Kocam uzun süredir ilişkimize 3. Biri girsin eğlenceli olur diyo erkek olmasını istemiyor ben de o yüzden reddediyorum geçen gün de o zaman ilişkimizi açalım dedi ne yapmalıyım? 1 kızımız var o yüzden boşanmak istemiyorum ama eğer kabul etmezsem evden gideceğini söylüuor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılIsrarla kadın demesi garip. Hayatında bir kadın varsa, aldatır ve devam eder zaten. Acaba aldatmak olmasın diye mi böyle istiyor. Erkek olsa alternatifte kabul edeceksin. Aslında sen de istiyorsun erkek olursayı ama eşine aşık olduğun için ne gerek var diyorsun. Bu arada aranıza kadın da alsanız, erkek de alsanız çok fazla zevk alacaksın. Kadın alırsanız kadın kadına sevişme faslı da olacak o da çok zevkli. Hatta belden bağlamalı cinsel oyuncak da olursa ilginçliği de artar. Bu arada aranıza alacak olursanız kadın ya da erkek kimlerden olsun istersin? Tanıdık, tanımadık vs Altta birine lise ortak arkadaş olabilir demişsin. Her halde tanıdık istiyorsun. Bence sen kadını kabul ederim ama sonradan mutlaka erkek alırız de. Zaten açık serbest ilişki o demek sen istediğinle o istediğiyle. Kadını kabul edersende, nerede iğrenç itici kadın var onu iste gıcıklığına. Hatta epey yaşlıdan da olabilir. Aslında araya kadın alınca diğer faydaları da olabilir. Yemek yapar, sen çocukla ilgilenirken o kocanla ilgilenir. Sen kocanla ilgilenirken o öocukla ilgilenir. Bedava dadı, aşçı 😀 Bizim karşı köyden emekli öğretmen varmış Almanya'da yaşayan. Almanla evliymiş. Bizim köyden bir kadına evlenelim demiş imam nikahvari. Köyde villası varmış sadece yazları geldikçe karılık yapacak. Alman karısı da problem etmemiş zaten yaşlıymış. Türk kadın yemek falan yapıyormuş. Ya da Alman kadın yapıyordu unuttum o kısmı. Her neyse herhalde Alman kadındı.
05 Yorumla- +1 yıl
Saçma bir fantezi
Soran+1 yılBen komple istemiyorum erkek olursa o da kıskanır zaten biliyorum kocamı da paylaşmak istemiyorum ama zorlıcam biraz onu
- +1 yıl
Kıskanmıyacak tarzda erkekler de bulunabilir. Saf köylü çocuğu tarzı biraz da yaşı küçük.
Soran+1 yılBen mi bulayım
- +1 yıl
Ya aynen böyle söyle ya da sen bul. Bul derken şöyle bir çocuk var de.
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. 1 o ergen düzelmez.
2 boşanmalısın ama ortada çocuk var. Bunun için gittiği yere kadar beklersen ortada kalırsın.
3 harekete geç birileriyle konuşmaya baslayabilirsin. Akraba olarak veya annenin babanın veya kardeşlerinle konuşup hangisinin evine gidebiliyosan gitmelisin. Gittikten sonra boşanma işlerini baslatiyorsa baslatsin. Sende bu sırada hayatına girmek isteyen erkek olursa şans verebilir , iş görüşmeleri yapabilir ileriye dönük planlar yapabilirsin02 Yorumla
Soran+1 yılYarın avukat bi arkadaşımla konuşucam ön bilgi aldım nasıl yürüyor diye işler teşekkür ederim
+1 yılKızım böyle bir insandan ayrıl tazminatını da çatır çatır ye.
Sana her türlü tazminat falan verecek mal varlıklarının yarısı sende olacak. Aylık çocuk için ayrı sana ayrı para verecek yani ortalama 18.000 gelir herhalde Yeter de artar bile07 Yorumla
Soran+1 yılNasıl boşanmam gerekiyor anlaşmalı mı
- +1 yıl
Direk gideceksin avukata vereceksin , zaten direk boşanırsın yani. çünkü bu hem zorlama hem tehdit hem de aile yapısını bozucu bir hareket.
