Özür dilerim utanarak soruyorum ama. Eşim biraz uzakta çalışıyordu üç aydır filan ayriydik dün geldi bizde birbirimizi özlemişiz biseyler yaşamış bulunduk ben 35 haftalık hamileyim çok fazla yanma hissettim. Sizce araya giren zamandan dolayı mı oldu? Son haftalarda riski var mı lütfen bilgisi olan yazsin dalga geçecek olanlar yazmasın
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÖncelikle ben doktor değilim fakat yardımcı olmak için yine de bir şeyler yazmak istedim, Üzücü bir durum yaşamışsın endişelenmekte haklısınız. Yanma hissi hamilelikte çeşitli sebeplerden kaynaklanabilir, özellikle son haftalarda. Ancak, stres, duygusal değişimler ve eşinizin dönüşü gibi faktörlerin etkisi olabilir. Yine de, bu tür belirtilerle ilgili kesin bir yorum yapmak için bir doktora danışmanız önemlidir. Acil durumlar için doktorunuza başvurmanız en iyisi olacaktır.
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim anlayışınız ve yorumunuz için
- +1 yıl
Rica ederim ne demek ben gerçekçi soru gördüm ilk defa
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılYaz geldi havalar ısındı, kocanızı en son kış mevsiminde gördüğünüz için makine hararet yapmış, fazla ileri geri yapmaktan motor yanmış, onun yanıklığı.. Koku da geldi mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten normal bı cevap verseniz olmuyor dimi
- +1 yıl
Ben doktorum hanımefendi
Son zamanlarda ilişki önerilen bişey normalde ama takip eden doktorun görüşü önemli tabi. Normal şartlarda gebeliğin son zamanlarında ki ilişki doğuma kolaylık sağlar
06 Yorumla
Soran+1 yılKimisi bunu diyor kimisi tam tersi riskli diyor hangisi doğru
Soran+1 yılAnladım bı sorarim
Soran+1 yılEvet
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
18Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılRisk var mı bunu doktora sorman gerekiyor. İçeri boşalmasın enfeksiyon kaparsın. Bendede oluyordu bir süre ara verince 2sebebi olabilir ya enfeksiyon var sende ya da bir süre mola vermenizden ötürü de olabilir.
23 Yorumla
Soran+1 yıl3 ay kadar zaman geçti aradan öyle diyim
Cevap sahibi+1 yılSebebi bu evet son 1ay ilişkiye girmemelisiniz bebek aşaği iniyor doğum pozısyonu alıyor çunku.
Soran+1 yılAnladım
Gizli Üye(25-29)+1 yılaskim kisieden kisiye risk degisebiliyor doktorla gorusmeni tavsiye ederim sizde ne kadar cok ozlemis olsanizda 35 haftalik hamile oldugunu unutup okdara sert yapabilirisniz biraz vicdan
22 Yorumla
Soran+1 yılVicdan derken ablacım gidipte çocuğa zarar verecek derecede sert yapmadık zaten
Cevap sahibi+1 yılbelirtmemisssin canim
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Biraz risk var evet ama uzun süre birlikteliğiniz yoktu bundan kaynaklı da olabilir son bir ay ilişkiye girilmez kesinlikle
06 Yorumla
Soran+1 yılSon bir aya girdim ben zaten
Soran+1 yılTamamını soktu 🙄
Soran+1 yılBen anlamıyorum kimisi bebek çok korunaklli yerde ona zarar veremez diyor neye göre iyice kafam karıştı
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılAraya giren zamandan dolayı olmuştur en güzeli senin üstüne çıkmayacağını çok fazla baskı yapmayacak pozisyonlar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı.
