Çocukluğunuzda ailenizle cinsellik konularını açıkça konuşulmadığı veya tabu olduğu bir ortamda büyüdüyseniz, bu durum sizin cinsel kimliğinizi nasıl etkiledi? Bu konuda ailenizin yaklaşımı sizi nasıl etkiledi?
Ailenizde cinselliğin tabu olduğu veya açıkça konuşulmadığı bir ortamda büyüdünüz mü? Bu durum cinsel kimliğinizi nasıl etkiledi?
Cinsel konularda aile eğitimi yoktu bizim dönemimizde. Orta okul ve lisede öğretmenlerimiz ergenlik ile ilgili bazı bilgiler verdi hepsi. Sonra kendi kendimize öğrendik. ya da öğrenebildin mi tartışılır.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yani Belli Bir süre Leyleklerin Getirdiğini düşünüyordum Daha Sonra Evde P. rno dergileri Bulunca Ve yasıtlarım arkadaşlarımdan duyarak birşeyleri idrak etmeye başladık biraz yaramazdık evin altını üstüne getirirdik doğrusu bulduğum yere geri koymustum zaten telefon va yoktu o yıllarda 3310 işe yaramaz
Tabi hiç unutmam Babam ile elimizde metre ölçerdik kiminki daha büyük diye O kadar da avrupalı olamadık Herkes kendi aklı ile öğreniyor ve bazı şeyleri de kendi aklı ile öğrenmeli
Aile ile derdim yok sadece ilk bilgiler aileden öğreniliyor aileden öğrenmeyenler googldan öğreniyor ve googleda çok farklı kişilerin yazdığı çektiği içerik var. Bunların bazıları gerçektenbilgi vermek için yaparken bazıları farklı zihniyetlerle yapıyor bu nedenle çocuklar için en güvenli kaynak snne babası bunu merak etim diğer sorumda şuanki nesil aile içinde nasıl bu sorumda ise şuanki nesil çocuken bu konu nasıl konuşuluyordu ve konuşulmuyordu
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Ailenizde cinselliğin tabu olduğu veya açıkça konuşulmadığı bir ortamda büyüdünüz mü? Bu durum cinsel kimliğinizi nasıl etkiledi?