Cinsel Yaşam İşe girsem seks yapacak birini bulur muyum iş yerinde? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 İşe girsem seks yapacak birini bulur muyum iş yerinde? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Dafodils Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Biraz dekolte ve naz çekmenin yapamayacağı şey yoktur :) 8 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Tabii ki bulursun, ama tavsiye etmem. Dedikodu çıkartırlar hakkında, yattığın adamın ağzı gevşek olursa. 0 0 Yorumla
İnatçıbirkoç Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı. Işteyim çalışmak mı yoksa eşini aldatmak mı? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl eşim yok Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl O zaman sıkıntılısin sen fabrika mi Yorumla
CanBurakDerler Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. İlla ki çıkar ama etik değil iş yerinde o tarz konular sonradan pişmanlık duyduruyor insana 0 3 Yorumla CanBurakDerler +1 yıl Ayrıca niye illa iş yeri başka yerde de bulursun Yorumla Soran +1 yıl başka yerde nerde bulucam Yorumla CanBurakDerler +1 yıl Ekle konuşalım Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 722 cevap paylaştı. Kadın seks yapacak birisini çok kolay bulabilir 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Işe girmeden de bulursun bunu bunun için illa işe girmene gerek yok 0 0 Yorumla
Çekilmez1adam Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl ben hep iş yerinden fb buluyorum. Hem güvenilir hem rahat 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Nasıl bir iş yeri oyle... evli adamlardan uzak durda 0 0 Yorumla
Kayserili3884 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Nasıl yani seks yapmak için isemi başlamak istiyorsun 0 0 Yorumla
visnesuyuiciyom Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 96% +1 yıl bulursun bi bakis atman bile yeterli 3 0 Yorumla
Cloudrain Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. İse girersen onlar seni bulur merak etme. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ben para yedirmek istemiyorum para karşılığı istiyorum Yorumla Cloudrain +1 yıl Ben paradan bahsetmedim. Yeni ortama giren yeni kisi olduğun için dedim. Eee birazda isveli olursan onlar sana yanaşır demek istedim. Para kısmı senin bileceğin iş. Para yemek istiyorsanda ona gore davranirsin. Yorumla Soran +1 yıl sen ise girersen onlar seni bulur dedin yani paran olursa cevrendr paranı yemek için insan olur dedin Yorumla Cloudrain +1 yıl Hayir ortamda yeni olman dan kaynaklı dedim. Yorumla
BullsKankan Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl İş yerinde böyle şeyler tehlikeli 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ne tehlikesi var Yorumla BullsKankan +1 yıl İştrn kovulma tehlikesi. Ciddi bir işyeriyse böyle şeylere mğsade edilmez Yorumla Soran +1 yıl iş verenle değil yani iş yerinde çevre edinince Yorumla BullsKankan +1 yıl Yani ofistrki kız arkadaşımla yamınlaşmam olmuştu ama daha ileri gitmedim yoksa çok sert olurdum ona karşı. Muhtrmelen de bağımlı olurdu bana Yorumla
isa_3200 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı. Girmeden de bulursun 😀 0 3 Yorumla Soran +1 yıl girmeden nerden bulucam Yorumla isa_3200 +1 yıl Bana bı yaz bakalim Yorumla Kayserili3884 +1 yıl Hangi şehirde yaşıyorsun hemen sana bulalım Yorumla
Uyedegilimben Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı. Bulursun bulursun 😀şuan bulamıyor musun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl bulamıyorum Yorumla Uyedegilimben +1 yıl Nasıl ya şaşırdım Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ise gerek yok yas kac sert severmisn boyle eze eze satalerce ustunden inmiycek 0 0 Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hangi şehirde olduğuna bağlı 0 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Çok rahat vurursun soruya bak tövbe tövbe. D 0 0 Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl bulursun hatta iş yerinde bilde seks yaparsinn 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. İstedikten sonra bulursun 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Seksi birimisin? 0 0 Yorumla
