Cinsel Yaşam 4 gün üst üste seks yapmak sanırım rekorum oldu, senin rekorun ne? selinaymarji22 Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Hal kalmadı 😂 Güncellemeler+1 yıl Niye kudurdunuz anlamadım madalya yok başarı falan manyaklar 4 gün üst üste seks yapmak sanırım rekorum oldu, senin rekorun ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Çok daha uzun süre her gece seks yapmışlığım var. Hiç de yorgunluk duymadım, duymam. 0 0 Yorumla
lronHide Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Allah sayısını mı arttırsın diyelim ne diyelim şimdi. 1 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. 3 gün üst üste olmuştu... aynı günde de 2 farklı kişiyle 0 0 Yorumla
C00LRahiP Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 37% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 690 cevap paylaştı. Hiç saymadım üst üste kaç gün gittiğini ama 4 günden fazla olduğuna eminim. 0 0 Yorumla
CanBurakDerler Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. 4 gün üst üsteyi geçtim nerdeyse aralıksız olmuştu fenaydı bir 4 daha devam ederdim 🤤🤤 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bir kızın bununla övüneceği günü de gördüm ya tamam yeterli bu dünya 0 1 Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Valla Yorumla
ulasbanakoyayimsana Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl 14 gün. Rekorim en sonunda bir şey gekmememeye basladi 0 0 Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hep aynı kişiyse biravi 0 2 Yorumla selinaymarji22 +1 yıl Aynı Yorumla BalalarBabası +1 yıl Epey rahatladın desene 😄 Yorumla
İstavritliAşure Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 99% +1 yıl Nazar etmeyelim Ne olur bir gün bizim de olur 0 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Umarım kocanızladır. 0 0 Yorumla
cemlara34 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 841 cevap paylaştı. Aynı gün 6 kadın oldu sanırım 0 0 Yorumla
uyumsuzbirbilinmez Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 923 cevap paylaştı. 1 hafta üst üste yapmak 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Rekor bende aralıksız aylarca yapmak 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Yani keyfini sür 0 0 Yorumla
SİTENİNDİNAZORU Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Çünkü sen boşuna selin marji değilsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kocam değilse işin zor ahirette 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kocan* Yorumla selinaymarji22 +1 yıl Sanane kardeşim benle beraber mi yanacan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Allah muhafaza eylesin Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. 12 saat bisiklet sürmek ölüyordum 😵💫 0 4 Yorumla selinaymarji22 +1 yıl Yuh Yorumla myd1oez +1 yıl Aşırı zevk aldım knk Yorumla selinaymarji22 +1 yıl Bacakların kopar Yorumla myd1oez +1 yıl Bir şey olmadı sadece çok ağrıdı sonrasında ağrı zevke dönüştü 😂 Yorumla
Kıvanc3435 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı. Gunde5 kez rekorum 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Aynen kesin yaşanmıştır 0 0 Yorumla
acayipadamm Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Yarasın abla. 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Muazzam sayı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Çok daha uzun süre her gece seks yapmışlığım var. Hiç de yorgunluk duymadım, duymam.
Allah sayısını mı arttırsın diyelim ne diyelim şimdi.
😂😂
3 gün üst üste olmuştu... aynı günde de 2 farklı kişiyle
Hiç saymadım üst üste kaç gün gittiğini ama 4 günden fazla olduğuna eminim.
4 gün üst üsteyi geçtim nerdeyse aralıksız olmuştu fenaydı bir 4 daha devam ederdim 🤤🤤
Bir kızın bununla övüneceği günü de gördüm ya tamam yeterli bu dünya
Valla
14 gün. Rekorim en sonunda bir şey gekmememeye basladi
Hep aynı kişiyse biravi
Aynı
Epey rahatladın desene 😄
Nazar etmeyelim Ne olur bir gün bizim de olur
Eşin mi sevgilin mi
Umarım kocanızladır.
Aynı gün 6 kadın oldu sanırım
1 hafta üst üste yapmak
Rekor bende aralıksız aylarca yapmak