Yani her yerden defolu bir şey - +1 yıl
İstiyorsan sana detaylı yazayım normal
Soran+1 yılAnladım biri daha böylr bi şey anlattı sanırım ilk bi avukatla görüşmem gerekecek gizlice
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
- +1 yıl
Normal yazsana bana oradan ben sana detayları söyleyeyim
- +1 yıl
Mevzuat ve madde olarak da atarım
Seni başkası ile paylaşmak, izlemek ya da grup seks yapmak istiyor sanırım. Yaşın bu tip şeyler için erken ve çocuğunuz var, zarar görebilir. Çocuğu düşünmelisin ve kararını ona göre almalısın.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok karışık durum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
47Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılayrıl o zaman
01 Yorumla
Soran+1 yılKızımız var küçük
+1 yılRezil bir durum. İnsanın eşini paylaşması ya da yatağı bir başkasına açmak harbiden rezil durum. Bunu meşrulaştırıp yatakta olan yatakta kalır üçüncü birisi girse nolur ki diyip kirli fantezilerini gün yüzüne dökenler var. Madem eşinizi paylaşacaksınız neden evleniyorsunuz, millete artık fantezi dayanmıyor kapı koluna çakacaklar bu gidişle.
37 Yorumla
Soran+1 yılKızım yüzünden dayanıyorum 😔
- +1 yıl
Dayanmak zorunda değilsin, kızın var diye her şeye razı olman anlamı taşımaz. Tavrını koyacaksın. Fakat insanın aklına bu düşünce geldiyse içten içe merak eder, bu merak onu seni aldatmaya kadar götürür.
Soran+1 yılAldatmasından da çok korkuyorum kızım biraz küçük travma yaşamasın istiyorum babasını da çok seviyor
- +1 yıl
Buna mani olamazsın elbette, fakat yatağımıza birisini alalım teklifi basit değil. İnsanın zihninde yarattığı belki milyonlarca fantezisi vardır fakat bunu yaşamak istemesi ve sana teklif etmesi abartı. Eğer sana diyorsa ki yatağımıza bir kadın alalım, sen de hemen o halde bir erkek daha alalım de. Bak bakalım ne diyecek.
Soran+1 yılBen ilk komple reddettim sonra ısrar edince hadi erkek olsun o zaman dedim yok ısrarla kız olucak diyo
- +1 yıl
O kendini düşünüyor, kız olacaksa erkekte olacak de tavrını sert koy.
Soran+1 yılTamam öyle yapıcam teşekkür ederim
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvden nasil gidecekmis bu sigir herif, gitse ne diyecek ki ailesine senin ailene acaba. Yine olan ona olur ki, boyle bir seyi asla kimseye aciklayamaz aciklasa bile kendisi hem rezil olur hem ne gozle bakalir.
Sen kadin istiyorsun ona kabulse olur mu diyorsun, o da erkek istiyor bunu da sen kabul etmedigin icin evden mi gidermis diyor..
Yaslar kac ki.022 Yorumla
Soran+1 yılAilelerimiz baya muhafazakar biz erken evlendik baya o 23 ben 22 ben aslında komple istemiyorum başkasını ama olursa kız olsa hadi dedim o ise olmaz illa erkek diye zorladı
Cevap sahibi+1 yılKendisi nasil ya da siz ikiniz nasilsiniz sizde muhafazakarmisiniz, kapalimisin ki sen namazli falan?
Aileler boyleyse zaten kendi ailesi babasi bile bence artik kulagini mi ceker babaligini helal mi etmez baya is baska boyuta gelebilir bence.
Yaslariniz da cok kucuk sayilmaz aslinda bence baya erken olarak gormuyom ama bi 24 25 ideal olurmus evet. Şu an kac yasindasiniz diye sormustum.
Napacakmis peki erkegi yani bi o bi o mu yoksa filme mi cekmeyi dusunuyor bazilarinda da boyle hayaller var ya da ayni anda falan mi dusunuyor neymis kafasindaki iliski
Cevap sahibi+1 yılPardon erkek olsun isteyen sendin yani bu durumda sana sormus olacam o sorulari sen neden illa olacaksa kiz degil de erkek olsun istiyorsun ne dusuncen vardi ki
Soran+1 yılYok açığım ben ailem gibi değilim o da sözde müslüman annesi onu her zaman koruyor benimkiler pasif kalıyor babam yanımda durur gibime geliyo ama kızımızdan dolayı çekiniyorum zaten çok küçük babasını çok seviyo travma yaşar diye korkuyorum psikoloğa mı başvursam
Cevap sahibi+1 yılSen bundan psikoloktan yardim gorecek kadar etkilendin mi. Giderse de gitsin Allah askina gidecegi sebepe bak insan az utanir bu sebepten kime nasil anlatacak gittim bosandim diye yuzsuz. Bundan ne es olur ne baba olur hic kabul etme ne onu ne bunu istiyorsa da gitsin lutfen kalmasin yani
Soran+1 yılYok ben değil kızım için psikolog demek istedim onun etkilenmesini istemiyorum zaten o yüzden dayanıyorum yoksa kapıya koyucam
Cevap sahibi+1 yılcok kucukse hatirlamaz anlamaz bile bir sey bence
Soran+1 yılBabasını çok seviyo aşırı küçük değil
Cevap sahibi+1 yılKac yasindasiniz diye sormustum...
Soran+1 yıl23 22 dedim ya
Cevap sahibi+1 yılEvlendiginiz sene degilmiydi o...
Cevap sahibi+1 yılyas*
Soran+1 yılYok değil şu anki yaşlarımız
Cevap sahibi+1 yılhee. Cocuk kac yasinda
Soran+1 yıl2
Cevap sahibi+1 yılUfak ya ne kadar hatirlar bilemedim ama boyle adamla omur gecmez.
Soran+1 yıl2 yaş ufak ama travmaların yaşanabileceği bi dönem dedi bi arkadaşım çok emin olamıyorum ben de
Cevap sahibi+1 yılInternette arastir o zaman
Soran+1 yılİşte internette öyle diyormuş sanırım
Cevap sahibi+1 yılDemin de arkadasin diyordu..
Kendin arat bu sefer
Soran+1 yılBakıcam sağ olasın
Cevap sahibi+1 yılRica ederim..
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSacmalamamissin. Arkadasin sana sacma tavsiye vermis. Ne demek kizin agir travma gecirecek. Anasi mutsuz olurken gecirmiyecekmi. Bu arada erkek alirsa kabul edrcekmisin? Bu adam bnce seni aldtiyor
05 Yorumla
Soran+1 yılBen komple istemiyorum kızım için erkek olursa okey olurum demiştim aslında yoksa istediğimden değil
- +1 yıl
Himm kabuk ederse yapcaksin ama
Soran+1 yılKızım için katlanırım demiştim
- +1 yıl
Ee adama ne cevap verdin
- +1 yıl
Gizliden cikarmisin iki dk
+1 yılBu nasıl bir terbiyesizlik yapma sakın kocan avat olmuş belliki var biri seni işlemeye uğraşıyor kabul etme kendini basitleştirilmiş olursun ve boşan böyle zihniyete sahip insanlar dan ne es nede baba olur sapik lik başka bişi degil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesin biri var ve seni ikna etmeye çalışıyor , bi zahmet gitsin , ben hiç görmedim giden erkeği
610 Yorumla
Soran+1 yılOf işte bilemedim git desem gitmez mi diyosun yani
Cevap sahibi+1 yılGitmez , konfor alanını terk etmezler , senden vazgeçmesi lazım
Soran+1 yılO zaman git mi diyim ona
Cevap sahibi+1 yılÖnemli olan senin ne istediğin ne hissettiğin
Soran+1 yılKızımız var küçük travma yaşıcak diye korkuyorum
- +1 yıl
biri olsa neden ıkısını aynı anda ıstesın kı
Cevap sahibi+1 yıl@anticooor07 2. Hazırdır manasında , hayat kurmak için değil 3lü ilişki için
- +1 yıl
aynen ama hıc bı kadın 2 kadın ıstemez yatakta
Cevap sahibi+1 yıl@anticooor07 nasıl isteyebilirki evli çocuğu var eşini neden paylaşsın , yazık değilmi o kadar emeğe
- +1 yıl
aynen hersey yatak değil sevgılı ya da takılmalık bırı olsa teklıf edılırde eş zor
+1 yılKendine bu saygısızlığı yapma giderse gitsin zaten böyle adamdan babada olmaz
25 Yorumla
Soran+1 yılKızım var diye alttan almaya çalışıyorum
- +1 yıl
Sakın alma sonra iyice üstüne çıkarlar bir ilişki terapisine gidebilirsiniz
Soran+1 yılTeşekkür ederim en kötü bunu sorucam sanırım
- +1 yıl
Rica ederim
Ama eğer kabul etmezse sakın alttan alma
Annem çocukları var diye boşanmıyordu
Sonra zor boşandı o adam çok çektirdi kendine saygı göster
Soran+1 yılBoşanma nasıl olur hiç bilmiyorum sanırım ilk gizlice bi avukatla falan görüşücem
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Seni ihmal etmeyecek ise bırak yaşasın... Ama seninde şartların olmalı... Bu şartlar onu delirtir :))
01 Yorumla
Soran+1 yılBen her türlü biri olursa deliririm zaten
Cinsel Yaşam konusunda 926 cevap paylaştı. İlişkimizi açalım ne demek peki? Adamdaki bu nasıl genişlik sana bunu söylemesi bile garip değil mi
016 Yorumla
Soran+1 yılO ısrarla kadın dedi ben de reddettim üzerine söyledi ben anlamıyorum zaten erkeği reddetti ama açık ilişki istiyo?
Soran+1 yılİşte ilişkimiz devam etsin ama bilmek şartıyla başkaları ile görüşebilelim falan açık ilişki kısmını detaylı konuşmadık
Soran+1 yılBen iki dediği şeye de karşıyım kızımız var diye alttan almaya çalışıyorum
Soran+1 yılYok ya ben iki erkek istemem çok kötü kızım var diye işte olursa erkek olsun dedim o da ısrarla kadın dedi
Soran+1 yılEvden gitmicekse kabul ederim ama istediğimden değil enteresan şeyler ben böyle şeylere açık değilim pek
Soran+1 yılHayır ya eşimi paylaşmak istemiyorum
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılBurdan yaz
+1 yılKadını kabul etmiyorsun 3. Kişi erkek olsa sıcak bakacak gibisin
142 Yorumla
Soran+1 yılHayır aslında ben komple istemiyorum ama kızımız var küçük o yüzden erkek olsa belki katlanırım bi de erkek olsa o nasıl hisseder diye öyle dedim ama o yok ısrarla kız diyo
- +1 yıl
Erkeği kabul eder mi hiç belki ondan daha iyi performans gösterecek aklın onda kalmaz mı o zaman
Soran+1 yılYani ben komple ilişkimizde birini istemiyorum ama kocamdan başkasını gözüm görmez
- +1 yıl
İşin içine kaçamak veya yasaklı bir durum girince emin ol aldığın hazzın boyutu çok başka oluyor
- +1 yıl
Aşağıda yorumlarda eşin erkek diye mi ısrar etti öyle yazmışsın
- +1 yıl
burada bana eşinin kız istediğini sende olursa o zaman erkek olsun dediğini yazdın
Soran+1 yılKız istiyo zaten uykusuzum belki yanlış yazmış olabilirim kusura bakmayın
- +1 yıl
Yok öyleyse bana doğru yazmışsın aşağı ki yorumlara yanlış yazılmış sanırım kabul ettiğin takdirde kimi getireceği belli mi nerden bulacak mış
- +1 yıl
İstersen yazabilirsin orada konuşuruz
Soran+1 yılAklında biri var herhalde bilmiyorum kabul etmediğim için o kadar derinlemesine konuşmadık ama aldatıyo da onu hayatımıza mı sokmaya çalışıyo diyr düşündüm biraz
- +1 yıl
İşte o benim de aklıma geldi de yazarsa orada söylerim demiştim
Soran+1 yılAnlamadım neye yazarsa
- +1 yıl
Sen özelden yazarsan dedim özelde söylerim demiştim
- +1 yıl
Ayrıca şu altta biri var o herkese aynı şeyi yapıyor düşme onun tuzağına uyarayım seni
Soran+1 yılHa pardon o mesajı görmemişim
- +1 yıl
Sorun değil
- +1 yıl
Birde şunu merak ettim erkeği kabul etse var mı aklında biri şu olsun diyeceğin
Soran+1 yılKim var altta
- +1 yıl
Purapain diye biri çok gördüm onu hep aynı taktiği uyguluyor kızlara
Soran+1 yılYa hiç öyle biri yok aslında hani belki eski lisemizden ortak birini bulurduk da hiç düşünmedim yani
Soran+1 yılHa tamam teşekkür ederim uyardığın için
- +1 yıl
Buldun diyelim bu teklif edilmez ya erkek ne diyerek teklif edecek yazamıyorum şu an buraya
- +1 yıl
Rica ederim
Soran+1 yılNe biliyim ben de hiç teklif etmedim zaten garip olurdu biraz
- +1 yıl
Bilmiyorum bazı erkekler var eşlerini başkası ile görmekten haz alıyor ama seninki kadın akalım demiş kafa karıştıran yer orası oda birinin olduğu hissini uyandırıyor insanda
Soran+1 yılBiri aldatmak istese aldatır niye böyle bi şey söylesin dedi grup istiyodur dedi bilmiyorum benim de çok kafam karıştı
- +1 yıl
Orası da var işte seni niye alet ediyor illa sensin gözünün önünde mi olmalı yani
Soran+1 yılBenle kafayı bozmuş olabilir mi
- +1 yıl
Anladığım şu senden de vaz geçmiyor ama arada başkası ile de olayım istiyor tek soru bunu niye senin yanında yapmak istiyor bi özgüven veya performans eksikliği mi var eşinde sanki bir şey ispat etmek istiyor gibi
Soran+1 yılYani yatakta gayet iyi aslında özgüveni mi kırıldı acaba
- +1 yıl
Özgüvenini kıracak bir şey dediğin oldu mu hiç ilişki esnasında
Soran+1 yılYok ama normalde aşırı dominant bi insan zaten 1 kere kendisi istedi diye onu tokatlamıştım
- +1 yıl
Nasıl yani ne istedi diye tokatladın
Soran+1 yılBaya öyle bi anda bana da tokat at dedi ben de attım
- +1 yıl
Mazoşist filan mı bu
- +1 yıl
O nasıl fantezi ya
- +1 yıl
Sonra ne oldu peki
Soran+1 yılGüzelmiş dedi 1 kere daha yaptım sonra bi daha açılmadı o konu çok ilginçti zaten ben de anlamadım
- +1 yıl
Söyleyecek söz bulamıyorum şu an değişik bir ruh hastası ile birlikte olabilirsin bnce
Soran+1 yılBilmiyorum ya o da onun fantezisi çok karışmadım denemek istedi herhalde
- +1 yıl
Senin var mı peki böyle uçuk fantezin
- +1 yıl
Bu arada gerçekten yorumu bulana kadar yarım saat sayfayı yukarı kaydırıyorum artık özelden konuşslım mı
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılKocan hala karıya kıza doymamış tek bir kadınla yetinmeyen biri
04 Yorumla
Soran+1 yılOf hayır ya hiç öyle bi insan değildi
- +1 yıl
Demek ki yanlış tanımışsın
Soran+1 yılSanırsam 😔
- +1 yıl
Yapacak bir şey yok
Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. O senin kocanın popon sen bir tane kazık sok 😡😡😡😡😡
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz eşimle vibrator aldik o beni ben onu sonra hep bi kadınla hayali vardı en sonunda oda oldu 🤭
16 Yorumla
Soran+1 yılHiç kıskanmıyo mu
Cevap sahibi+1 yılYapmadan önce kıskanıyordu sonra sonra hadi olsun dedi bi kac kere oldu iste ama. genelde onlar yaptılar ben izledim
Soran+1 yılO ne ya sevgilin lez mi
Cevap sahibi+1 yılLez değil de çok merak ediyordu
Soran+1 yılÇok enteresan
Cevap sahibi+1 yılNeden ki
+1 yılSenin o kocanın kalıbını skm
11 Yorumla
Soran+1 yılOf keşke ben de
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. adam dışarda işini görsün gelsin demek istiyo
01 Yorumla
Soran+1 yılAldatıyo mu
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAçık ilişkiyi kabul ettiyse eş değiştirmeyi de kabul eder.
11 Yorumla
Soran+1 yılAkşama soracağım işteyim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOlur de bakalım ne yapacak 🫢hiç değişse boşanmak için sebebin olur
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu sebep verebilir miyim ama ben de kabul etmiş olucam
Gizli Üye(36-45)+1 yılBırak gitsin.
G. a. v. a. t biriyle evli kalmaktan iyidir05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTravma falan yaşamaz alışır. Cidden hiç tereddüt etme. Adam olmayan biriyle çocuk için evli kalmaya değmez
Soran+1 yılAvukatla görüşmeye gideceğim yarın
Cevap sahibi+1 yılEn güzeli ve bence bunu bu akşam konuş. Ve onun bu isteklerini ses kaydı al. Delil olarak kullanırsın
Soran+1 yılYapmadan önce arkadaşımla konuşucam ön bilgi aldım ondan
Gizli Üye(25-29)+1 yılüçüncü kişiyi kadın istiyor sende erkek olsun diyorsun kabul etmiyor öyle mi?
