Cinsel Yaşam Vajinamda doluluk hissediyorum neden sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 bir şey akmak istiyor ama akamıyormuş gibi Vajinamda doluluk hissediyorum neden sizce? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
özgür1022 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Ben nerden bilim senin vajinan ın ne demek istediģini sor bakim ne istiyormuş 🤣cok cokta aklima gelen tek bi sey var dik girmesi lazim herhalde töbe töbe😡😡😡 0 0 Yorumla
RavenbyPoe Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Doktora git derim. Bu tarz sağlık sorunlarında özellikle akıntı olacak gibiyse en temizi doktora sor. Buradakiler dolduralım abladan öteye geçemez %90ı 0 0 Yorumla
Cloudrain Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Once bir orgazm ol. Yine geçmezse bir üroloji ya da kadın doğuma gidebilirsin. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Acaba enfeksiyon gibi bir seymi var bir kadın dogumcuya gorun 0 0 Yorumla
MehmettB Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 537 cevap paylaştı. eğer ki hymen tamamen kapalıysa bu hissiyat normaldir 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. içinde o sıcaklığı dibine kadar hissetmek istediğin içindir 0 0 Yorumla
executor10 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Sanırım vajinanıza "Yoğun Trafiği Olan Caddeler" tabelası koymuşlar! 🚗🚦 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Akıntı olmadıysa neyseki hastalık değildir. Belki isteklisindir? En son ne zaman mastürbasyon yaptın? 0 0 Yorumla
EnamKurcan0 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl Yaw cidden fikir sahibi birisi yazsın komik oluyorsunuz 0 0 Yorumla
steelbullet23 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl E tutma sende iki parmak sok çıkar vajinana aksın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl bakireyim? Yorumla steelbullet23 +1 yıl E okşa üstten üstten Yorumla
comodus Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 57% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı. Akıntın var mı 0 4 Yorumla Soran +1 yıl cok degil Yorumla comodus +1 yıl Hmmm acil k doğuma git idrar tahlili bakılsın ya da ben nöbetteyim gelebilirsiniz Yorumla Soran +1 yıl neden ki? Yorumla comodus +1 yıl Vajinit olabilir muayene olmadan bir şey demek zor Yorumla
MnikSevenDev188 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl mastürbasyon mı yaptın :/ 0 2 Yorumla Soran +1 yıl hayır Yorumla MnikSevenDev188 +1 yıl Bilemedim o zaman :/ Ama yardım ederdim :P Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Şöyle bir kurcala belki tükenmiştir 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Boşalman gerekiyor bnce 0 0 Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. İhiyacı var ondan dolayı muhtemelen👍 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Düzenli boşalman gerekli. 0 0 Yorumla
Kıvanc3435 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 423 cevap paylaştı. mastürbasyon yapmıyomusn 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. E boşal 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Bosalt kendini 0 0 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Doktora gitsene 0 0 Yorumla
Mehmetkr98 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. Elin ile yokla 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çişin vardır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilemedim Yorumla
Sempatiko44 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 +1 yıl Regle yakın misin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl hayir Yorumla Sempatiko44 +1 yıl Neden sence Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. ne acaba o 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Ben nerden bilim senin vajinan ın ne demek istediģini sor bakim ne istiyormuş 🤣cok cokta aklima gelen tek bi sey var dik girmesi lazim herhalde töbe töbe😡😡😡
Doktora git derim. Bu tarz sağlık sorunlarında özellikle akıntı olacak gibiyse en temizi doktora sor.
Buradakiler dolduralım abladan öteye geçemez %90ı
Once bir orgazm ol. Yine geçmezse bir üroloji ya da kadın doğuma gidebilirsin.
Acaba enfeksiyon gibi bir seymi var bir kadın dogumcuya gorun
eğer ki hymen tamamen kapalıysa bu hissiyat normaldir
içinde o sıcaklığı dibine kadar hissetmek istediğin içindir
Sanırım vajinanıza "Yoğun Trafiği Olan Caddeler" tabelası koymuşlar! 🚗🚦
Akıntı olmadıysa neyseki hastalık değildir. Belki isteklisindir? En son ne zaman mastürbasyon yaptın?
Yaw cidden fikir sahibi birisi yazsın komik oluyorsunuz
E tutma sende iki parmak sok çıkar vajinana aksın
bakireyim?
E okşa üstten üstten
Akıntın var mı
cok degil
Hmmm acil k doğuma git idrar tahlili bakılsın ya da ben nöbetteyim gelebilirsiniz
neden ki?
Vajinit olabilir muayene olmadan bir şey demek zor
mastürbasyon mı yaptın :/
hayır
Bilemedim o zaman :/ Ama yardım ederdim :P
İlk defa böyle şey duydum
İstek mi acaba
Mastırvizyon yap rahatlarsın
Sanirim zamani gelmiş
Şöyle bir kurcala belki tükenmiştir
Boşalman gerekiyor bnce
Vidanjör çağıralım mı )?