yorumla KaçakÇay0 +1 yıl Deodorant denedin mi Yorumla Soran +1 yıl Yokkk Yorumla KaçakÇay0 +1 yıl Çok şey var sen neyle denedin Yorumla Soran +1 yıl Hiç denemedim Yorumla KaçakÇay0 +1 yıl Bı kaç taktik verebilirim Yorumla Soran +1 yıl Verr Yorumla KaçakÇay0 +1 yıl Burdan mi Yorumla KaçakÇay0 +1 yıl Teşekkürler sende iki yüzlü olduğunu kanitladin jajaggsjsgsbahs Yorumla Soran +1 yıl Değilim bişey denedim merak ettim. normal yazınca cevap veren olmuyorda ondan evet belki başka bişey yazarak deneseydim ama neyse Yorumla KaçakÇay0 +1 yıl Bunu hepimiz biliyoruz bende normal bişey paylaşınca kimse cevap vermiyor ama konu cinsellik olunca herkes cevap veriyor Yorumla Soran +1 yıl Çok kötü demi öyle şey ama Yorumla KaçakÇay0 +1 yıl Yapacak bir şey yok ben alıştım sende alış bence Yorumla Soran +1 yıl Ben erkek olsam iyi bı erkek bı kız böyle bişey yazsa onu bu lanetden kurtarirdim bakdim olmuyor sonra pes ederdim. Yorumla KaçakÇay0 +1 yıl Bildiğin gibi değil ya herşeyi burdan konuşmak istemiyorum ama bildiğin gibi değil sen olsan sende yapmazdin Yorumla Soran +1 yıl Neyi Yorumla KaçakÇay0 +1 yıl boş ver ya neyse Yorumla
lasvargasarda Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Kalem deodorant ne lazım sana KDKJJWKSWK 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bilmem Yorumla lasvargasarda +1 yıl Sana Boru sokmak lazım AKSHWHWKWLWO Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla lasvargasarda +1 yıl Azdigin için sjsjsjakak Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla lasvargasarda +1 yıl Hadi iyi bayramlar SOSJAJA Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Koca alet 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla
Arifde38 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Anlatılmaz yaşanır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Anladim Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Patlıcan 0 0 Yorumla
whitewe4 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 567 cevap paylaştı. Sok bir şey 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bardak kank 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Girmez sende mi onu yaptın Yorumla belkirap +1 yıl Cidden denedin mi 😱😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O soruya bu yanıt Yorumla belkirap +1 yıl Haklısın da ne bileyim çok değişik tipler var acaba mi dedim bende Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Çok merak ediyorsan sende de birtane var, bir şey sok anlarsın
Sen yaptın mı hiç
Parmaklarinla başla. Baktin hosuna gidiyor sonra daha kalın seyler bulunur illaki. Ama bakiremisin sen?
3 parmak kalınlıkta, 17 cm bir şey fena olmaz bence
Tamam
Anlatamam görmen lazım
Neden
Böyle bir şey girmeli
Hiç denemedinmi
Yokkk
Yaşın kaç ki şu ana kadar bilgisiz sin
Napcan yasimi
Merak ettim sadece
Evli değilsen bir şey sokma içine
Degilim
İçine bir şey sokupta kızlığını bozma
İyi denemeydi zaten soru ilginç gelmişti bana
Bişey yapmadım
Yapmada zaten ama ben kötü bir şey demedim başından beri
Hiç denemedin mi dedi. Ama
Bu soruda ne var normal bir şekilde sordum
Hmmmm
O zannettigin potada değilim canım pisman olacağın bir şeyi yapma diye uyaracaktim sadece yoklukta değilim çok şükür 😉
Yani nasil bilmiyorum sence?
Bisey girmese daha iyi olur
Çok güzel anlatamam ki
Yaprak
Yaprak mi neden. O
O uygun
Yok ki
Çok şey var sjajsgsnns
Deodorant denedin mi
Yokkk
Çok şey var sen neyle denedin
Hiç denemedim
Bı kaç taktik verebilirim
Verr
Burdan mi
Teşekkürler sende iki yüzlü olduğunu kanitladin jajaggsjsgsbahs
Değilim bişey denedim merak ettim. normal yazınca cevap veren olmuyorda ondan evet belki başka bişey yazarak deneseydim ama neyse
Bunu hepimiz biliyoruz bende normal bişey paylaşınca kimse cevap vermiyor ama konu cinsellik olunca herkes cevap veriyor
Çok kötü demi öyle şey ama
Yapacak bir şey yok ben alıştım sende alış bence
Ben erkek olsam iyi bı erkek bı kız böyle bişey yazsa onu bu lanetden kurtarirdim bakdim olmuyor sonra pes ederdim.
Bildiğin gibi değil ya herşeyi burdan konuşmak istemiyorum ama bildiğin gibi değil sen olsan sende yapmazdin
Neyi
boş ver ya neyse
Kalem deodorant ne lazım sana KDKJJWKSWK
Bilmem
Sana Boru sokmak lazım AKSHWHWKWLWO
Niye
Azdigin için sjsjsjakak
Peki
Hadi iyi bayramlar SOSJAJA
Koca alet
Peki
Anlatılmaz yaşanır