Kafası uyarsa gerisi önemli değil ciddi düşünür, evlenir
Çocuk olarak görür
Onunla takılmak ve ilişkiye girmek ister
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben farkında olmadan 20 yaşında bir 24 falan zannediyordum o da fark on yaş var ama 20 olduğunu gelse de bana ağırdı çünkü küçüktü ben yaşımı göstermiyorum ama ben baba olsam kızım olsa ondan 14,15 yaş büyük birisiyle ilişki yaşasa ben o adamı vururum bu düşüncelerle vazgeçmiştim ama yapana saygı duyarım bu saatten sonra bir şey diyemem kafalar uyuyorsa birlikte mutluluğu var ise olabilir neden olmasın bakmayın burada niyeti sadece tadına bakıp atmaktır diyenlere yok öyle bir şey gerçekten sevebiliyorsunuz sevmenin yaşı yok yaş farkı sevginin önüne geçemiyor zihinle duygular çarpışsa da beyninizi reddetse de Yüreğiniz aynı şeyi söylemiyor
Cevap
10Cevap
Şahsen ben asla bakmadim bakmam da
Benim gözümde onlar çocuk
Onla takimak icin olur bu isler
Genelde taze et
Anlamadım
9 yaş fark sorun olmaz.
İyi senin gibi düşünenler de var
Ben her zaman kendimden çok daha küçük hatunları tercih ediyorum. Eril enerjim yüksek ve baba sevgisi alamamış kızlar ilgimi çekiyor.
Koruma iç güdüm yüksek
Baba sevgisi alıp almamakla alakası yok ya
Gönül bu kimi seçeceğini bilemiyor ve her kendinden büyük erkekten hoşlanan kız baba sevgisi görmediği için büyüklerden hoşlanıyor düşüncesi saçma
Evet haklısın gönül kimi sevecek belli olmuyor fakat genel olarak baba sevgisi alamamış kızlar babası yaşında erkek tercih ediyor.
21-30 içinde mi babası yaşında diye düşünüyorsun
Hayır 21 - 30 normal 21 e 45+ olsa o zaman babası yaşında derdim 👍 birde çok daha fazla büyük erkeklere ilgi duyanlar var. Ali ağaoglu ve Acun gibi erkeklerin peşinde koşanlar.
Onlar karaktersizler zaten
Gelecek kaygısı ve rahat bir hayat kadınların çoğunun ortak düşüncesi
Düğünde gelini arar millet ahhahaha
Ne demek istiyorsun
Yahu daha ağzın süt kokuyo senin ne evliliği
Peki
bana daha cok eglence ivin geldi ya
Hepsi olabilir knk bunu senin anlaman lazım
Oyun havasıdır o
?
2 ve 3
Her şey olabilir