+1 yılAraya giren zamanda olabilir ama o riski nasıl aldiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani ne riski
- +1 yıl
Hamileliğin son haftaları cinsel ilişki çok riskli canım
+1 yılMuhtemelen son haftan olduğu için. Çok acı varsa doktora gşt
04 Yorumla
Soran+1 yılŞu an hafif yanma var başka bişey yok bekliyorum inşallah gecer
- +1 yıl
Umarım, şimdiden gözünüz aydın bebiş için
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
Aradan zaman geçtiği için sende tam islanmadan girmiştir ondan
04 Yorumla
Soran+1 yılAnladım
- +1 yıl
Aslinda hamileler istekli olur ama sende durum farkli galiba
Soran+1 yılEvet sanırım
- +1 yıl
O yüzden esinin biraz anlayışlı olması lazım büyük ihtimalle de eskiden olduğu gibi olmuyordur
+1 yılhamılelıkte ıstek yogundur bunun ıcın onemlı olan gereklı pozsıyonlar
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır tam tersi bende istek yoktu eşim istedi
- +1 yıl
oral yap sende ona sadece
Gizli Üye(25-29)+1 yılAblam keşke böyle bir şeyi paylaşmasaydın burada ya
02 Yorumla
Soran+1 yılDanışmak isteidm bunda ne var
Cevap sahibi+1 yılAma özel hayatın ve baksana abazalar atlamış hep
+1 yılVajinal darlık yaşamış olabilirsin ya da enfeksiyon da olabilir. Kaç gün önce oldu bu?
04 Yorumla
Soran+1 yılBugün
- +1 yıl
Kaç saatlik bir ilişki yaşadınız?
Soran+1 yılYarım saat
- +1 yıl
Anladım eklesene beni bir kaç soru daha soracağım özelden.
+1 yıl32. haftadan sonra riskli durumlar, hem bebiş aşağıya doğru kaymıştır
00 Yorumla
+1 yılhamileykende yapmazsin be abla cocuguna yazik
12 Yorumla
Soran+1 yılDoktorlar yapamazsın gibi bişey demiyor ablacim
Gizli Üye(25-29)+1 yılHm peki zolradimi sizi o anda? Çünkü islanmadiysan normaldir yanmasi
010 Yorumla
Soran+1 yılÇok ıslanmadi evet
Cevap sahibi+1 yılO yüzdendir bide uzun surduyse boşalması tahriş olmuştur.. keşke kayganlastirici kullansaydiniz
Soran+1 yılAcele oldu biraz özlem vardı
Cevap sahibi+1 yılİyi bari ev musaitmis yaparken... niye kaç dk on sevisme olduki hemen içinize mi girdi direk
Soran+1 yılHayır işi vardı bı yere yetişmesi gerekiyordu o anda bana sarıldı kokladı uzun zaman görmeyince de özledim dedi odaya cekti
Cevap sahibi+1 yılHm peki gece geri gelmedimj? Kaç dk surdu içinizde olması o an acı hissetmediniz mi
Soran+1 yılHissetmesem sormazdim zaten
Cevap sahibi+1 yılHm dogru diyorsunuz.. peki kaç dk surdu ve siz yapma demediniz mi o anda
Soran+1 yılYani bunun sorumla alakası yok bence siz muhabbet etmek istiyorsunuz da benim bu soruyu sorma amacım bı sıkıntı olabilir mi riski var mı daha da özele girmek istemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılBunun alakası şu eğer uzun ve sert olduysa sıkıntı vardır belki çünkü pozisyon vs hepsi etkilidir çocuğa zarar verebilir amaç sohbet vs değil o kadarda düsmedik yani.
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım sert girmedikçe sorun yol girip cikms doğumu Bike kolaylaştırıyor her pozisyonda da yapmayın
00 YorumlaEnişte zorlamış
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Doktorun izin vermiş miydi
02 Yorumla
Soran+1 yılSormadım ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocan nerde neden yalnızsın gebelikte
06 Yorumla
Soran+1 yılŞehir dışında çalışıyor esim
Cevap sahibi+1 yılOlmaz li öyle gebelik süreçinde libido yükselir sana yardımcı olması lazım her yanında blunması lazım hamile kaldığından beri yalnızsın
Soran+1 yılSiz libido diyorsunuz bunun psikoljik boyuti var her şey cinsellik değil yalnızlık bencede zor ama ev almak için uğraşıyoruz gittiği yerde iyi kazanjyor
Cevap sahibi+1 yılZate yazdım libido ve yalnız kalmaznız kötü durum dedimm
Cevap sahibi+1 yılİlk gebeliğin mi
Cevap sahibi+1 yılHep yalnız olursan her şey olur
Gizli Üye(30-35)+1 yılSulanmamıştır tam o yüzden yanma olur
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladim
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Islanmadınmı
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılYoktu
+1 yılDarısı başıma.
00 Yorumla