Benim 2 hafta sonra düğünüm var ama ilk gece korkum var yani utanırım hayatımda hiç öyle bir şey yapmadım. Aklıma gelince bile utancımdan ağlamak istiyorum ne yapacam ben
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yok hiç sorun etme arkadaşım doğal bir durumdur. Ne şekilde ne yapmalısın nasıl rahat geçirilir bilgi istersen veririz doğal bir olaydır erkek içinde kadın içinde
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
15Cevap
+1 yılSen yapmadıysan bile illaki kocan olacak şerefsiz yapmıştır sen kendini tamâmen ona bırak zaten toplasan 7 dk sürer ilişki sonra alışırssın sende
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet onun geçmişi var maalesef. Ama utancımdan donarım diye korkuyorum
- +1 yıl
Lan arkadaş geçmişi olan bir adam ile evlenmek de ne bilim bu nasıl bir mezhep genişliği anlamadım senden önce kaç kız ile yattı sıra sana geldi ve sende bunu kabul ettin valla helal olsun sana da 😠
Soran+1 yılNeden öyle dedin. Bu zamanda cinsellik yaşamayan erkek kaldı mı
- +1 yıl
Evet kaldı ben varım allah korkusu olup da muhafazakar olan insanlar var mesela Allah'ın emir ve yasaklarını dinleyip de zinadan uzak duran adamlar da var temiz kadınlar temiz erkeklere temiz erkeklerde temiz kadınlara der ayet ama sen boktan bir herifi koynuna adam diye alacaksın ulan adamın midesi almaz be böyle bir durumu senin nasıl alıcak pes valla peki sen neden yaşamadın bu yasına kadar temiz kaldın da bu yaştan sonra böyle bir adamı seçtin kim bilir kaç masum kızın kanına girdi şimdi de sensin kurban cidden sizin gbı bayanları anlamıyorum 😡😡
Soran+1 yılDaha büyük bir şey daha var ben namaz kılarken o alkol içiyor ara sıra tabi. Uff bilmiyorum onu ilk gördüğüm gibi aşık oldum iyi biri sadece rahat büyümüş ailesi onu çok rahat yetiştirmiş.
- +1 yıl
Ozmn sizden olacak o çocuklardan da ben bir şey beklemem ki biri yollu olur biri de güzel kardeşim 🤣🤣🤣
Soran+1 yılSjsjjsjsjsjs ben onu hiç düşünmedim gerçekten.
- +1 yıl
Olacagı o öyle bir babadan böyle bir anneden çok da bir şey beklenmez demi 🤣
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHer erkek genelde yapıyor.
Tabi yapmayanda var ama erkek olarak öyle bir yapıya sahibiz.
Tabi buna kadınlar neden oluyor, kendilerini sergiliyorlar ya da ne bileyim farklı hareket yapıyor.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. Korkacak bi durum yok neyi merak ediyorsan sorabilirsin
00 Yorumlaevlenmeee.. olun elin şeyinin senin içinde ne işi var? "insan insanı si.. kr mi?"
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bunu düşünüp strese girmene gerek yok rahat olacaksın sakin olacaksın anı yaşayacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO geceye sarhoş kafa ve yuksek azgınlıkla gırersen hıcbısı olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılAlkol kullanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılYuksel libido ıle gırmeye çalış
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiçte utanma olmuyo bi kere o yatağa girdikten sonra her şey normalleşiyor bu kadar kasma
00 Yorumla
+1 yılçok bozdum bekaret, yardımcı olayim istersen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılher şey akşına giriyor. merak etme sen sen olmadan çözülüyor allah yardım ediyor
00 Yorumlaİlla ki bir gün olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBırak kendini Enişte halleder
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini kasma, iyice İslan, on sevişme olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİki yaptınmı utanç kalmıyor artık her gün istersin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılileride bu hallerine gülersin. rahat ol bacı
00 Yorumla
+1 yılHiç yakın olmadınız mu
06 Yorumla