Ben bu çocukla nerdeyse iki sene olacak instadan tanıştık ve benden küçük 21 ben 25. Uzak mesafedeyiz hiç yüzyüze gelmedik. Aramızda sekstng vardı. Öyle böyle konuştuk işte çok detay var veremicem uzun. En son bir ay önce buna yazdım ben artık böyşe bi ilişki istemiyorum ortada ilişki yok zaten dedim fb olduk resmen artık ciddi ilişki istiyorum sen sevsen bişeyler yapardın zaten dedim. Herkes yoluna gitsin olmaz bizden sende demiştin dedim. Oysa tamam sen bilirsin saygı duyuyorum dedi. Ama numaramı silmedi ben de silmedim. 2 hafta geçti işte bu wp çökünce bu wp ye girmez oldu en son görülmesi üç gün önce. Arkadşaımın telinden aradım acaba nomu değişti dedim açtı hemen kapttık. Kendimden arasam dicek beni mi kontrol ediyorsun diye. asla yapmazdım bunu. Daha öncede böyle oldu teli bozulmuştu. Sizce yine aynısımı olmuştur? Wp çökünce oldu olan çünkü. Sürekli stalklıyprum ya çok yıprattı beni ama vazgeçemiyorum da. Şimdi bu sevgi mi yoksa takıntı mı?
+1 yılBu tamamen libidomsu bi durum, takıntı sevgi değil. Çünkü o kişi ile yaptığın ve detayını diyemediğin şeyleri, bi başkası ile yapacağını yaşayacağını sanmıyorsun.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama yaşamakta istemem artık. Bir süre boyunca yani.
- +1 yıl
Bu bi zamana kadar mümkün oluyor. Yani ''Artık yapmayacam böyle şeyler kendime hakim olacam'' diye bastırılmış duygular illa bi yerde patlak verir.
Soran+1 yılOlay cinsellik değil bende. Merak ediyorum girmedpi zaman
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Konuşup tanıdığın biri olduğu için sadece merak işte ne yapıyor diye takıntı olmuş
019 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya daha önceden de böyle olmuşru teli bozulmuştu felan ama yine mi teli bozulur ki bi insanın
Soran+1 yılİlla girerdi illa. Wp çöktü ya salı günü ondan sonra olduu
Soran+1 yılÇöktü twitterda tt oldu hatta
Soran+1 yılYazdım tek tikte kaldı işte mesaj wp de aşko
Soran+1 yılŞimdi arasam dicek sen benimi takşp ediyon yapmam onu bu yüzden birde sevgilide değiliz
Soran+1 yılBaşkasından aradım işte açtı direkt kapattık arkadaşımdan.
Soran+1 yılYok ya şimdi dicek son görğlmemi mi takşptesin
Soran+1 yılYok ya ben diyemem öyle şeyler. Başına bişey gelmesinden değil sadece noldu da girmedi dedim teli yine mi bozuldu felan
Soran+1 yılO beni böyle merak etmezdi var ya boşuna üzüyorum kendimi ya
Soran+1 yılÇok oldu ama girerdi illa tanıyorum.
+1 yılTakınti tabi o keyfine baksana boslaip giidyor hahs
03 Yorumla
Soran+1 yılYa ama merak ediyorum kaç gündğr girmiyor daha önceden de oldu
- +1 yıl
Ya sen neden takıyorsun ki ondan baskaisnda da var şey zaten hayatını yaşa birak
Soran+1 yılYahu olay cinsellik değilki bende merak ediyorum sadece
- Cinsel Yaşam konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yılTakıntı
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha öncede teli bozuldu acaba yinemi
- +1 yıl
Ne bileyim ben sizin ilişkinizi
Olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCerensel sorunlar.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar