Cinsel Yaşam Cinsel ilişkide skor mu önemli yoksa kalitesi mi? Benzersiz_zevkler Takip Et Xper 7 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Sizce hangisi onemli? Güncellemeler+1 yıl Güncel Cinsel ilişkide skor mu önemli yoksa kalitesi mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. kalite. 0 0 Yorumla
sakızkabugu Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl İkisi de önemli bence yeğeen. Önce maçı iyi yapçan. Sonra pozisyonları enine boyuna değerlendireceeen. Rövanşına çıkacan. Bu maçta esas olan galibiyet deel yeğeeen beraberlik 0 0 Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ortalama min. 60 Max. 90 dakika seviştiğin ve sonunda iki tarafında orgazm olduğu yerde kimse skora bakmaz :))) ben bakmıyorum mesela 😂 0 0 Yorumla
AnarsistBalPorsuğu Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bir keresinde sevgilimle 2 saat 45 dakika sürmüştü çok kaliteliydi. Hem kalite hem süresi önemli 0 0 Yorumla
LostThrones Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Tek orgazm bir kadını mutlu etmiyor. Skor elbette önemli. 0 0 Yorumla
LordVoldemord Takip Et FenomenGuru Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kalite önemli 0 0 Yorumla
ρнσєηιχ_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı. Az olsun öz olsun. Kalite tabiki. 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Kalite 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
kalite.
İkisi de önemli bence yeğeen. Önce maçı iyi yapçan. Sonra pozisyonları enine boyuna değerlendireceeen. Rövanşına çıkacan. Bu maçta esas olan galibiyet deel yeğeeen beraberlik
Ortalama min. 60 Max. 90 dakika seviştiğin ve sonunda iki tarafında orgazm olduğu yerde kimse skora bakmaz :))) ben bakmıyorum mesela 😂
Bir keresinde sevgilimle 2 saat 45 dakika sürmüştü çok kaliteliydi. Hem kalite hem süresi önemli
Tek orgazm bir kadını mutlu etmiyor. Skor elbette önemli.
Kalite önemli
Ne bu paintball maçı mı mk
Az olsun öz olsun. Kalite tabiki.
Kalite ve suresi
Ne kadar sürmeli
Kalite
hem skor hem kalite