кгеам Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Onun için işe gerek yok tanışma uygulaması dolj 0 1 Yorumla Birağustosböceği +1 yıl Ofiste olanın cebinde para vardır ondan diyor. Uygulamadikiler culsuz 😂 Yorumla
Scream166971 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Amacın bunu elin adamıyla nası mide var 0 0 Yorumla
Arifde38 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Ey akıl gelince haber ver 0 0 Yorumla
mehmetsercan06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. sen iste her yerde bulursun 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Müdüre ver yardımcısı olursun sen de o azim var 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Para kazanınca herkes takılır peşine. 0 0 Yorumla
Sempatiko44 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 +1 yıl Bulursun da Yaş kac senin 0 10 Yorumla Soran +1 yıl 18 yaşım Yorumla Sempatiko44 +1 yıl Senle yapalım mi hangi sehirdesin Yorumla Soran +1 yıl İzmir Yorumla Sempatiko44 +1 yıl Hadi deneyelim Yorumla Soran +1 yıl sosyal medyadan olmaz Yorumla Sempatiko44 +1 yıl Peki korktuğun ne Yorumla Soran +1 yıl başıma bela olması Yorumla Sempatiko44 +1 yıl Hmm anladim işteki de olabilir ama Yorumla Soran +1 yıl olabilir o Yorumla Sempatiko44 +1 yıl Peki Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl kolay sekerim 5 5 Yorumla Birağustosböceği +1 yıl Bak deneyim li ofis girl😅😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tabii Yorumla Birağustosböceği +1 yıl Kaç tane tavladın kız ofisten? Bu zamana kadar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl uc dort oldu ya Yorumla Birağustosböceği +1 yıl Ooo iyiymiş ha eklesene dur merak ettim muhabbet iyi gibi 😅😁 Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Girmene gerek yok burdan bulursun 0 0 Yorumla
ylmzbyr Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet kapıda bekliyor hepsi 0 1 Yorumla Yalınayak3535 +1 yıl 😄😄😄 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Heryerde bulursun 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Her yerde bulursun 0 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. bulursun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Biraz dekolte ve naz çekmenin yapamayacağı şey yoktur :)
Tabii ki bulursun, ama tavsiye etmem. Dedikodu çıkartırlar hakkında, yattığın adamın ağzı gevşek olursa.
Işteyim çalışmak mı yoksa eşini aldatmak mı?
eşim yok
O zaman sıkıntılısin sen fabrika mi
İlla ki çıkar ama etik değil iş yerinde o tarz konular sonradan pişmanlık duyduruyor insana
Ayrıca niye illa iş yeri başka yerde de bulursun
başka yerde nerde bulucam
Ekle konuşalım
Kadın seks yapacak birisini çok kolay bulabilir
Işe girmeden de bulursun bunu bunun için illa işe girmene gerek yok
ben hep iş yerinden fb buluyorum. Hem güvenilir hem rahat
Nasıl bir iş yeri oyle... evli adamlardan uzak durda
Nasıl yani seks yapmak için isemi başlamak istiyorsun
Mutlaka bulursun, her erkek seks yapacak kadın arıyor.
bulursun bi bakis atman bile yeterli
İse girersen onlar seni bulur merak etme.
ben para yedirmek istemiyorum para karşılığı istiyorum
Ben paradan bahsetmedim. Yeni ortama giren yeni kisi olduğun için dedim. Eee birazda isveli olursan onlar sana yanaşır demek istedim. Para kısmı senin bileceğin iş. Para yemek istiyorsanda ona gore davranirsin.
sen ise girersen onlar seni bulur dedin yani paran olursa cevrendr paranı yemek için insan olur dedin
Hayir ortamda yeni olman dan kaynaklı dedim.
İş yerinde böyle şeyler tehlikeli
ne tehlikesi var
İştrn kovulma tehlikesi. Ciddi bir işyeriyse böyle şeylere mğsade edilmez
iş verenle değil yani iş yerinde çevre edinince
Yani ofistrki kız arkadaşımla yamınlaşmam olmuştu ama daha ileri gitmedim yoksa çok sert olurdum ona karşı. Muhtrmelen de bağımlı olurdu bana
Girmeden de bulursun 😀
girmeden nerden bulucam
Bana bı yaz bakalim
Hangi şehirde yaşıyorsun hemen sana bulalım
Bulursun bulursun 😀şuan bulamıyor musun
bulamıyorum
Nasıl ya şaşırdım
Ise gerek yok yas kac sert severmisn boyle eze eze satalerce ustunden inmiycek
Hangi şehirde olduğuna bağlı
Çok rahat vurursun soruya bak tövbe tövbe. D
bulursun hatta iş yerinde bilde seks yaparsinn
Taktikler bende yaz bana öğretiyim