Öncelikle ilişkimiz gayet güzel ve sevgi var ama bir haftadır ilişkiye girdikten yarım saat sonra panik atak geliyor pişmanlık olamaz ilk değil, bununla ilgili bir travmam yok eminim doktor da bir şey bulamadı üstelik karşı taraf çok anlayışlı ama benim için sorun olmaya başladı bu durum, sevgilimle ilk ilişkimde heyecan dan yapamamıştık ama üzerinden baya geçti ben 1.70 59 kiloyum o 1.90 94 kilo bununla ilgisi olabilir mi saçma ama bir tek bu geldi aklıma
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBence bı uzman psikolog ya psikiyatri ye danış en mantıklı olan bu bir travmam falan yok diyorsun ama belkide tetikleyen başka bir şey var ama seks den sonra olması da tuhaf çok fazla önerim yok üzgünüm 🤔
03 Yorumla
Soran+1 yılDüzenli olarak psikoloğa gidiyorum ben zaten anksiyete ve panik atak var o yüzden bahsettim ona birçok şeyi biliyor hakkımda ama o da sen düşün üzerine bakalım dedi bulamadım
- +1 yıl
Bende durum aynı anksiyete depresyon 1 yıldır tedevi sürecindeyim umarım iyi olursun enteresan ve ilkkez duyduğum bir şey bu peki kadın hastalıkları uzmanı göründün mü?
Soran+1 yılHayır yani cunki bedensel olarak acı vs. Hissetmiyorum o yüzden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
8Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılPanik atak ve anksiyetesi olan biri olarak soruyorum o an ne düşünüyorsun da geliyor?
027 Yorumla
Soran+1 yılIlişki esnasin da farklı bir durum düşünmüyorum. ya da o an geçtikten sonra unutuyorum bir turlu bulamadim ben
Cevap sahibi+1 yılHiçbir şey düşünmeden mi geliyor? Bir şeyi kafaya takmadan?
Soran+1 yılKafaya taktigim şeyler tabi ki var herkes gibi ama çoğunluğu işle ilgili ya da ilişkiyle ilgiliyse bunu konuşuyorum o yüzden bu ihtimali dusunmemistim
Cevap sahibi+1 yılGenelde bir şeyin kötüye gideceğini düşünmek böyle yapar. Ama bu ilişkiden sonra oluyor ve genelde düşünce de olmuyormuş. Belki yoruluyorsun güçsüz düşüyorsun ondan olabilir. Nefes nefese kalıyorsun, ciğerlerin veya kalbin etkileniyor olabilir.
Soran+1 yılGenelde yorgun olan birisiyim zaten yani is çok yoğun vitaminlerle ayakta duruyorum diyebilirim
Cevap sahibi+1 yılNe sıklıkla yapıyorsunuz? Ciddi bir ilişki mi?
Soran+1 yıl2 3 günde bir falan ciddiyetini konuşmadık
Cevap sahibi+1 yılSeni zorlayacak hareketler yapıyor mu?
Soran+1 yılHayır yapmıyor ama Şu an zaten o da korkarak davranıyor bir şey olacak diye
Cevap sahibi+1 yılBence düşüncelerin var ne olduğunu bulmaya çalış bir şeylerden çekiniyorsun korkuyorsun.
Soran+1 yılÖyle yapacağım belki de sorun benim evim de olmamız bilmiyorum bulmaya calisacagim
Cevap sahibi+1 yılSenin evin daha güvenli bence. Kaç yaşındasınız?
Soran+1 yıl23 30
Cevap sahibi+1 yılBaya yaş farkınız varmış. Önceden de deneyimin vardı herhalde bakire değildin.
Soran+1 yılIkimizin de vardı
Cevap sahibi+1 yılNe iş yapıyorsun işte yoruluyorsun?
Soran+1 yılDiş hekimi
Cevap sahibi+1 yılAa en yakınlarım diş hekimi gerçekten çok yoruluyorsun biliyorum. Bir de özel bir yerde maaşlı çalışıyorsan seni çok kullanıyorlar.
