Bozup kan gelince anlayabilirsin sadece. Yoksa anlayamazsin
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
erkek arkadaşla sürtünme ile sevişirken penise bi anda biraz vajinama girdi penisinin baş kısmı biraz girdi ama hemen geri çekti benim canım yandı biraz sonra vajinamdan kan geldi çok az bir kısmı girdi içeri kızlığım bozulmuş mudur? tam bir birliktelikte kan gelir mi yine?
Bunu diyeceğin belli. Çevremdeki erkeklerin %90 kısmı senin bekaretinle ilgilenmiyor. Seninle ilgileniyor. Sen o çocuğa tam aşık olmamış sin. Sadece hoşlantı var demekki
güzel herşeyin farkında zeki bir kızsın. başka kişilerlede konuşabilirsin o zaman. çünkü belki gerçekten senin için iyi bir seçeneği kaçırabilirsin sadece ona takılı kalırsan.
Eğer ondan çekinmezsen yat önüne kaldır bacaklarını havaya muayene etsin seni baksın işte vajinana içeriye görür kızlık zarını yırtılmış olup olmadığını anlarsınız
erkek arkadaşla sürtünme ile sevişirken penise bi anda biraz vajinama girdi penisinin baş kısmı biraz girdi ama hemen geri çekti benim canım yandı biraz sonra vajinamdan kan geldi çok az bir kısmı girdi içeri kızlığım bozulmuş mudur? tam bir birliktelikte kan gelir mi yine?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Küvete su doldur sonra içine anadan doğma şekilde gir, eğer baloncuk çıkarsa bakiresin çıkmazsa değilsin.
Anadan doğma nasıl oluyor
Çıplak yani
Peki bu kesin yöntem mi
Evet
Merhaba ben jinekolojiyim bazı kadınlarda kızlık zarı yoktur bazılarında vardır senin vajinayı iç delik mı kapalımi
Nasıl yani anlayamadım
Orada anlatayım
😂😂😂 jinekoloji misin sen adam direkt dalın kendisi olmuş vay arkadaş sen önce jinekolog nedir onu öğren sonra ders ver hocam hadi naşşşş
Bozup kan gelince anlayabilirsin sadece. Yoksa anlayamazsin
Bozulmuş canım kan geldiyse. Artık tabuları bırakıp ilişkiye girmek istiyorsan girebilirsin
Ama çok az bir kısmı girdi tam yapınca yine kan gelir mi
Hafif gelebilir veya gelmez. Neden önemsiyorsun bunu artık özgürsün
Ya onunla değil de başka biriyle evlenirsem
Bunu diyeceğin belli. Çevremdeki erkeklerin %90 kısmı senin bekaretinle ilgilenmiyor. Seninle ilgileniyor. Sen o çocuğa tam aşık olmamış sin. Sadece hoşlantı var demekki
Hayır ben onu sevmiyorum ama onun ailesi beni istemiyor
güzel herşeyin farkında zeki bir kızsın. başka kişilerlede konuşabilirsin o zaman. çünkü belki gerçekten senin için iyi bir seçeneği kaçırabilirsin sadece ona takılı kalırsan.
Evet karşına ayna al gözle bakarak anlayabilirsin canim
Ya kızım sana ailem istemiyor demiş yani kullanıyor seni NİYE KULLANDİRİYORSUN KENDİNİ ULAN BEKARETİNİ DÜŞÜNÜYORSAN YAPMA
Bu çocukla evlenmiceksin belli bakireyim diye gezme ortalıkta
Ne kadar girdi ne pozisyonda girdi ve ne kadar kan geldi
Kafasının bir kısmı girdi hemen geri çekti zaten 2 damla kaldı
2 damla kan geldi
Ondan çekinir misin erkek arkadaşından yani
İlk sevişmeniz mi bu
Hayır çekinmem sevişmelerimiz hep sürtünerek oluyordu ama bu sefer işte içine girdi yanlışlıkla
Senin canın ilk defa mı yandı ve ne kadar acı hissettin
Evet ilk defa yandı karnım da ağrıdı bir gün boyunca
Büyük ihtimalle sadece zedelenmiştir dediğin gibi kafasının bir kısmı girdi ise 2-3 cm filan ve 2 damla kan ise yani , karın ağrın da strestendir yani
Kesin bişey mi istiyorsun peki
Tek istediğim bozulmamış olması
Eğer ondan çekinmezsen yat önüne kaldır bacaklarını havaya muayene etsin seni baksın işte vajinana içeriye görür kızlık zarını yırtılmış olup olmadığını anlarsınız
Bence bozulmuşsun. Senden izinsiz mi girdi içine
Kanın miktarı neydi
2 damla
Dikkatli bakman lazım. Ama anlattıklarına göre gitmiş seninki
Biraz karbonat bir paket vanilin ve üç damla limon suyu
ayna karşısına geç bacaklarını aç parmaklarınla vajina dudaklarını yana ayır
foto çek bana at söyleyeyim.
Bi hadi ordan git ya
Bi hadi ordan git
jinekologum, öğrenmek istiyorsan bakayim.
Sana burdan göstereceğime gider bi doktora gösteririm
daha mantıklı, buradan sorma o zaman.
Sanane yav cevap verme sende aptal
Bi s. g
amacım o ztn s. kip gidecem
Vajinanın 3 4 santim ilerisinde fındık kadar bir şey varsa sağlam yoksa patlamış lastik demektir
Su dolu leğenin içine çömelerek otur. Suda kabarcık çıkarsa bakire değilsin.
Fazla mı kaçtı içeri yoksa
Çubuk dürt kanarsa kanamazsa diye anlarsın.
Ne oldu da bu kuşkuya kapıldın?
Muhtemelen zedelenmiş olabilir bir dahaki sefere kan gelip gelmemesi belli olmaz. Yaptığın kişi sevgilin mi yoksa öylesine takılıyor musunuz?
Sevgilim
Bazı şeylere saygı göstermesi lazımdı. Peki onunla konuşunca ne dedi?
Yanlışlıkla oldu
İlişkiniz iyi mi gidiyor kaç yaşındasınız?
25 yaşındayız
Peki evliliğe gider mi bu ilişki sence? Sakın böyle şeyler oldu diye kendini onunla evlenmek zorunda hissetme, sen sevdin ve yaptın.
Ya biz evlilik düşünüyorduk zaten ailesine söyledi ailesi de doğulu olduğu için tanıdık bilindik birilerini istiyor beni istemiyor
Tamam ilişkiniz nereye gidiyorsa oraya gitsin. Sen seviyor musun? Bir de 2 damla gelmiş muhtemelen bir dahaki sefere de kan gelir bence.
Niye normalde çok mu kan geliyor
Ben bakirim hiç bilmiyorum ama muhtemelen kişiye göre değişiyor diye biliyorum. Bana anlatılanlar doğruysa. Öyle iki damlacık değil.
Dikiz aynası kullan
İçine bir şek sokarak anlarsın
Ogrenemezsin öyle bilerek so kmustur
Evde derken
Var tabi
At resmini teşhis edelim
Bişey sokarak
Niye panik yaptin
kızlık zari kontrolu
Kurçalama bozcan
Anlayabileceğiniz bazı yöntemler var
Vajinana bak aynadan