03 Yorumla
Soran+1 yılAslında ben komple istemiyorum ama sırf gitmesin diye hadi kız olsun dedim ama o illa erkek diye zorladı
Cevap sahibi+1 yılo zamann sende şöyle de travesti olsun seni de becersin böyle olursa kabul ederim de :D vazgeçer
Soran+1 yılValla iyi fikir aslında 😭
Riza olmdan omaz bu isler saçmalamış insallah mutsuz oln sen olmazsin
07 Yorumla
Soran+1 yılŞu an mutsuzum zaten kocam gidiyo 😭
Soran+1 yılTam ana kuzusu annesi de cadı zaten ama babam korur gibi beni benim düşündüğüm kızım küçük olduğu için travma olucak diye korkuyorum
Soran+1 yılYok ben aslında komple istemiyorum kocamı paylaşmak
Soran+1 yılAmin ya cümlemize
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılDefalarca coculd ve swinger ilişki yaşamış biri olarak söylüyorum büyük fırsat kaçırıyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılKocamı paylaşmak istemiyorum kıskanırım
- +1 yıl
Başta öyle gibi geliyor yaşadığında çok başka çünkü zamanla sende dahil olacaksın
+1 yılboş ver gitsin kızını da al yanına sapık ruhlu adi herifin teki
01 Yorumla
Soran+1 yılYarın avukat bi arkadaşımla konuşucam boşıcam onu
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. ohaaaa... seni senle aynı anda aldatacak
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 465 cevap paylaştı. İlişkiyi açmak neki 😅adam sapıtmis kurtul bence
04 Yorumla
Soran+1 yılKızımız var küçük o yüzden boşanmak istemiyorum
Soran+1 yılBoşanmayı düşünücem bi şekil
+1 yılerkeği reddedip kadın mı istiyor uyanık
31 Yorumla
Soran+1 yılEvet ısrarla
+1 yılYuh grup mu yapcaksiniz
21 Yorumla
Soran+1 yılÖyle istiyo
Kabul et bence
84 Yorumla
Soran+1 yılKocamı paylaşmak istemiyorum
- +1 yıl
Sen edermiydin
Kadın mı istiyor senin yanina
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıl30 yas ustunde var o fantezıler artık ya
05 Yorumla
Soran+1 yılGenciz de nerden çıktıysa bu
- +1 yıl
fazla p*rno ızlıodur sen bı kadına dokunabılır msn
Soran+1 yılYok ya ben istemem garip
- +1 yıl
oyle olunca kadını da oksaman yalaman lazım
- +1 yıl
kocan ıkınızınde aynı anda tadına bakacak yanı adamdakı zevk fena
Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı. Cinselliğe renk katmak istiyor
05 Yorumla
Soran+1 yılNiye erkeğe hayır diyo o zaman
Soran+1 yılNapıcam
Soran+1 yılKüçük kızımız var diye duruyorum şu anlık
+1 yılBöyle genişlik uzayda yok iğrençlik diz boyu
05 Yorumla
Soran+1 yılDimi ya ben paylaşmak istemiyorum kocamı
- +1 yıl
Ayrıl bence ondan adam da olmaz aile babasıda olmaz
- +1 yıl
boş ver öyle bir adamı babası bilecegine babasız büyüsün
Soran+1 yılHaklısın aslında terapi ile halledilir diye düşündüm
+1 yılSen aranıza erkek almasını ister miydin
06 Yorumla
Soran+1 yılBen ikisini de istemiyorum aslında
- +1 yıl
Cuckold hotwife hakkında ne düşünüyorsun
Soran+1 yılO ne
- +1 yıl
Cuckold eşinin önünde başkasıyla birlikte olma fantezisi
Hotwife da eşinin izniyle teşhir yapan ve başkalarıyla flört edip birlikte olan kadın
Soran+1 yılAy ben ikisini de istemiyorum ama olucaksa bari erkek olsun
- +1 yıl
gelsene bazı sorularım var daha rahat konuşuruz
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlayı detaylı anlatırsan yardımcı olabilirim belki?
06 Yorumla
Soran+1 yılKocam 3. Biri olsun dedi sonra dedim olmaz o ısrar etti sonra iyi o zaman erkek olsun dedim (aslında istemiyorum kızım var ondan alttan almak istedim) o da ısrarla kız olsun diye tutturdu hayır diyince o zaman ilişkiyi açalım dedi
Cevap sahibi+1 yılO kısmı anladım da merak ettiğim birkaç şey var, profile gelsene benim ordan konuşalım
Soran+1 yılŞu an sorun var sanırım mesaj atamıyorum kimseye
Soran+1 yılBurdan yazsana
Cevap sahibi+1 yılSen beni ekle ben sana ulaşırım
Cevap sahibi+1 yılBurdan konuşmak doğru olmaz o tarz
+1 yılYatağa başka erkekte alacaksa yaşayın
08 Yorumla
Soran+1 yılNası yani
- +1 yıl
Sadece kadın değil başka erkekte alacaksa adil olur
Soran+1 yıl2 kişi mi alalım
- +1 yıl
2 kisi de olur sırayla tek te olur
Soran+1 yılBen istemiyorum
- +1 yıl
O zaman bosan
- +1 yıl
Detaylı konuşmak ister misin
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılAdamın hayatında biri var demekki
017 Yorumla
Soran+1 yılAldatıyo mudur cidden
- +1 yıl
Evet %90 ihtimalle
Soran+1 yılYüzüne söyliyim mi aldatıyo musun beni diyr
- +1 yıl
Söyle de adam zaten senden bunu istiyor ya 😂
Soran+1 yılNası yani
- +1 yıl
Açık ilişki dediği o işte gidecek yeri olmasa sana niye bunu teklif etsin ki 🤔
Soran+1 yılDoğru diyosun kafaö çok karıştı
- +1 yıl
Niye karıştı
Soran+1 yılNapıcam bilmiyorum
- +1 yıl
Madem öyle kabul et sende manita bul kendine
Soran+1 yıl3. De erkek olmasın diyodu açık ilişkide benim erkek bulmama izin verir mi ki
- +1 yıl
Tek taraflı açık ilişki mi olur öyle bir dünya yok eğer planı buysa bu da aldatmaktır ver mahkemeye boşan donuna kadar alır çocuğunla mutlu mesut yaşarsın
Soran+1 yılNasıl kanıtlıxam
- +1 yıl
Çekicen fotoğrafını ya da ses kaydı alıcan
Soran+1 yılTamam denicem sağ olasın
- +1 yıl
Kolay gelsin
Soran+1 yılTeşekkürler
Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Sizde baska bir çift alın. Tartışma bitsin.
023 Yorumla
Soran+1 yılKocamı paylaşmak istemiyorum aslında komple
Soran+1 yılEvet istemiyo
Soran+1 yılYok ama o yarı fransız anne tarafından
Soran+1 yılYa o 3. Biri olsun olsun istiyo ben de dedim olmaz biri olucaksa hadi erkek olsun dedim o yok kadın olacak dedi sonra işte o zaman ilişkiyi açalım dedi
Soran+1 yılAma illa kız olsun istiyo erkeğe okey değilmiş
Soran+1 yılO kadar detaylı konuşmadık kadına hayır demem üzerine dedi onu
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılYok değiliz
Soran+1 yılBiraz daha zorlıcam umarım işe yarar işteyim şu an
Soran+1 yılZaten kız olsa onun kafasında öyle bi şey var
Soran+1 yılÖyle de garip olur
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSeni tehditle köşeye sıkıştırmak istiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılkızım var diye alttan almaya çalışıyorum
- +1 yıl
Evet olanlar onlara oluyor maalesef
- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılohh ohh sxrırsın gıtsın malmı ya
07 Yorumla
Soran+1 yılOf bilmiyorum
- +1 yıl
kocan oyı deyıl
Soran+1 yılKafayı yemiş sanırım
- +1 yıl
hemde ıyı yemış😆
Soran+1 yılDüzelir mi
- +1 yıl
mecbur duzelecek
Soran+1 yılUmarım düzelir
+1 yılkarşılıklı olursa uyar de
58 Yorumla
Soran+1 yılErkek istemiyomuş
- +1 yıl
kadınlar kdın erkekler erkek ıstemıo 3. ndnse
Soran+1 yıl@anticooor07 ben komple karşıyım aslında
- +1 yıl
ZOR DURUM
Soran+1 yıl@anticooor07 evet 😔
- +1 yıl
dokunabılır msın kadına
Soran+1 yıl@anticooor07 yok no
- +1 yıl
o zmn napacakkı 2 kadını aynı anda erkegın gucu yetmez 2 kadını doyurmaya
Gizli Üye(18-24)+1 yılNeye karar verdinn peki
012 Yorumla
Soran+1 yılİşteyim eve gidince konuşucaz
Cevap sahibi+1 yılNe zamandır söylüyor bunu snaa
Soran+1 yılYani uzun zamandır istiyordu ama bu olay geçen gün yaşandı
Cevap sahibi+1 yılPeki ilişkimizi açalım derken istediğimizi yapalım birbirimize karışmayalım mı demek istiyor
Soran+1 yılSanırsam o konuyu detaylı konuşmadık
Cevap sahibi+1 yılGenel olarak fantezi arayan biri mi kocan peki
Cevap sahibi+1 yılBurdan konuşmak uzun oluyor sorun olmazsa istek de atabilirim ordan da konuşabiliriz istemiyorsanız burdan da olabilir
Soran+1 yılYani çok da aşırı fantezileri yok normal baya vanilya
Soran+1 yılMesaj atamıyorum telefondayım ondan sanırım
Soran+1 yılBurdan yazarsanız daha iyi olur
Cevap sahibi+1 yılSorunu beğendim atabilirsen ordan daha rahat olur ama siz bilirsiniz
Cevap sahibi+1 yılMesela bunun dışında en büyük fantasizi ne idi sana söylediği ya da yaptığı
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin buna karsi tavrin ne?
01 Yorumla
Soran+1 yılKabul etmedim daha
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek istiyorsun yani başka bir erkek
017 Yorumla
Soran+1 yılAslında ikisini de istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılDürüst ol gerçekten hangisini istiyirsun ikinci erkek mi ikinci kadinmi
Soran+1 yılKocamı
Cevap sahibi+1 yılBosanacam yoksa dese hangisini alirsin
Soran+1 yılSeçme fırsatım olsa erkek tabiki
Cevap sahibi+1 yılSende istiyorsun belli bak sana bişey diyeyim belki hayali bile sana güzel gelebilir ama bu zina olacak ve zinanın alası olacak bu işin sonu yok bir kere yaparsan devamında hep isteyecek böyle nmasuz bir koca ile olmaz
Soran+1 yılKızımız olmasa hemen boşanırdım
Cevap sahibi+1 yılBir erkekle birlikte olsan belkide suanki kocanla olan nikahında düşer ve kocanla zina yapmış olursun
Cevap sahibi+1 yılNe diyorsun şimdi zor durumda kalsan. ikinci erkeği kabul edecenmi
Cevap sahibi+1 yılNapiyorsun
Soran+1 yılİşteyim şu an akşam gelince konuşucaz eve
Cevap sahibi+1 yılKocanlami konusacan
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılErkek alırsanız ya alisirsan daha fazlasını istersen
Soran+1 yılBen komple istemiyorum aslında
Cevap sahibi+1 yılAslında diyorsun ama istiyorsun içinde bu istek car
Cevap sahibi+1 yılVar.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKabul etsen keyif alicak misin?
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır istemiyorum çünkü
Cevap sahibi+1 yılErkek istese de keyif almayacak misin?
Soran+1 yılYok kocam dışı almam
Cevap sahibi+1 yılAhbbu kadinlarrr
Soran+1 yılNe kötü mü
Cevap sahibi+1 yılAzicik dürüst olsak:)
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen istiyormusun peki 3. Bir kişiyi?
013 Yorumla
Soran+1 yılAslında istemiyorum ama olursa erkek olsun bari dedim onu da ısrarla reddediyo
Cevap sahibi+1 yılO kadınmı olsun istiyor
Cevap sahibi+1 yılSizebu konuda yardımcı olabilirim eğer kabul ederseniz
Soran+1 yılEvet kadın olsun diye ısrar ediyo
Soran+1 yılLütfen yardım
Cevap sahibi+1 yılBana ulaşma imkanınız var mı?
Soran+1 yılNasıl
Cevap sahibi+1 yılMesaj atarak
Soran+1 yılOlmuyor
Cevap sahibi+1 yılŞimdi dene
Cevap sahibi+1 yılBuradamısınız
Soran+1 yılOlmuyor telefondayım ondan mı acaba
Cevap sahibi+1 yılHanımefendi buradamısınız
Gizli Üye(18-24)+1 yılBaşka kadın mı almak istiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılİkinizi aynı an da ha.
Soran+1 yılEvet :/
Cevap sahibi+1 yılTövbe tövbe
daha neler ya yok artık
10 Yorumla
+1 yılSen grup yaapmak istoyormusun peki
04 Yorumla
Soran+1 yılYok ben komple karşıyım
- +1 yıl
Naptınız konuştunuz mu cozdunuz mu meseley
Soran+1 yılYarın avukat bir arkadaşımla konuşucam şu an konuşmuyoruz ama aynı evdeyiz işten geldikten sonra tek yemek yemek için konuştuk
- +1 yıl
Kaç yıllık evlisin
+1 yılBosan
01 Yorumla
Soran+1 yılKüçük kızımız var boşanamıyprum
+1 yılSapık kardeşim
08 Yorumla
Soran+1 yılKim
- +1 yıl
Kocan kim olucak
Soran+1 yılÖyle sanırım
- +1 yıl
Boşan Böyle koca adam olmaz
- +1 yıl
Büyüyünce yaşamasından iyidir
Soran+1 yılHaklısın aslında
- +1 yıl
Eklesene
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben ben
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok kötü
Soran+1 yılKocamı paylaşmak istemiyorum
Soran+1 yılNey
+1 yılAdam baya aşmış
09 Yorumla
Soran+1 yılKızım olmasa valla gidicem
- +1 yıl
Yapma yaa. Bu kadar vahim mi durum 😞
Soran+1 yılAldatmak için bahane arıyo gibime geliyo ya kızım daha küçük travma yaşamasın istiyorum 😔
- +1 yıl
Sanki. Sen de başka bir erkek olursa kabul ederim de
- +1 yıl
Bakalım ne diyecek?
Soran+1 yılDedim yok illa kız olucak diyo
- +1 yıl
Kendisi kabul etmiyorsa sen neden kabul edecekmişsin
Soran+1 yılİşte onun istediği olacakmış erkek ya
- +1 yıl
Saçmaaa
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocana yuh
21 Yorumla