Soran+1 yılMaalesef öyle hdkdk
Cevap sahibi+1 yılBoş zaman yok hasta çoksa durmuyorsun hep ayaktasın stres iyi sevişmeye haliniz kalıyor
Soran+1 yılBazen çok oluyor ama yorucu olan kısmı anlayissiz olanlar geçen adamın birisi çocuğunun dışı kanadı diye üzerime yürüdü mesela bunlar en yorucu olan kısım
Cevap sahibi+1 yılEvet biliyorum yaşadığınızı. Bence işin stresi de etkiliyor seni.
Cevap sahibi+1 yılDiş hekimi tanıdığımda stresini seks ile atıyordu durmuyordu. Beraber kalıyorduk işe gitmeden önce sabah sen şöyle içeri geçer misin diyip seks yapıyorlardı.
Soran+1 yılBizde öyle bir durum yok djskdkd erkek arkadaşım çok fazla yurtdışına çıkıyor orada ortaklığı var karışık biraz
Cevap sahibi+1 yılOo iyimiş. Canını sıkan şey nedir acaba hani sekste yaşadığın zevk ve orgazmdan sonra boşluktan da olabilir.
Soran+1 yılValla cozemedim yani bulmaya çalışacağım
Cevap sahibi+1 yılHer şey güzel olur umarım kendinize dikkat edin.
+1 yılŞanslıymış lakin pişmanlık olmaz mı
010 Yorumla
Soran+1 yılBende düşündüm ama çok uzun zamandır bir ilişkimiz var olsa daha önce de olurdu gibi.
- +1 yıl
Öyle olmuyor işte daha az önce bir soruda gördüm 3-4 senelik ilişki ilişki yaşamışlar adam gitmiş yapmayın işte evlilik öncesi ilerde sevdiğin sorun ederse ne olcak
Soran+1 yılAyrılırsak ta nasip böyleymiş derim yani cevrem bunu sorun eden insanlar olmuyor genel de
- +1 yıl
Çevren değil önemli olan senin ne düşündüğün sen sorun edermiydin sevdiğin kişinin. Bir başkasıyla olmasını felan
Soran+1 yılSevgilimin ilki değilim ki zaten
- +1 yıl
Anladım bakirelik önemli değilse iyi bari yorumlarda görüyorum bir çok kız pişman oluyor çünkü
Soran+1 yılYa ben onların içlerinden gelerek yaptığını düşünmüyorum bunu yasamazsa gidecek diye kaybetme korkusundan yapıyor tamamı ile istemediği için pişman oluyorlar
- +1 yıl
Konu dışı ama müsade varsa soru sormama müsade var mı?
Soran+1 yılBurdan sorabilirsin
- +1 yıl
A yok 🥲🫠
+1 yılNe düşünüyorsun o an. Günah vs?
010 Yorumla
Soran+1 yılSadece keyif alıyorum hayatım da sevişmeyi hiç günah görmedim
- +1 yıl
Enteresan cidden. Peki partnerin istemediğin hareketlerde mi bulunuyor
Soran+1 yılCidden çok garip yani düşün düşün bulamadım önceden direkt ilerliyordu ilişkimiz istemediğim bir şey olmazdı ama sormazdı, artık o da korktu her hareketini soruyor
- +1 yıl
Farklı bir mekanda yapmanız mümkün mü?
Soran+1 yılGenel de benim evim de yaşıyoruz o yüzden acaba onunla mı ilgisi var
- +1 yıl
Olabilir. Farklı bir mekanda yapmayı deneyin. Alkol kullanıyor musunuz
Soran+1 yılAyda bir falan neden sordunuz
- +1 yıl
Ya denediniz mi bilmiyorum ama biraz alkol alıp deneyebilirsiniz. Mental olarak rahatlamanı sağlar
Soran+1 yılDenememistik teşekkür ederim tavsiye için
- +1 yıl
Rica ederim, kaç yaşındasın
Cinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı. Aletini sokuyor kendini değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCokmu hirpaliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlerji testi yaptır.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Eevgilin mi
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılAslında sosyal anksiyetesi olan birisiydim konserlere falan asla gidemezdim bu durum sevgilim den sonra değişti ama Şu an daha iyi
+1 yılDefans yapın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım