Hepsi cinsellik peşinde ben istiyorum ki seviyeli bir ilişkim olsun herşeyi zamanı gelince yaşayalım. Görücü usulüne olumlu bakmaya başladım artık arkadaşlar Ekim 8 de 28 olcam benim yasitlarimin çocuğu oldu.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAbazalar var evet, ama şöyle bişeyde var insan evleneceği kadının istekli isteksiz olup olmasına dikkat ediyor etmeye çalışıyor artık. Evlendikten sonra üstüne alınma ama bazı kadınlar cinselliği erkeğe ödül vermek gibi sadaka verir gibi görüyor. Haliyle hiç bi erkek kendini ağırdan alan ''Ben istersem olur istemezsem asla cinsellik olmaz'' düşüncesinde bi kadın ile olmak istemez.
04 Yorumla
Soran+1 yılYok ben o düşünce de değilim sadece tanışır tanismaz birinci buluşmada ya da ikinci buluşmada cinsellikten bahsetmesinler soğuyorum çünkü. Belli bir zaman sonra bu konuların açılması taraftarıyım
- +1 yıl
Hayır ben senin için özellikle demedim, Bazı kadınlar var böyle düşünüp böyle davranan, cinsellik ile aklınca erkeği cezalandırıp yataga girmeyen olmayan var yani. Elbette sebde haklısın yani ilk buluşmalarda daha karakter kişilik olarak tanımamış iken direkt cinsellik mevzularına girme soğuma sebebidir. uzak durmakta sonuna kadar haklısın.
Soran+1 yılAnladım seni sen de haklısın. Cok teşekkür ederim 🤗
- +1 yıl
Rica ederim ne demek
En İyi Cevaplar
Cok yanlış düşünüyorsun evet 28 yaşında Türkiye’mizin insanlarına göre evde kalmış evlenememis vs vs sözler duyan bir millete sahibiz ama buna hiç gerek yok şu zamanda seks isteyen veya ilişki istemeyen erkekte yok tabiki bu demek degilki ilişkiye gir ben girenlere karşıyım çünkü sonu hep pişmanlık oluyor veya alışkanlık ama illaki karşına doğru dürüst bir insan çıkar zamanı daha değildir tevafuk bekle derim
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Sen bilirisn kimse tercihlerine karışamaz. Ama belli bir çizgin var ne istediğinin farkındasın. Bu yüzden zaman kaybetmeyin cinsel yaklasanlari ilk mesajda engellersen. Karşına çıkabilecek doğru kişiyi daha rahat görürsün çıktığın zaman
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıyorum engelliyorum ya da muhabbeti kesiyorum
Soran+1 yılDoğru diyorsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu yaşıma geldim cinsellik yaşamadım istesem olur muydu evet ama ben uzak durdum sevgilim bile olmadı 👎 Evlilik deseniz bu zamanda çok zor 😥 neyse umarım bulursunuz aradığınızı
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
10Cevap
Ahh aynı dert bendede var. Düzgün insan arayışı zateb yorucu yaa.
Bir süreden sonra bahaneler çoğalıyor.
Ama tanıdıkça eşin puanı yüjseliyor.
Önemli olan belli seviyeleri aşmak
Uyum ve çekim olmalı.
Yanına gştmek için içim atmalı
Bulamıyoruz ama maalesef10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yıldoğru zaman doğru çevrede ararsan, sana uygun olan birisi mutlaka karşına çıkacaktır.
gerisi beklenti ve uyum dengesine bakar00 Yorumla
+1 yılCinselliğini çıkar dünyanın en güzel kadını bile yanlız kalır bunu unutma derim😉
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru insanlar hep kapılıp sahiplendi kalanlarda bunlar idare et canim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMaalesef günümüz ilişki anlayışı değişti herkes ilk buluşmada yatağa girmek istiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Bu zamanda test sürüşü yapmadan almiyorlar
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle istemiyorum
Bu devirde inşallah bulursun
03 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
Soran+1 yılSağ ol sana da hayırlı bayramlar
+1 yılBende henüz birini bulmadım maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇirkin misin?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Geciktin
01 Yorumla
Soran+1 yılBiraz geç kaldım evet