eski sevgilimle gece sohbet edıyoduk ben bıraz yukseldım ve söyle bi konusma geçti yani daha once hep imalar oldu ama aramızda bisi gecmedı şöyle bi sohbet geçti neden geri adim atmıs ben mı yapamıyom?
+ ben - o
+ben zaten sana yanıyorum alevi silsen nolur
-itfaiye atim olmaz mı
+sen söndür olmaz mi
- oda bi secenek
+bunu tercıh edıyorum
-itfaiye kostumu giyip geliyorum
+giyinmeden gel bekliyorum
-sadece hortumla gelicem
+hortumumuz var ya zaten bi tane yeter
-dogal hortum bızımkı
+senin dogal hortum yeter benım atesı sondurmeye en dogalından
-o zaman her yangında benı ararsın
+olur kendı yangınımda ararım dedım aradım iste aradım dedım sakaya vurdum
cagır anlamında dedim dedi bende dedim cagiriyorum yangın var iste yangının ortasında sortlu adam fotosu attı alltakini cıkart tamamız dedim
-alttakini cikarttim al kendın sondur dedi
+yok sen sondurcektın
-bu yangın ancca bi saate soner ne kadar buyukse dedi
+ben cıkartayım sen sondur dedım
-olur sen cıkar sondurme ısı bende dedı cıkarayım sana baglı saatı dedim
sonra iste sondurmeye operek baslayalım dedı olur op bakalım dedım hortum kontrolu sende al sondur bakayim dedi bende dedım hortumun kontrolunu dirket bana vermesen
sonra bi anda sakaya vurdu sondurduk yangını hocam hızmetımızı puanlayın falan dalgaya vurdu konu degisti neden boyle oldu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Demekki alışkın değil böyle şeylere onun için kısa kesmiş ya da seninle ciddi düşündüğü için bazı şeylerin zamanında olmasını istiyor.
ay bilemedim ki umarım cıddı dusunuyodurr
Utanmışş çekinmişte olabilir zaten ciddi düşünmeyen biri olsa devamını getirir hatta sana gerçek cinsellik teklif ederdi.
yani evet haklısın ondan cok ben üsteledim garip
Şimdi öyle yaptı diye soğuk yapma aynı şekilde ilişkinize devam edin.. zamanı gelince gerçeğini yaparsınız.
yani zaten ayrıyız hani ben yazdikca konusuyoruz gibi ama dun sey dedi barisamasak nasıl konusalım falan hanı barıstık mı emın degilim bilmiyorum kafam karısık bıraz
Aranızda kırgınlıkmı vardı
yani biraz karısık nirbirimize kırıcı seyler yaptık sordum o kadar seye ragmen ıyı davranıyosun dıye enayı mı dıyosun bilmiyorum nefret etmıyorum dedı ıste
Belkide seni sevdiği için bunu sorun etmedi. zamanla bazı buzlar tamamen erir ve ilişkiniz dahada güçlenir.
Ama işte ilk yanlısı o yaptı sebepsizce terk etti hata gibi geliyor
Eskiye değil artık şimdiye bakmanız lazım şu an iyiye gidiyorsa ilişkiniz devam edin ama bazı şeyler iyice rayına oturmadan cinsellik konusundan uzak durum. sonuçta karşındaki seni önceden sebepsizce terk etmiş diyorsun bunu tekrar yaparmı onuda hesaplayarak adım atmak lazım.
Ben yazmasam konuşmuyoruz hala takiplesmiyoruz napicam bende bilmiyorum yoruldum biraz
O zaman bundan bir yol olmaz itikleyerekte ilişki yürümez.. belliki zorlayarak birşeyler yaptırmaya çalışıyorsun ilgisi olsa herşeyi isteyerek istekli bir şekilde yapar zaten.
öyle iste kafam kar8ıstı zor biri biraz
Çok fazla riske atmaya ve beklentide kalmaya gerek yok bence... olan sana olur bu süreç seni yıpratabilir.. karşı taraf net olmalı bazı konularda..
doğru diyosun teşekkür ederim biraz kafam karışık ama halledilir sanırım
Rica ederim bazı şeyleri zamana bırakmak lazım zaman neleri karşımıza çıkarır bilinmez.
Bekleyelim bakalım...
Çünkü olay bu hikaye anca bu kadar ilerler yanlış başlangıç olmuş veya sonu iyi bağlanmamış tünelin ucu gözükmemiş yani
bu ne bence sevigilinde iş yok. arkadaş ol sen onla sadece hatta ben arkadaş olarakta kalmam onla
neden ki
hiç bir şey bilmiyor. saf çocuk hemde çok.
Bundan olmaz. Beceriksizin tekiymis
deme oyle
Oyle maalesef
Pasif bir karakter belli ki
nasıl yani nerden anladın ki
E aktif baskın bir karakter olsa orada ne sohbetler dönerdi hatta belki bir şekilde yanına çıkar gelirdi ben öyleyim şahsen
Ne kadar saçma bir konuşma
Bi anda kestiyse boşalmış olabilir
o kadarcık seyden mı
Öyleleri de var çünkü 😃 geçmiş olsun
Oysa ki sen güzel konuşmuşsun 😏
ne bileyim kendımde sorun aradım bı an
Merak etme için rahat olsun o sorun karşı taraftan kaynaklı
Eğer istersen bana yaz daha anlatabileceğim de var
burada mısın 😃
Ergen ergen şeyler ya
Biraz malmış sanırım
O sürdürememiştir