- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılKişilik, davranış, hal ve hareketleri bakımından, erkekle kurduğu ilişki bakımından, egosunu, şımarıklığını, kaprislerini törpülemiş olması bakımından, kendini ifade ederken açık ve net olabilmesi, ne istediğinden emin olması bakımından evet, olgun kadın tercih edilir, yaşa da çok bağlı değildir. Bu nitelikleri 35 yaşında bir kadında bulamayıp 25 yaşında bir kadında bulmak mümkün. Kadının cinsel yönden olgunluğu ise seksin erkeğe ödül olarak sunulan, veya erkeğin hak etmesi gereken bir şey olmadığını, seksi kadının da başlatabileceğini, isteklerini, varsa fantezilerini dile getirmekten çekinmemesi gerektiğini idrak etmesiyle başlar. Olgun bir kadının, erkekten çocuk gibi ebeveyn ilgisi değil, eril ilgi beklemeyi, karşılığında da bir annenin değil, bir kadının ilgisini verebilmeyi öğrenmiş olması gerekir. Geleceğe takılı kalmadan, "şimdi"den keyif almayı bilmesi gerekir. Böyle düşününce, yatakta da tabii ki olgun kadın tercih edilir.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılFeminizmin yalanı o... olgun kadın one nıght stand için aranılabilir bu da kişiye bağlı bir şeydir... Kolay kolay da evlenmek istemez o yaşlarda ki bir kadınla erkekler. Güven problemi oluyor... 35 yaşında jigolaya para verip yatan kadın tanıyorum... Belli bir yaştan sonra kadınlar cazibesini yitiriyor... Penis kaldırması zor bir organ yer çekimi + üstünde yük varken bir boşalma sonrasında erkeğin penisi anında tekrar kaldırma şansı %40... 28+ erkekler için diyorum... Haliyle jigolo tutuyor kadın çünkü kaldırmayıyor kaldırdı diyelim tam binicek iniyo yumuşuyo vs... Asıl erkek için zor bir etkinlik.30+ yaşın da öncesinde aktif cinsel hayatı olan kadınların çokça kullandığı bir şey jigololar... Sokaktan bulduğu adam max 2 kere boşaldımı kolları düşer yere çünkü...(Bizim erkekler atarım delerim basarım demesine gülünüp geçiniz lütfen).
10 Yorumla
+1 yılAranan kadın değil ulaşması kolay kadın. Açık kapıdır milfler. 40 yaş üstü kadınlarla birlikte oldum. Yatakta daha tecrübeli daha arzulu oluyorlar bazıları yıllanmış şarap gibi oluyor ama ulaşması kolay olduğu için tercih ediliyor.
10 Yorumla
Her durumda olgun kadın çekici ve aranan kadın değildir. Neşeli heyecanlı ve bazen çocuksu olması da gerekir. Aksi takdirde kendinden 20 yaş biriyle ilişki yaşamaktan ne farkı kalır.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hayır tabiki gençliğin ateşide başkadır
Hepsi her zaman tercih edilir diye bişe yok
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet tabi ki de.. bende olgun kadınla evlenmek isterdim.. hem çocuk gibi ergence davranışları yok hem de daha anaç özellikleri oluyor.. baskın da olmalı.
10 Yorumla
+1 yılAranandır ama hak edilmeyendir…olgun kadını sadece kolay seks arkadaşı olarak gören beyinsix erkekler oldukça ancak rüyalarında görürler…
gerçekten her anlamda olgun kadını ancak kendi gibi bir erkek taşıyabilir
20 Yorumla
+1 yılDikkat çekici denebilir.. Yaşla alakası yok ama belli bir yaştan sonra hem yaş hem de karakter olarak olgun olması en tercih edileni..
10 Yorumla
+1 yılOlabilir tabi ama kişiye göre değişebilir
Sence neden olgun kadın?19 Yorumla- +1 yıl
Anlıyorum evt
Kimi erkek için ya da azı kesim için aranan olabilir ya da reddedilmeyecek kadın olabilir
Kimisi içinde değildir tam tersidir
Olgun kadın kavramı farklı bir kavram
Tabikide kızlar içinde olgun erkek kavamı farklıdır ve oldukça uzun bir konu olabilir uzadıkça uzayan
Ve birçok soru bunu üzerindedir bu sitede sizde fark etmişseniz eğer - +1 yıl
Evrt
Sizce neden olgun kadın der bir çok erkek ve bir şok kzı neden olgun erkek der
Bir sebebi olmalı heralde? - +1 yıl
Evrt tecrübe ilk sırada gelebilir haklısınız
Olgun insan ayrıca farklı bir bakış açısına sahiptir ve sonrasını iwlrisini görebilir smradımdane yapacağını veya ne olacağımı gibi..
Yaptığı şeyin yatırıma değeceğini VS
Bir okadar da bilgili olmasından kaynaklı sanırım ve anlayışlı olmasından kaynaklı sanrırım
Erkekleri bilmem ama kadınlar bu konuda daha fedakar ve düşünceli geliyor bana
Ne dersiniz - +1 yıl
Evet sanrım oyle
Erkekler Bi çok şeye sahip iolmalarını ya da hayatlarını devam ettir ellerindeki pek çok kolaylığı ve hatta belkide bir çok başarısını buna borçlu olabilir
Arkasındaki kadın ve onun fedakarlıkları erkek için..
- +1 yıl
Erkeklerin bir yandan da o boşluğu doldurma ihtiyacından mı kaynaklanıyor sizce n dediniz?
Olgunluk kalite gerektirir. Konu cinsellikte ama ben kişilik olarak cevap verdim dişilikten ziyade.
10 Yorumla
+1 yılHer olgun değil ama, sırf olgun diye cezb edici gelmez. Bununla beraber karakter ve davranışları cümleleri de önemlidir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u +1 yılHepimiz olgun olacağız bir gün. Hep çıtır kalmayacağız.
23 Yorumla- +1 yıl
her yaşın güzelliği ve albenisi farklıdır, umarım karamsar değilsindir bu yüzden.
- +1 yıl
Umarım olmam diyelim.
- +1 yıl
Fiziğine dikkat et, bakımını zaten yapıyorsundur, dişil enerjini düşürme tamamdır 🔥
+1 yılHayır genellikle gençleri tercih ederler erkekler daha çekici olduklarından dolayı
10 Yorumla
+1 yılben 18 yaş civarında genç kızlara ilgi duyuyorum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Niyet bozuk ise öyle kişilere dediğin cevaptır ama ben katılmam gorusune
10 Yorumla
+1 yılBenim arayıp bulamadığım kadındır 😅 diğerleri dayanamıyorlar
10 Yorumla
+1 yılGençler olgun ister, olgunlar çıtır... Bu döngü böyle devam eder gider : ))
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde aranır evet. Çoğu erkek sever olgun kadını.
10 Yorumla
+1 yılOlgun ama bakımlı fiziğine önem veren bir kadın olmalı. Bakımsızsa aranan kadında olamaz
10 Yorumla
+1 yılÇalıyor bir saniye
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. her olgun kadın zaten çekici değildir. Bakımlı ve seksi ile o zaman aranılan kadın olur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılVar aradığım biri😒😒😒
12 Yorumla- +1 yıl
Bo oyoyo mosoj gondoromozsonoz😒
Çıtır seviyorum ben :D
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlgundan kastın nedir
12 Yorumla- +1 yıl
Etkisi var ama her şey yatakta bitmiyor
Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Fikren mi yaş olarak mı
12 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı.
+1 yılGençlere göre olgun sevilir, benim gibi olgunlar için de çıtır kızlar sevilir tatlış :)
00 Yorumla
+1 yılOlabülübülüritesi çok yüksek kckx
50 YorumlaEwt ben çok ararım yazsın bana bir tane olgun kadın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen değilim Vensan Cassel, giymem hiç Gucci
Ama sen de değilsin Monica Bellucci
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılOlgun erkek evet
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılErken yaşta olgun kadın evet aranan kadındır
10 Yorumla
+1 yılŞahsen tercihim bu yönde.
10 Yorumla
+1 yılArayıpta bulamayan çok var
10 Yorumla
+1 yılOlgun olsun dolgun olsun
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Olabilir digerleridebencearanan kadın olur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYoo onemli olan istedigini bilmesi
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Aranan değilde tercih edilen diyelim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Olgun kadın candır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 471 cevap paylaştı.
2 ayEvet ama yok maalesef kalmadı kurudu sanki
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılHiç sanmıyorum ya
00 Yorumla
+1 yılTabiki
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çok severim yaşlı
10 Yorumla
+1 yılEvet sanirim
10 Yorumla
+1 yılOlgun candır
10 YorumlaEvet olgun ve dolgun
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılhayır
10 Yorumla
+1 yılSarkmış sevmiyorum
10 Yorumla
+1 yılevettttt
10 Yorumla
+1 yılhayır
10 Yorumla
+1 yılBen olgun seviyorum
10 Yorumla
+1 yılCogunlukla öyle
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı. Bence öyle
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen sevmem.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Kimi zaman değil
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Aranır.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOfff tabiii
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet keşke şu an olsa bi tane 😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılcandır
10 Yorumla
+1 yılHayır.
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne