Cinsel Yaşam İlişkiden sonra gece mi duş alınmalı sabah mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 cinsellikten sonra Gece mi duş alınmalı sabah mı? İlişkiden sonra gece mi duş alınmalı sabah mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. sabah alınmalı bence 0 0 Yorumla
esmerHatun_Ece Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı. Gece iş bittikten sonra sarılıp uyuruz genelde sabah duş alırım. Hem sabah uyanır uyanmaz bi defacık daha yapılabilir 2 2 Yorumla Muratozer46 +1 yıl Aynen. 👏👏😊😊 Yorumla Muratozer46 +1 yıl Sabah uyanır uyanmaz belki Duşta bir defacık daha olabilir 😊 Yorumla
Lordhakan55 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ben eğer tekrar yapacaksam duş aliyorum partnerime de aldırıyorum , yenilenmiş oluyorız. Ama eğer yorulduysak ve yapmayacaksak duruma göre sabaha bırakıyoruz.. 0 0 Yorumla
кгеам Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Cinsellikten sonra sarmal dolaş uyumak lazım, duş sonra da alınır. 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Biraz uzanıp sevişmeye devam edilmeli. Sonra cuvara kahve duş 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Sabah ta alınır gece tekrar yapma ihtimali ne karşı 0 0 Yorumla
erner353535 Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl ne fark eder ki? seks sonrası çırılçıplak yatmayı tercih ederim bn 0 0 Yorumla
Mrt_5555 Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Canım Ne zaman istersen ama çok beklemekte fayda var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl onu enerjimize gore karar veriyoruz ama tercihim sarilarak yatip sabah beraber dusa girmek🤭🤭 2 0 Yorumla
Murstmuro Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Beraber gece duş alın ama devam edecekseniz sabah alın 0 0 Yorumla
Lavenderr09 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Hemen sonra duşa girilip duşta da 1 posta atıldıktan sonra temizlenilmeli 0 0 Yorumla
UrfadanBiri Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl KEyif ne zaman isterse o zaman duş alınır 0 0 Yorumla
kdsljdkspalsls Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Sabah tabi ki gece daha devam edecek çünkü 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Cinsellikten sonra uyunur duş alınmaz 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Bırak sonra alırsın , devam edin 0 0 Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kurallarla yaşanmaz ya 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Ne zaman isterseniz 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Gece 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Sabah 0 0 Yorumla
birhosumagittin Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Beraber alınmalı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
sabah alınmalı bence
Gece iş bittikten sonra sarılıp uyuruz genelde sabah duş alırım. Hem sabah uyanır uyanmaz bi defacık daha yapılabilir
Aynen. 👏👏😊😊
Sabah uyanır uyanmaz belki Duşta bir defacık daha olabilir 😊
Ben eğer tekrar yapacaksam duş aliyorum partnerime de aldırıyorum , yenilenmiş oluyorız. Ama eğer yorulduysak ve yapmayacaksak duruma göre sabaha bırakıyoruz..
Cinsellikten sonra sarmal dolaş uyumak lazım, duş sonra da alınır.
Biraz uzanıp sevişmeye devam edilmeli. Sonra cuvara kahve duş
Sabah ta alınır gece tekrar yapma ihtimali ne karşı
ne fark eder ki? seks sonrası çırılçıplak yatmayı tercih ederim bn
Canım Ne zaman istersen ama çok beklemekte fayda var
onu enerjimize gore karar veriyoruz ama tercihim sarilarak yatip sabah beraber dusa girmek🤭🤭
Beraber gece duş alın ama devam edecekseniz sabah alın
Hemen sonra duşa girilip duşta da 1 posta atıldıktan sonra temizlenilmeli
KEyif ne zaman isterse o zaman duş alınır
Gece tabi ezeni gecmemesi lazim
sabah birlikte alinmali
Sabah tabi ki gece daha devam edecek çünkü
Sabaha kadar devam edeceği için sabah
Cinsellikten sonra uyunur duş alınmaz
Sabah da bir posta yok mu? 😄
Bırak sonra alırsın , devam edin
Kurallarla yaşanmaz ya
Her ilişki sonrası alırım