Benim ilkim oldu kendisi ayrıca sadece ilk seks değil aynı zamanda ilk seviştiğim kişi. Ve bunu biliyordu her şeyi o öğretmişti bana hatta hemen nasıl öğrendin falan diyordu. Şimdi diyor ki aylar sonra ne bileyim ben evet ilk kez seks yaptığını biliyorum ama ilk kez seviştiğini bilmiyorum sonuçta insanların sevgilisi olmasa da olmuş olabilir gibi zırvalıyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı.
+1 yılTek kelimeyle şunu söylemek istiyorum adam Bence ayrılmak için bahane arıyor yani Yok işte ilk kez Seks yaptığını biliyorum ama seviştiğini bilmiyorum falan filan Bu biraz bana gerçekten saçma geliyor sanki ayrılmak için de bahane arıyor tadına bakmış da artık tamam dermiş gibi yani
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
11Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılEğer evlilik için sıkıştırıyorsanız , çocuk evlenmek istemiyor onu demiş size. 👍🏻
08 Yorumla
Soran+1 yılAlakası yok adam evli zaten neyse o konu iyice boktan
- +1 yıl
Adam evliyse şayet , korkuyor karısına anlatırsınız durumu diye. Veya yakalamış hissetmiş de olabilir karısı yani sıkı takibe almış onu..
Soran+1 yılKendisini böyle mi rahatlatmaya çalışıyor beni aptal yerine koyarak mı? Haa sanki ben her b*Ku yiyip bi seks yapmamışım onunla yapmış olmam da bu yüzden önemli değilmiş gibi. İlk defa canlı bende gördüğünü nerden bileyim diyor ml mı ne, her şeyi o öğretti bana elimi götürürdü sürekli bunları bilmiyor sanki
- +1 yıl
Şu anda da kurtulmak istiyor bu durumdan. 👍🏻 kesin eşi bişeylerden şüphelendi ve sıkı takibe aldı onu..
Soran+1 yılYok yahu alakası yok ne sıkı takibi kadının skinde değil o taraf biraz acayip zaten ya sal^k kadın ya da salapa yatıyor adam senelerdir böyle takılıyor. Ya bi de geçen gün beni aradığında arkadan bebek sesi geldi mesela kendi benekleri miydi bilmiyorum ama evde ne cesaret arayabiliyor arka odadan
- +1 yıl
Adam çok yüzsüz demek ki. 👍🏻 eşinin gidebilecek bir yeri olmayabilir ve geçinebilmek için parası olmayabilir, o yüzden mecbur katlanıyordur adama. Pasif kadın demek ki.. 👍🏻
Soran+1 yılHahsjdjjdjd kadının ailesi zengin 😂 hatta adamdan daha zengin gibi
- +1 yıl
Olabilir , zırnık koklatmazlar ona. İçlerini bilemezsin ki tam..
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Ve bu adamla mi seks yaptin yakında snei terk edecek
06 Yorumla
Soran+1 yılYa bi konu üzerine söyledi onu
- +1 yıl
Tamam da bu konu yine de söylenmez.. bir şey yapıyorsan da içinden geldiği için yapmissindir ya da o an çok azginlasmissindir
Soran+1 yılYa aw öncesinde bişi yapıp yapmadığının bir önemi yok ben diyorum ki adam niye şimdi böyle söylüyor öyle olmadığını bildiği halde
- +1 yıl
Çünkü sana inanmıyor diyorum sen anlamıyormusun onu anlatmaya çalışıyorum sana
Soran+1 yılYa ne inanmaması? Haa sanki ben her b*Ku yiyip bi seks yapmamışım onunla yapmış olmam da bu yüzden önemli değilmiş gibi. İlk defa canlı bende gördüğünü nerden bileyim diyor ml mı ne, her şeyi o öğretti bana elimi götürürdü sürekli bunları bilmiyor sanki
- +1 yıl
İşte aslında aynı seyleri düşünüyoruz seninle adam biraz aptall biri belli
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Senden kurtulmaya karar verdi demekki o yüzden böyle yapıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Soran+1 yılYa bi konu üzerine söyledi onu
+1 yılDaha önce deneyimin olduğunu dile getirmek istemiş galiba
02 Yorumla
Soran+1 yılYok yahu olmadığını biliyor ben ne yazmışım yukarıda tekrar okuyun
- +1 yıl
Okudum ve iyi saçmalamış
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence baheneler uyduruyor. Seni sallayacak. Sevgililikte böyle şeyler yapınca da kullanılıp atılmak normal
02 Yorumla
Soran+1 yılAblacım ne yaşıyorsunuz kafanızda aw ben ne diyorum bu ne diyor
Cevap sahibi+1 yılDediğin şey işte
Cinsel Yaşam konusunda 919 cevap paylaştı. Çok boş yapmış onun sevesi, bir şey yapası yokmuş belli ki hevesi ile hareket etmiş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Gitmek için yol arıyor
00 Yorumla
+1 yılSeks ile sevişme arasındaki fark nedir acep?
00 Yorumla
+1 yılŞanslıymış lakin umarım ilerde pişman olmazsın,
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. ee ne istiyor yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçma kaçış pesinde
02 Yorumla
Soran+1 yılKendisini böyle mi rahatlatmaya çalışıyor beni aptal yerine koyarak mı? Haa sanki ben her b*Ku yiyip bi seks yapmamışım onunla yapmış olmam da bu yüzden önemli değilmiş gibi. İlk defa canlı bende gördüğünü nerden bileyim diyor ml mı ne, her şeyi o öğretti bana elimi götürürdü sürekli bunları bilmiyor sanki
Cevap sahibi+1 yılAlacağını aldı sonucta
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler