- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılYılardır sakladığın, koruduğun, korktuğun, aslalar ile, evlenmeden olmazlar ile, aman ha lar ile koruduğun bekaretini kaybettin. Haliyle bazen bir travmaya dönüşebiliyor sonrası. Zaman her şeyi çözer. Aşktı, sevdin, güvendin ve doğru insan olduğun karar verdin, istedin, evet dedin, pişman da değilsin, artık geri dönüşü de yoklar ile sakinleşecek, kabullenecek, serbest bırakacaksınız kendinizi...
02 Yorumla
Soran+1 yılYeni kaybetmedim bence onunla ilgili olmaz
- +1 yıl
Çok ilginç! :))
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yıltam olarak anlayamadım düzgün anlat problemi. panik atak ne alaka? eğer birleşmeden sonra öyle bir şey yaşıyorsan travma sonrası stres bozukluğu olmuş sende net yani. Travma sonrası endişe hali bu çok iyi bilirim bunu. Bazen travmaları biz göremez gözden kaçırırız ama beynimiz ağır ödetir bedelini.
03 Yorumla
Soran+1 yılYa travma düşünüyorum ama gerçekten öyle cinsel bir travmam olmadı tam olarak olan şu erkek arkadaşımla birlikte oluyoruz ve birlikte olurken hiçbir sorun yok istemediğim falan ama bittikten biraz sonra panik atak geliyor ama birlikte olmadığımız günler hiç sorun yok. O bunu sorun etmiyor anlayışla karşılıyor ama benim moralimi bozuyor bu durum
Cevap sahibi+1 yılişte tamam sen fark etmiyorsun ama beynin farkında bir tür travma olmuş illa çok büyük olmasına gerek yok. Bence bir psikoloğa görün ve anlat durumu ilerlemesin. bende böyle başladı hayatım mahfoldu. sonradan ah vah etsende ne öare
Soran+1 yılGidiyorum düzenli olarak yani zaten panik atak ve anksiyete var bende o yüzden her hafta giderim bahsettim kendisine o da eğer taciz ya da istemediğin birsey yoksa ve sevdiğine eminsen o an ki ilişki de problem vardır dedi artık düşüne düşüne stres oldum noluyor diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Beraber oldugun kisiden emin olmayabilrisin ve toplumsal baskilarin verdigi birikimi kendine sıkinti etmis olabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadığımız sorun burada yani aramızda en ufak kavga geçmedi. Bekaret ve pişmanlık sorunu olamaz cunki ilk iliskim çok çok once oldu
+1 yılAnksiyete bozukluğun olabilir bendede var panik atak geçiriyorum ama sevişirken İNŞALLAH olmazzz...
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet var geçmişte ilaç kullanmistim sonra azaldığı için bıraktım ama normal zaman içerisinde nerdeyse hiç gelmeyip sadece ilişkiden sonra gelmesi düşündürdü
doktora gitmelisin. kalp ya da damar problemi olabilir. nörolojik olabilir. kontrol önemli
02 Yorumla
Soran+1 yılGittim bedensel bir şey yok hatta psikolog arkadaşım var o da çözemedi kendin düşün biraz dedi ama bulamadım Şu an erkek arkadaşım da kendisini suçlu hissetmeye başladı ben mi bisey yapıyorum diye
Cinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı. Geçmişten gelen korkuların. Direnirsen geçer
06 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir korkum bence ama varsa bile daha öncede olurdu
Soran+1 yılZaten o an sorun yok ki ilişki bittikten sonra oluyor
Soran+1 yılBana zarar veriyor hem de erkek arkadaşım kendisiyle ilgili şüphe duyuyor istemeden zararlı bir şey yaptığını düşünüyor
+1 yılŞanslıymış lakin umarım ilerde pişman olmazsın.
00 Yorumla
+1 yılcinsel terapist ile görüş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKalp sağlığına bı baktir derim
01 Yorumla
Soran+1 yılBaktırdım bedensel olarak bir sorun yok yani büyük ihtimalle psikolojik
Gizli Üye(30-35)+1 yılPişmanlık hissi zina yapmissjn daha ne olsun
012 Yorumla
Soran+1 yılPişmanlık olsa bir yıldır olurdu
Cevap sahibi+1 yılHiç pişmanlık duymadinmi
Soran+1 yılDuymadım sevdiğim ve sevildigim bir iliskideyim
Cevap sahibi+1 yılYa bırakırsa bir gun
Soran+1 yılNasip der geçerim bakireligin tabu olduğu ya da gittiği zaman kendimi değersiz hissedeceğim bir ortamda buyumedim
Cevap sahibi+1 yılDüzenli bir ilsikiniz var mı
Soran+1 yılBiz haftanın 5 günü birlikte yaşıyoruz yani var o yüzden
Cevap sahibi+1 yılÖğrencisiniz sanirim
Soran+1 yılHayır değilim neden
Cevap sahibi+1 yılHaftanın 5 günü beraberiz dedinya aynı evde kalıyorsunuz sandım öğrencilik ordan aklıma geldi
Soran+1 yılIşten dolayı falan
Cevap sahibi+1 yılBen hiç yaşamadım öyle merak ediyorumki nasıl bir his diye
+1 yılSende mi oluyor panik atak boşaldıktan sonra mı
03 Yorumla
Soran+1 yılBir kere ilişkinin ortasında geldi diğer ikisinde bittikten 15 dakika yarım saat sonra
Soran+1 yılGittim psikolojik dedi ya da ilişki de problem varsa ondan olur dedi ama öyle bir sorun yok
- +1 yıl
Biraz dertleşelim mi iyi gelecektir bu sana
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Travma
00 Yorumlağpişmanlık mı
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler