Cinsel Yaşam İlişki sonrası bacak ağrısı nasıl geçer? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Herkese merhaba ilişki sonrası bacaklarda özellikle iç kısımlardan ağrı normal mi? Geçmesi için ne yapmam lazım? İlişki sonrası bacak ağrısı nasıl geçer? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl az önce de mi sormuştun sen bu soruyu? bu arada ilk defa mı oldu 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Evet sorum ama konu etiketini yanlış etiketlemişim silindi Yorumla Soran +1 yıl Daha önce de bir kere oldu ama bu sefer biraz ağrı fazla Yorumla ax2akrep +1 yıl ilk defa mı yaptın Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla ax2akrep +1 yıl belkş kendini kasmışsındır ya da aleti kalın mı geldi Yorumla ax2akrep +1 yıl alılırsın alışorsın :) Yorumla
Cloudrain Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Bacak omuzayafa dogy pozisyonda çok kaldıysan olabilir. Bide kendini fazla kasmamalisin. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Korkarak kendini çok kasarak yaptığın içindir rhatlayamıyorsun hatta bence sevişmek oral olayı sana yapılmıyor olabilir 0 7 Yorumla Soran +1 yıl İlk başka kendimi kastım fark ettim ne yapmam lazım geçmesi için Cevap sahibi +1 yıl Sen değil erkek sevişip oral yaparak seni bedenen önce rahatlatmalı oral yapmalı sana zevk vererek kasılmalarını almalı Soran +1 yıl Şimdi için demiştim ağrı geçmesi için ne yapabilirim Soran +1 yıl Hiç halim yok bacaklarımın Cevap sahibi +1 yıl Duş al ılıktan biraz sıcak olacak suyla ve ağrıyan yerlerini bastırmadan ov Soran +1 yıl şu an duş alamam sanırım krem sürsem? Cevap sahibi +1 yıl Kas gevşetici krem varsa olur normal krem işe yaramaz
birhosumagittin Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ilık duş öneririm genelde kasılmadan olur. Bacak omza denendi ise 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl o bacak değil kazık agrısıdır.. ve oda senin kendini fasla kasmandan kaynaklı gelişen bir durum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bazı pozisyonlarda sert yapıyorsa olması normal kasık ağrısı bacak ağrısı kalça ağrısı olur yani 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geçmesi için beklemen gerekiyor başka yapacak bir şey yok çok zorlama Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Normal evet, kendini kastığın için olabilir 0 0 Yorumla
Kartal0662 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çok zorlamış kasmışsın kendini 0 0 Yorumla
BİLALİm0138 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Masaj lazım da yapacak adamı da bulmak lazım 0 0 Yorumla
SİTENİNDİNAZORU Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşırı zevkten dolayı aşırı kasılmadan dolayı. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kendini mi kasiyosun 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Evet bu sefer kastım biraz kendimi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kasiyosan ağrı yapiyo bir kaç gün ağrı yapar Yorumla Soran +1 yıl Ama o kadar ki bacaklarım çok güçsüz gibi hissediyorum dinlensem geçer herhalde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dinlen tabiki kendini çok kasma ama zor oluyo sonrası Yorumla Soran +1 yıl Geçer değil mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geçer tabiki kas gevşetici at rahatlarsin Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Sert miydi 0 0 Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Zamanla gecer 0 0 Yorumla
Kahramanmaraşlı46 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Merhaba ksc yaşında sın tam olarak neresinde agrın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
az önce de mi sormuştun sen bu soruyu?
bu arada ilk defa mı oldu
Evet sorum ama konu etiketini yanlış etiketlemişim silindi
Daha önce de bir kere oldu ama bu sefer biraz ağrı fazla
ilk defa mı yaptın
Hayır
belkş kendini kasmışsındır ya da aleti kalın mı geldi
alılırsın alışorsın :)
Bacak omuzayafa dogy pozisyonda çok kaldıysan olabilir. Bide kendini fazla kasmamalisin.
Korkarak kendini çok kasarak yaptığın içindir rhatlayamıyorsun hatta bence sevişmek oral olayı sana yapılmıyor olabilir
İlk başka kendimi kastım fark ettim ne yapmam lazım geçmesi için
Sen değil erkek sevişip oral yaparak seni bedenen önce rahatlatmalı oral yapmalı sana zevk vererek kasılmalarını almalı
Şimdi için demiştim ağrı geçmesi için ne yapabilirim
Hiç halim yok bacaklarımın
Duş al ılıktan biraz sıcak olacak suyla ve ağrıyan yerlerini bastırmadan ov
şu an duş alamam sanırım krem sürsem?
Kas gevşetici krem varsa olur normal krem işe yaramaz
Ilık duş öneririm genelde kasılmadan olur. Bacak omza denendi ise
o bacak değil kazık agrısıdır.. ve oda senin kendini fasla kasmandan kaynaklı gelişen bir durum.
Bazı pozisyonlarda sert yapıyorsa olması normal kasık ağrısı bacak ağrısı kalça ağrısı olur yani
Geçmesi için beklemen gerekiyor başka yapacak bir şey yok çok zorlama
Normal evet, kendini kastığın için olabilir
Çok zorlamış kasmışsın kendini
Normal değil piskolojik olabilir
Masaj lazım da yapacak adamı da bulmak lazım
Aşırı zevkten dolayı aşırı kasılmadan dolayı.
Kendini mi kasiyosun
Evet bu sefer kastım biraz kendimi
Kasiyosan ağrı yapiyo bir kaç gün ağrı yapar
Ama o kadar ki bacaklarım çok güçsüz gibi hissediyorum dinlensem geçer herhalde
Dinlen tabiki kendini çok kasma ama zor oluyo sonrası
Geçer değil mi
Geçer tabiki kas gevşetici at rahatlarsin
Kendini çok kasıyorsun sanırım
Eş mi sevgili mi
Sert miydi
Çok mu ağrıyor
Zamanla gecer